ulys Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Casca asta ii trebuie cuiva? Salut.Daca m-ai este valabil ma intereseaza. Mesaj completat Salut.Daca m-ai este valabil ma intereseaza.Nr meu de tel 0744882999 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brrr Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 pana una alta , o poza cu ce se poate gasi prin port la fier vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 am eu un "castron" nemtesc , foarte ruginit de altfel , gasit prin podul bunicilor. povestea e ca 2 nemti cam betivi ei de fel (care locuiau in una din camerele casei unui vecin) din cauza mahmurelii au cam pierdut convoiul (cu 2 zile) - in retragere - si unul din ei s-a urcat pe motocicleta fara casca. poveste spusa de bunica-miu. va dati seama ce viteza a fost pe ei ? Asta-i castronul de care vorbeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Asta-i castronul de care vorbeam Iap, 100% nazista...Sableaz-o, da-i vopsea, si fa-i interiorul ca-i destul de usor, ca merita sa ai asa ceva la o parada Ca tot intreba cineva pe topic ref la captuseala din interiorul castii, sa caute pe net la genul de casca nazista cum e facut, pt ca e destul de simplu!E formata din 3 bucati de piele asezate in forma de elice, prinse cu o banda pe interiorul castii si la capat(in varful capului) cu gauri prin care trece un siret care teoretic le ajusteaza Interesant principiu, da util...Am auzit de cineva care a dat cu capul de tir intr-un fel de accident cu o asa casca in cap, si a lasat urma in remorca de aluminiu Am si eu doua bucati, una nazista sablata si vopsita prost de vopsitoru surd(cred), adica argintiu metalizat, si un Nolan vechi, alb... Mesaj completat Casca asta ii trebuie cuiva? M-as abona si eu la ea, dar vad ca deja sunt doritori, asa ca astept la rand!Nu de alta dar mai am nevoie de una bucata pt mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hoinarul Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 (editat) MR. ORL : Casca aceea a plecat spre mine de ceva vreme , dar din pacate inca nu a ajuns, urmeaza sa mai verific saptamana ce vine la posta ! Editat Octombrie 28, 2010 de Hoinarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 noua mea achizitiecum mi-ar sta cu ea pe ivan? Btate norocu!,si io vreau una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Casca de pilot elicopter, bravo e frumoasa. Singurul lucru rau sunt castile la ureche, iti taie probabil prea mult din zgomotul preiferic - la fel si alea de tanc ca am eu una. Poate le poti demonta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 (editat) Ai dreptate Aleko. Si eu i-am scos galenele din casti la a mea si parca se aude putin mai bine. Editat Ianuarie 29, 2011 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hoinarul Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Ce casca misto ! Aleko , pune o poza cu casca de tanc te rog , chiar sunt curios cum arata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 (editat) O casca identica cu a lui Lolo_ID, are cineva? Nu conteaza starea, v-a deveni galbena... Editat Ianuarie 29, 2011 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Iti iau una de pe ebay.com si o vopsesti galbena? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 M-am uitat, n-am vazut modelul acesta! Poate nu am intrat unde trebuia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Avion Am crezut ca e de tanchist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 casca standard Tratatul de la Varsovia uite aici de vanzare http://www.okazii.ro/catalog/51907318/casca-tanchist.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 e casca de zbor sovietica ShL-78 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Hoinarul, gasesti pe okazii "casca tanchist", Lolo e casca de zbor sovietica ShL-78 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Cum dracu ai scris tu 3 posturi mah, unul dupa altul, si nu ti-a aparut cu mesaj completat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 http://www.kaki.ro/categorii/sepci-casti.php preturi ok, mai multe modele..enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Hoinarul, gasesti pe okazii "casca tanchist", Lolo e casca de zbor sovietica ShL-78 Mersi ! Stii cumva pilotii caror modele de avion au folosit asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 pai initial toti pilotii odata cu introducera avioanelor sovietice. Cred ca la YAK 11 sau Sturmovik nu s-au chinuit rusii sa vanda mai ales ca aveamechipamente romanesti, germane , englezesti si altele. Dar cred ca odata cu venirea Yak 17, 23 si a Mig-urilor 15 casca ShL-78 a devenit standard. Cred ca a fost folosita mult timp insa nu si la supersonice. Poate doar cand au aparut Mig 19 la inceput ce mai zburau cu casca de piele la "supersonic". A venit casca "cosmonaut" pt supersonice si probabil s-a retrofit si la Il 28/H5. PRobabil a fost folosita la formare si la vanatoare bombardament pana la retragerea Mig-ului 15 (rusesc, cehesc) in anii '90. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Multumesc, inca o data, pentru lamuriri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 (editat) Va salut.Mai are cineva prin garaj o asemenea casca? Tare imi doresc una si nu gasesc.Cele open face de pe piata sunt la marime precum o galeata de vopsea lavabila...eu mic,ele mari...Daca chiar are cineva de vanzare,PM ar fi minunat.Multumesc Editat Iunie 11, 2011 de Zacopilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 Va salut.Mai are cineva prin garaj o asemenea casca? Tare imi doresc una si nu gasesc.Cele open face de pe piata sunt la marime precum o galeata de vopsea lavabila...eu mic,ele mari...Daca chiar are cineva de vanzare,PM ar fi minunat.Multumesc Salut, daca te aranjeaza asta, eu o scot din piesele de decor din garaj si tzi-o donez pentru cauza nobila pe care o invoci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 din colectia mea : Casca NVA ptr MZ anii 70 ,DDR RM Reflecta anii '80,BRD http://www.99poze.ro/De_vanzare_131405748/15/ mai aveam niste ochelari interesanti Repro dar iam vandut unui coleg de pe forum: http://www.99poze.ro/De_vanzare_/7/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 am si eu asa ceva,daca e cineva interesat de ea astept oferte la 0721656301 daca nu ramane la colectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate