Sari la conținut

Ce Machete De Motociclete Aveti?

Postări Recomandate

Ultima achizitie:

Ducati 1098

Acum colectia a ajuns la 64 de exemplare. va amenint de ceva timp cu poze, dar din lipsa de timp tot aman. Sper ca in curand le voi face si le voi posta

iar apelez la voi :rock:

prin benzinarii nu am gasit ce vreau iar ebayul nu ma ajuta datorita timpului care ma preseaza :10:

asa ca intreb si eu, vinde careva o macheta harley davidson street rod model 2006 ???

ofer maxim 100 ron (si-o bere daca sunteti de prin zona :what: :D:D) si asta cat mai curand!

va roooog! :haha:

date de contact aveti la semnatura !

Pana cand trebuie sa faci rost de macheta?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

salut..spune-mi si mie te rog de unde ai luat macheta yamaha m1 valentino rossi..i ce pret....ai idee pe unde as putea sa gasesc macheta cu valentino rossi??mersi

sal'tare

am si eu ca tot bikeru cateva machetute, cum ar fi:

YZF R1

post-29673-1226755543_thumb.jpg

YZR M1 Valentino Rossi

post-29673-1226755589_thumb.jpg

YZF 1000R Thunderace (motocicleta pe care o detin in realitate) :what: :rock:

post-29673-1226755669_thumb.jpgpost-29673-1226755695_thumb.jpg

NSR 500 Alex Criville

post-29673-1226755722_thumb.jpgpost-29673-1226755759_thumb.jpg

GSX-R 750

post-29673-1226755817_thumb.jpg

SX 525

post-29673-1226755637_thumb.jpg

...si asta-mi place tare mult :haha:

post-29673-1226755781_thumb.jpg

salut..m-ar interesa si pe mine ce machete ale il doctore ai ..de fapt cate ca as vra sa ti le cumpar..ce pret si daca iau mia multe fa-mi o oferta pleaseee

sa traisca topicu

am 300 de machete moto

1:18,1:12,si vreau sa le vand deoarece vreau sa le schimb cu altele mai mari mult mia scumpe respectiv minichamps

ca sa va dau cateva idei pana ajung sa pun poze va spun cam despre ce e vb

moto de strada

de curse

ale lu doctoru ROSSI

multe ducati multe rau

de strada de curse de colectie

am preturi mici rau

voi reveni cu poze

astept interesati

ceva harley

numai bine

salut..spune-mi si mie te rog de unde ai luat macheta yamaha m1 valentino rossi..i ce pret....ai idee pe unde as putea sa gasesc macheta cu valentino rossi??mersi

salut..m-ar interesa si pe mine ce machete ale il doctore ai ..de fapt cate ca as vra sa ti le cumpar..ce pret si daca iau mia multe fa-mi o oferta pleaseee

Link spre comentariu

sa traisca topicu

am 300 de machete moto

1:18,1:12,si vreau sa le vand deoarece vreau sa le schimb cu altele mai mari mult mia scumpe respectiv minichamps

moto de strada

de curse

ale lu doctoru ROSSI

multe ducati multe rau

am preturi mici rau

voi reveni cu poze

astept interesati

ceva harley

numai bine

Si cand o sa pui fotografiile?

Link spre comentariu

am cumparat macheta de la petrom, a costat cam 15-20 ron.

gaseti la polo astea 2 modele:

Yamaha YZR-M1 V. Rossi 2005 - 9,95 euro

post-29673-1227167845_thumb.jpg

Yamaha YZR-M1 V. Rossi 2007 - 12,95 euro

post-29673-1227167851_thumb.jpg

Link spre comentariu

sincer am cautat cred ca pe la 5 petrom si nimic cu rossi:(:rock:::what: daca esti dragut si sa fii putin mai explicit cu polo..cum pot sa cumpar de acolo sau pe unde se afla..mersi frumos

am cumparat macheta de la petrom, a costat cam 15-20 ron.

gaseti la polo astea 2 modele:

Yamaha YZR-M1 V. Rossi 2005 - 9,95 euro

post-29673-1227167845_thumb.jpg

Yamaha YZR-M1 V. Rossi 2007 - 12,95 euro

post-29673-1227167851_thumb.jpg

Link spre comentariu

Cine-mi da si mie un suport/stander din ala de plastic, pentru un Ducati 999 de la Maisto? :rock: PM pls

Link spre comentariu

hai pe unde umbli ka mai este putin si incepe sez 2008-2009 si nu mi-am format echipele =))

sa traisca topicu

am 300 de machete moto

moto de strada

de curse

ale lu doctoru ROSSI

multe ducati multe rau

am preturi mici rau

voi reveni cu poze

astept interesati

ceva harley

numai bine

da-mi si mie un nr de tel sau keva akolo ka sa pot lua legatura cu kykobaw pleaseeee

Eu am luat de la kykobaw, super baiat. Il mai astept cu un HD.
Link spre comentariu

sincer am cautat cred ca pe la 5 petrom si nimic cu rossi:(:lol:::laugh: daca esti dragut si sa fii putin mai explicit cu polo..cum pot sa cumpar de acolo sau pe unde se afla..mersi frumos

pai eu ma refeream la magazinul Polo:

http://www.polo-motorrad.de/group/1108/dmc...uche.448.0.html

.....asta in cazul in care nu le gasesti in romania. modelu 2005 nu stiu zau daca-l gasesti la noi!

succes!

Editat de Deer T-Ace
Link spre comentariu

am si eu 2 machete un choper si o vitezana

ma intereseaza o macheta de honda transalp ( moto care o detin in prezent) daca a vazut cineva pe undeva

la Louis megastore in Viena nu aveau, iar doamna de acolo a spus ca nu isi aminteste sa fi avut macheta pt acest model

deci daca stie cineva alta sursa..

mersi

Link spre comentariu

am gasit in cele din urma ...am mai cautat si pe la alte petroame:):lol:..am gasit in cora doar 3 de moto gp,si 2 in rompetrol,1 in petrom...sunt in cautare de restu..maine ma duk in cora lujerului..mersi deinformatii....daca o sa vezi pe undeva te rog sa ma anunti si pe mine ...mersi

pai eu ma refeream la magazinul Polo:

http://www.polo-motorrad.de/group/1108/dmc...uche.448.0.html

.....asta in cazul in care nu le gasesti in romania. modelu 2005 nu stiu zau daca-l gasesti la noi!

succes!

am gasit cateva dupa 3 zile de cautari..peste 10 benzinarii si 2 supermarkheturi...daca vezi pe udneva anunta-ma si pe mine te rog...mersi

Cauta prin hypermarket la raionul de jucarii,sigur gasiti cu macheta cu moto lui Rossi.
Link spre comentariu

daca vezi pe udneva anunta-ma si pe mine te rog...mersi

M-am uitat special azi la Auchan.Au macheta Maisto 1/18 Valentino Rossi 2007,kit de asamblat(nu necesita vopsit si lipit0,vreo 26 de lei.

Link spre comentariu

mersi frumos ca m-ai anuntat da mi-am luat rossi 2007..altkeva..mersi frumos

M-am uitat special azi la Auchan.Au macheta Maisto 1/18 Valentino Rossi 2007,kit de asamblat(nu necesita vopsit si lipit0,vreo 26 de lei.

mersi frumos

0733749749
Link spre comentariu

in sfarsit am adaugat-o colectiei (am primit-o cadou de la sotie.. )-INDIAN CHIEF 348,model 1948,scara 1-6... :laugh: aceasta va fi piesa de rezistenta a colectiei mele.. :D :lol:

sper ca esti constient ca multi ar face moarte de om pt indianul asta :P si eu o am in vizor de multa vreme.

Link spre comentariu

da,pentru mine e o piesa a colectiei mai speciala,avand in vedere ca e cadou de la sotie.. :lol: de ce sa se faca moarte de om pentru ea?oricine o poate avea pentru suma de 75eu(pretul de magazin)..mai sant 6 modele tot indian pe care vreau sa le adaug(in timp)la colectie...sant super executate... :laugh:

post-21797-1227509744_thumb.jpg

post-21797-1227509754_thumb.jpg

post-21797-1227509764_thumb.jpg

post-21797-1227509773_thumb.jpg

post-21797-1227509783_thumb.jpg

post-21797-1227509793_thumb.jpg

post-21797-1227509802_thumb.jpg

Link spre comentariu

da,pentru mine e o piesa a colectiei mai speciala,avand in vedere ca e cadou de la sotie.. :lol: de ce sa se faca moarte de om pentru ea?oricine o poate avea pentru suma de 75eu(pretul de magazin)..mai sant 6 modele tot indian pe care vreau sa le adaug(in timp)la colectie...sant super executate... :laugh:

foarte frumoasa intradevar.... sa o stapanasti sanatos :D

Link spre comentariu

Cam slabut din ce am citit si am vazut...poate nu sunteti indeajuns de pasionati :laugh: . Eu am un numar de 100 de machete,numar la care m'am decis sa ma opresc,si chiar sa le vand. daca intereseaza pe careva...vorbim.

Link spre comentariu

Cam slabut din ce am citit si am vazut...poate nu sunteti indeajuns de pasionati :D . Eu am un numar de 100 de machete,numar la care m'am decis sa ma opresc,si chiar sa le vand. daca intereseaza pe careva...vorbim.

Esti pasionat dar le vinzi...bravo pasionatule ! :laugh:

Link spre comentariu

Cam slabut din ce am citit si am vazut...poate nu sunteti indeajuns de pasionati :laugh: . Eu am un numar de 100 de machete,numar la care m'am decis sa ma opresc,si chiar sa le vand. daca intereseaza pe careva...vorbim.

Cat vrei pe bucata?

Link spre comentariu

m-ar interesa si pe mine daca ai machete 1:18 moto gp....

Link spre comentariu

Eu nu sunt PASIONAT. Eu imi iau cate o macheta la fiecare salar'. Sunt constient ca nu am bani sa imi cumpar toate machetele! Daca le iau anul asta pe "toate", la anul apar altele si altele si altele... :laugh:

Link spre comentariu

Cam slabut din ce am citit si am vazut...poate nu sunteti indeajuns de pasionati :P . Eu am un numar de 100 de machete,numar la care m'am decis sa ma opresc,si chiar sa le vand. daca intereseaza pe careva...vorbim.

eu am doar 65 machete..si am probleme cu depozitarea..dar tu,ca mare pasionat ce esti,ne poti da si noua,la astia mai novici un sfat cum sa le depozitam...si eu NU ma voi oprii la 100 machete.. :D.e un batran la clubul colectionarilor din madrid care are 600 machete,si numai una si una...asta numesc eu pasiune.. :laugh:

Link spre comentariu