ionut73 Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 mama ce cutii urate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levike Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Mai ales pretu` e urat de tot dincolo, 500 ⏠Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Nu se INMATRICULEAZA .Merge super ,550 de euro nediscutabil. 0743402453 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Asta-i un snowmobile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Asta-i un snowmobile? E de toate ,intra oriunde ca-i usurica si nervoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suru Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 WR250F - model 2003 6000Euro pe factura cu tva, cu plastice de rezerva, Renthal, ciorapi, gume noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIPPY10 Postat Mai 28, 2005 Share Postat Mai 28, 2005 -HALOO!! cine vinde un enduro inmatriculat si bun de peste 350cmc? ,dar pana in 1800E? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_eu Postat Mai 28, 2005 Share Postat Mai 28, 2005 Imi trebuie repede un cablu de kilometraj pentru Honda Transalp600.Nou sau sh. Cine are? Sau,unde gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liv Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 Ai incercat la Honda? Sper sa aiba, eu nu am avut problema asta inca. Daca nu pot sa-ti mai dau niste contacte luni. S-auzim de bine. Liv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_eu Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Am incercat la Honda...costa 35E,dureaza 2 sapt sa imi aduca...reprezentanta curului Ne vedem miercuri la arc sa mai schimbam cateva idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 (editat) Firma MotoTech este de curind, dealer oficial Husaberg. Editat Mai 31, 2005 de RO-shu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 bai bogdane, mare motociclist care esti, vorbeste frumos despre oamenii pe care nu-i cunosti. E foarte bine daca-ti aduc in 2 saptamani. Cate obosite de transalpuri de 600 crezi tu ca sunt in Romania ca sa faca sens din punct de vedere comercial mentinerea unui stoc de piese si consumabile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 cumpar roadbook carrier + suport pentru un KTM LC4. Nu este ceva f urgent, asa ca fac afacerea numai pentru o super okazie sau niste rate pe 2-3 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levike Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Da pe la ce scoruri se mai misca asa ceva, ca m-ar interesa si pe mine pt. Afrikan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liv Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 @ Bogdan: In principiu ne vedem miercuri la arc. De obicei ajung pe-acolo. @ Ionut: Obosita-i roaba ta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_eu Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Inca nu am cablu de vitezometru la Transalp !!! Innebunesc...nu are nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Inca nu am cablu de vitezometru la Transalp !!! Innebunesc...nu are nimeni? te plangi dar nu vrei sa iti comanzi.... pana acum deja era la jumatea drumului... mai asteapta ...mai asteapta...poate pica de undeva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iunie 2, 2005 Autor Share Postat Iunie 2, 2005 te plangi dar nu vrei sa iti comanzi.... pana acum deja era la jumatea drumului... mai asteapta ...mai asteapta...poate pica de undeva... incercati sa va educati clientii, veti avea mai mult de castigat.cu chitrosi nu fati negot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_eu Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 te plangi dar nu vrei sa iti comanzi.... pana acum deja era la jumatea drumului... mai asteapta ...mai asteapta...poate pica de undeva... Da,ai dreptate.Dar,crede-ma ca daca aveam f multi bani,nici nu mai stateam de vorba cu tine(n-o lua in nume de rau).Un cablu de vitezometru costa cam 35E si mai si dureaza 2 saptamani sa vina...iar astia 35E,vin pe langa cei 200E(kit de lant),pe langa cei aprox.35E(schimb ulei) si pe langa cei xxxE,necesari inmatricularii.E mai usor sa stai sa te plangi,decat sa te apuci sa faci ceva,dar ,crede-ma ca nu sunt un idiot. Daca aveam nevoie de cineva care sa ma impulsioneze,cu siguranta nu ma apucam sa scriu aici...EU DE FAPT,AM NEVOIE DE UN CABLU DE VITEZOMETRU,PENTRU TRANSALP600,LA UN PRET MAI MIC (sau sh) DECAT CEEA CE TOTI CEILALTI OFERA.Daca cineva poate sa ma ajute in acest fel,sa o faca (pe bani,desigur) si cu mare placere dau si o bere in plus.Dar de judecati pripite sunt satul. Oricum,multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 Poze pt. ktmbull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 @pit...la plimbare mai scoti motoreta?ca nu s ar zice, la cat de curata e.oricum, frumoasa curte:p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nineinchfly Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 How much DR-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 nu am mai iesit la plimbare soso ca am racit si oricum pe aici cam ploua Faina curtea ... pana creste iarba ca dupaia esti ca in jungla.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate