ionut73 Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 bafta Jumba! Cred ca e buna straegia de care zice seseseko - pret lunar/pret pe sedinta bafta maxima! Baieti seriosi! apelati cu incredere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Caut un KTM 450 Exc 2006-2007 ingrijit ! ofer la schimb un golf 4 2001 . 1.4-16v benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DOMINX Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Noroc! chiar daca am mai pomenit in acest post, ma repet: Cine are o pereche de prinderi- suruburile din capetele ghidonului- pe 21 (Dominator) pentru hand-guard. Le-am cumparat de la Ktm insa am primit doar prinderi pe 17 si..... Daca ma poate ajuta cineva ii precizez ca nu astept pomana! Sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 VAND TRIAL GAS GAS,ENDURO HUSABERG,KTM,KAWASAKI http://www.mototech-racing.eu/shop/index.p...dex&cPath=4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 (editat) Caut un KTM 450 Exc 2006-2007 ingrijit ! ofer la schimb un golf 4 2001 . 1.4-16v benzina am ptr tine ceva mai bun ,mult mai puternic,mai usor si mult mai fiabil. + ca este full option are tot ce se poate pune sti tu ce..... daca esti interesat cauta-ma Editat Ianuarie 27, 2009 de cetateanulx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 (editat) de vanzare 2 casti enduro-cross marca grex(nolan) marimea L.una este purtata 1 sezon iar cealalta NOUA!pret 90 de euro ambele,impreuna la un loc detalii aici http://www.grex.it/index.jsp?id=305 Editat Ianuarie 28, 2009 de baurtulus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Super promotie 1+1 GRATIS!!! Promotia se desfasoara din nou in locatia Moto Adventure din sos. Cotroceni nr. 19. in ziua de sambata 31 ianuarie 2009 intre orele 10 si 14. Pentru oricare 2 produse marca AIROH si/sau REV'IT! se plateste numai unul! (se plateste obiectul mai scump). De exemplu: daca vrei o geaca de 600 lei si o casca de 500 lei, le iei pe amandoua si platesti doar geaca. NU RATATI OCAZIA!!! Va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 (editat) Cumpar kitu de reparatie la frana fata pentru ktm exc250 an fab 2004-2006 Vreau cat mai urgent. Piesa nr:10 din imagine 0742265487 Editat Ianuarie 29, 2009 de Alfred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Salut are cineva o oglinda de suzuki dr 600 cu tot cu prinderea de ghidon???? platesc in bani sau in beri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Salut are cineva o oglinda de suzuki dr 600 cu tot cu prinderea de ghidon???? platesc in bani sau in beri daca ai nev eu am doar prinderea de pe ghidon pentru ca dr-ul il folosesc la hard si nu am nevoie de oglinzi.iti pot da prinderea nu vreau bani pe ea!acolo se poate infileta o oglinda de bicicleta ca sunt niste modele mai mari! si arata la fel ca alea originale!!daca ai nevoie de ea dami un ps si o dau jos pe ghidon si e a ta!!! pm-scuze nu-s la pc-ul meu si am gresit!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 (editat) Care aveti nevoie de cumparaturi (ORICE, nu numai piese de moto) de pe ebay, de la nemti sau .com, ma anuntati. Important e ca vanzatorul sa aiba optiunea de vanzare prin paypal, iar produsul sa poata fi trimis in Romania. Pentru licitatiile de genul buy it now, imi dati linkul si v-am luat direct produsul la pretul cerut de vanzator. Pentru licitatiile de genul licitatie, imi spuneti ce pret maxim puteti oferii, (atentie, sa luati in calcul si costul transportului), il introducem si vedem la final daca am castigat. Nu am nevoie de comisioane, procente sau alte dracii, daca vrea omul sa dea Bergenbier fara alcool, e alta poveste. Pt contact rapid, 0723565973, restul datelor le aveti in profil. Daca nu va raspund pe topic, dati-mi PM. Editat Ianuarie 30, 2009 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 daca ai nev eu am doar prinderea de pe ghidon pentru ca dr-ul il folosesc la hard si nu am nevoie de oglinzi.iti pot da prinderea nu vreau bani pe ea!acolo se poate infileta o oglinda de bicicleta ca sunt niste modele mai mari! si arata la fel ca alea originale!!daca ai nevoie de ea dami un ps si o dau jos pe ghidon si e a ta!!! pm-scuze nu-s la pc-ul meu si am gresit!! mersi mult dau akum pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 (editat) Care aveti nevoie de cumparaturi (ORICE, nu numai piese de moto) de pe ebay, de la nemti sau .com, ma anuntati.Important e ca vanzatorul sa aiba optiunea de vanzare prin paypal, iar produsul sa poata fi trimis in Romania. Pentru licitatiile de genul buy it now, imi dati linkul si v-am luat direct produsul la pretul cerut de vanzator. Pentru licitatiile de genul licitatie, imi spuneti ce pret maxim puteti oferii, (atentie, sa luati in calcul si costul transportului), il introducem si vedem la final daca am castigat. Nu am nevoie de comisioane, procente sau alte dracii, daca vrea omul sa dea Bergenbier fara alcool, e alta poveste. Pt contact rapid, 0723565973, restul datelor le aveti in profil. Daca nu va raspund pe topic, dati-mi PM. foarte frumos gestul, m-am oferit si eu in diferite situatii dar lumea e un pic reticenta. poate trebuie sa specifici ca nu iti asumi plata taxelor si a TVA-ului, eu cel putin nu mai am noroc, de cate ori nu pot aranja o valoare mai mica trebuie sa platesc fara drept de apel. Editat Ianuarie 31, 2009 de valbida1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Cand vrea careva ceva, ii explic toate detaliile legate de plata taxelor pentru produsele venite din afara zonei EU. E aiurea ca nemtii nu prea folosesc paypal, desi am obs in ultima vreme ca s-au intetit vanzatorii cu paypal si la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladutz26 Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Nu este un anunt comercial, dar ma gandesc ca poate cineva a adus marfa cu vaporul, deci cat face un cargobot din Canada pana in Romania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 cizme Madhead mar 45 (compatibile 43-44), folosite pret 150ron tel 0721535377 Orestte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandruvlad Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Cumpar cadru KTM LC4 640 dupa 2000 cu acte!! Este oarecum urgent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) salut.....tocma mi-sa rupt acul de vitezometru de la dr-ul meu stiti de unde pot sa gasesc asa ceva sau ceva care sa se potriveasca??? Editat Februarie 2, 2009 de roby_nitr0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 nu vrea nimeni o casca ?? casca MADHEAD MX2 fiberglass marime S ... (eu cred ca este m .. imi este larga)0743823900 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzutzy Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 (editat) De vanzare: Fox Racing Airframe Roost Deflector Marime: M Culoare: Albastru Pret: 115 Epuroi Smith - Warp Star Goggles MSR Racing - Axxis Jersey MSR Racing - Axxis Gloves MSR Racing - Axxis Pants 150 Epuroi / set Marime M aaa... nr. tel: 0765/472.474 armura - 380 RON set - 570 RON A venit criza .. reduceri de pret. poze gasiti la pagina 150 sau 151 nu mai stiu exact Editat Februarie 3, 2009 de tzutzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kleiny Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Vand KTM 200 EXC, an fabr. 2002, perfecta stare, inmatriculat. Pret 2700 euro. Tel. 0721379258 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 am un cauciuc de cross Dunlop Sports D 756 100/90-19 , bun pentru bagat cuie in el . -70 RON + transport 60 de ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 (editat) Vand suzuky RMZ 450 folosit un sezon. An fabricatie 2007. Pret 3500 euro Dan Morar 0745128385 Cluj Napoca Editat Februarie 3, 2009 de MOD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 (editat) caut un motor de 2000euro hai sa zicem 2500 euro maxim , de 250 cmc in 2t , pe care sa-l iau in rate (100 euro/luna), cu angajamentul ca pana la achitarea integrala , actele sa ramana la vanzator nimeni ? Editat Februarie 4, 2009 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Super promotie 1+1 GRATIS!!! Promotia se desfasoara din nou in locatia Moto Adventure din sos. Cotroceni nr. 19. in ziua de vineri 6 februarie intre orele 11:00 - 18:00 si sambata 7 februarie 2009 intre orele 10:00 - 14:00. Pentru oricare 2 produse marca AIROH si/sau REV'IT! se plateste numai unul! (se plateste obiectul mai scump). De exemplu: daca vrei o geaca de 600 lei si o casca de 500 lei, le iei pe amandoua si platesti doar geaca. NU RATATI OCAZIA!!! Va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate