noir2501 Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 (editat) Salut, De cateva luni m-am mutat in Ploiesti cu tot cu serviciul. Motorul il tin la tara, la casa, intr-un sat langa Ploiesti sa ma dau in wkend. In Ploiesti stau pe fosta Gloriei, actuala Constantin Brezeanu, in spate la MegaImage As vrea sa incep sa ma duc cu motorul la munca si sa mai fac cate o plimbare seara dupa munca, dar nu am unde sa il tin. In fata blocului nu il las, pentru ca l-am lasat de vreo 2 ori cam 30 de minute si odata am gasit urme de noroi pe sa (cine se urca pe o motocicleta in asa fel incat sa lase noroi pe sa?... nu am idee Am incercat si eu, dar nu am reusit sa ating cu gheata locul in care respectivul a lasat noroi ). Are cineva un loc unde as putea sa tin motorul peste noapte, de preferat in apropierea acestei zone? (5-10 minute de mers pe jos) Contra cost, bineinteles. Multumesc. Editat Ianuarie 30, 2008 de noir2501 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sgf Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 salutare!si eu am avut sezonul trecut aceeasi problema, si in momemtul in care am gasit garaj(tot pe Gloriei), a venit iarna si am dus "fierul" la tara, pt. ca nu avea rost sa platesc degeaba garajul toata iarna. Acum ca ai aparut tu, daca vrei, pot reinoi tratativele pt amndoi binenteles cu nenea mosu' cu garajul. ce spui te-ar interesa?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noir2501 Postat Ianuarie 31, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2008 Sigur ca ma intereseaza. Vezi la profil ID-ul meu de messenger sau da-mi un PM cu nr tau de telefon si putem vorbi mai in detaliu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sgf Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 ai pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CCI Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 salutare noir2501 si sgf,eu locuiesc in apropiere de gloriei(pe brancovenu) dar am o curte asa de mica incat abia au loc masina si motorul meu,v-as ajuta cu cea mai mare placere si nu contra cost pt. ca si eu sunt motorist si stiu ce inseamna asta,chiar imi pare rau ca nu pot sa va ajut in privinta asta dar ma interesez si eu si va anunt daca aud ceva si nu e prea tarziu,cand o fi timpul frumos va invit pe la mine(obligatoriu calare) poate facem si o plimbarica.ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noir2501 Postat Februarie 10, 2008 Autor Share Postat Februarie 10, 2008 (editat) Mmultumesc frumos de invitatie. Inca nu am gasit ceva clar, dar poate resueste sgf sa discute cu omul. Editat Februarie 10, 2008 de noir2501 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 daca chiar nu gasesti iti recomand aceeasi metoda care am aplicat-o si eu pana am gasit garaj: in benzinarie, e luminat, pazit, supraveghere video si e gratis (eventual dai o bere la aia de acolo sa nu comenteze) la noi cam in fiecare benzinarie e cate un motor doua. si dormi linistit noaptea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Sal !!! O sa fac garare pentru moto pe timp de iarna pentru 15-20 moto, dar anul asta nu cred ca am loc decat de max 5 moto.Am sa fac si cu intretinere, daca vrei suna-ma si vb (0723696670 Seby), mai am 3 locuri , stau pe str. Gageni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver wings Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 sasal colega, eu am tot un cbf si l tin in fata blocului asa ca ai putea sa i iei o husa si nu cred sa ai pb, cel mai probabil, s au urcat niste pisici pe a ta, si oricum vine iarna si poti s o duci la tara. oricum poate ne vedem, noir te cheama cosmin cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blu3yes Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 urmele de noroi pe sa sunt de la pisici te asigur, eu am inca un scuter (acum dau de A) si cand dau prelata jos de pe el, o taie la fuga 2-3 matze.... Acum....cum ai norocul.... ca daca e sa ti-o fure....ti-o salta si din garaj si din curte.... stiu pe cineva care a ramas fara mobra din uscatoria de pe scara blocului...incuiata tot... ii era lui greu sa o scoata de acolo asa normal, d-apoi la unu' fara chei si acces in acea uscatorie.... Bafta la gasit parcare oricum... mike. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 caut sa inchiriez garaj zona complex mic-nord-cina pt adapostirea motoretei( daca e complet liber mai am 2-3 motoristi dornici). astept ofertele sau sugestiile voastre....multa bafta ps: nu doresc garare + intretinere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizzah Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Daca gasesti si mai ai locuri libere as inghesui si io Pitica ntr un colt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Daca gasesti si mai ai locuri libere as inghesui si io Pitica ntr un colt... te tin minte...cum apare ceva...te anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
optaru Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Salutare tuturor! Caut garaj pentru motocicleta in zona Bdul Bucuresti/Strada Industriei. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joker84 Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Salut ! Aceeasi problema am si eu ..daca stie cineva un garaj prin Mihai Bravu sa imi dea cu o piatra in geam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zadicon Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 (editat) Salut ! Aceeasi problema am si eu ..daca stie cineva un garaj prin Mihai Bravu sa imi dea cu o piatra in geam Si pe mine ma intereseaza in Mihai Bravu sau zona Teleajen (ca pe acolo locuiesc) In zona centrala, merge in parcare la Omnia. In sfarsit au bagat si aia niste tarife mai omenesti (120 ron / luna ptr persoane fizice, parca) Editat Iulie 6, 2010 de zadicon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joker84 Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 m-am mutat acu vreau pe la paltinis )daca auziti ceva 0727420139 un msg. Salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Salut caut sa inchiriez un garaj ptr mai multe motoare daca stiti ceva ....bip msg sau sunati la 0725539298 mersi...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocenti Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Salut caut sa inchiriez un garaj ptr mai multe motoare daca stiti ceva ....bip msg sau sunati la 0725539298 mersi...bafta Buna ziua, Ofer garaj spre inchiriere in zona Sud pe Mihai Eminescu.Garajul este din beton.Pretul este de 100 lei/luna Deasemenea putem pregati motociletele pentru iarna la servicul autorizat Yamaha din B-dul Bucuresti nr.66 . Serviciile incluse: -verificare nivel antigel -curatat si gresat lant - gresat maneta ambreiaj; frana ; scarita pilot si pasager -verificat nivelul de incarcare a bateriei -verificat joc rulmenti -verificare nivel ulei Pret: 40lei In cazul in care este nevoie de completare pentru antigel sau ulei acestea se vor plati separat. Relatii la tel : 0244575790 sau 0740219112 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BATRINUL Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Salut caut sa inchiriez un garaj ptr mai multe motoare daca stiti ceva ....bip msg sau sunati la 0725539298 mersi...bafta Vezi la "Edji" linga BCR, tel. 0722356922 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 stiu de de edji da nu e combinatie ptr mine mersi..bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Atunci vezi la Fabio, zona Timpuri Noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 zona timpuri noi in ploiesti ???.............nu am auzit pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 In perioada sezonului rece "primesc in gazda" aprox 20 motociclete.....spatiu incalzit ~20*C, monitorizare. Intretinere baterie cu incarcatoare "inteligente" INCLUSA IN PRET. Verificare pregatire de drum la sfarsitul sezonului rece:.... presiune pneuri, spalat/uns lant, curatat frane etc INCLUSA IN PRET Spatiul se afla in zona centrala a Ploiestului langa sediul BCR Pret 55 RON / motocicleta / luna Pentru cei care platesc anticipat pt toata perioada reducere 10% Daca vreti in aceasta perioada anumite operatii de intretinere sau up-grade-uri: schimburi ulei, filtre, semeringuri furca,placute frana,discuri frana, kit lant ,anvelope montaje power commander TRE ( Suzuki only ) "trompete racing"admisie aer sisteme evacuare, leviere comanda ambreiaj / frana (scurte sau normale) scarite .........etc.....etc REDUCERE 15% din manopera pt cei care tin motoarele in aceasta perioada la mine. tel 0722 356 993 sau 0745 070 267 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 recomand cu incredere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate