thorus_2003 Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 2 motociclete cu cate un motociclist cu chef de plimbareala; vreme insorita si calduroasa; 130 de kilometri pe drumuri ba mai bune, ba mai gaurite; cateva poze de pe traseu, ca sa nu mai zica unii "tastaciclisti" ca ma dau numai in garaj A inceput sezonul !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 Unul dintre cele mai frumoase drumuri pentru un moto din categoria supersport! Acum e cam gaurit dar vara se merita pentru un gratar la dunare:) Felicitari pentru curaj ca vremea a fost super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flor!n Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 @ thorus_2003 cum ai resimtit dom'le frigul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beemer Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 e... ieri a fost bine... mai nasol azi cu ploaia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Februarie 21, 2010 Autor Share Postat Februarie 21, 2010 @ thorus_2003 cum ai resimtit dom'le frigul? la plecare a fost ok, destul de cald, la intoarcere a fost mai racoare, ca deja se lasa seara, am ajuns in Buc pe la 17 jumate, si imi cam inghetasera putin mainile, in rest echipamentul textil cu mesada si-a facut datoria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ingridutza Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Si noi (speedy.k, Doctor X si eu) tot prin zonă (Bucuresti-Giurgiu-Oltenita-Bucuresti) am sărbătorit deschiderea sezonului Dupa 2 luni, 2 saptamani si 5 zile (but who's counting) de asteptare infrigurata, in sfarsit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 (editat) Bravo, dom'le! Data viitoare incercati si Giurgiu-Oltenita, e chiar misto drumul si mult mai bun acum decat Bucuresti-Oltenita. A, multumim pustilor cu 125-urile din Giurgiu pentru indrumarea spre carciuma. Editat Februarie 22, 2010 de speedy.k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Si noi (speedy.k, Doctor X si eu) tot prin zonă (Bucuresti-Giurgiu-Oltenita-Bucuresti) am sărbătorit deschiderea sezonului Dupa 2 luni, 2 saptamani si 5 zile (but who's counting) de asteptare infrigurata, in sfarsit... Multumesc pentru poze. A trecut ceva vreme de cand n-am mai fost pe acasa... Ete dom'le, a pus primarul din Oltenita banci in port Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Februarie 22, 2010 Autor Share Postat Februarie 22, 2010 Bravo, dom'le! Data viitoare incercati si Giurgiu-Oltenita, e chiar misto drumul si mult mai bun acum decat Bucuresti-Oltenita.A, multumim pustilor cu 125-urile din Giurgiu pentru indrumarea spre carciuma. Il stim si pe-ala, dar in sensul invers, l-am facut asta-toamna. E fain, nu am ce zice, si trebuie refacut, in sensul propus de tine. Chiar, cum este drumul intre buc-Giurgiu, mai ales pe la Adunatii Copaceni? Ca imi aduc aminte ca era jale cand am fost ultima oara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ingridutza Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 Ete dom'le, a pus primarul din Oltenita banci in port Regret sa te dezamagesc...primarul din Giurgiu a pus banci in port Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate