atillas Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 cu toate ca nu ma pasioneaza ..am primit cadou de la prieteni un Indian si o honda CB 750 four...e prafu pe ele de nu se mai vede culoarea..aa si sa nu uit un ktm exc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 cu toate ca nu ma pasioneaza ..am primit cadou de la prieteni un Indian si o honda CB 750 four...e prafu pe ele de nu se mai vede culoarea..aa si sa nu uit un ktm exc... nu le vinzi? daca tot stau prafuite? ia zi.. --- Mesaj completat în 29 Dec 2007 16:42 ------------- Se adauga 2 x Yamaha YZR 250 (piloti diferiti) Yamaha YZR 500 de unde le iei frate? is tari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 de unde le iei frate? is tari... Am pile la un depozit de jucarii si le cumpar de acolo (cele de moto gp, cea de politie si inca vreo 3-4), restul din magazine (Cora, Auchan, Carrefour) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Am pile la un depozit de jucarii si le cumpar de acolo (cele de moto gp, cea de politie si inca vreo 3-4), restul din magazine (Cora, Auchan, Carrefour) vrem si noi pilele tale!... am si eu vreo 40 scara 1:18 (maisto, welly, bburago...), in mare parte carenate si vreo 6 scara 1/12 de la maisto... o sa pun si niste foto, da' dupa rev de-acuma... bafta la strans machete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 vrem si noi pilele tale!... am si eu vreo 40 scara 1:18 (maisto, welly, bburago...), in mare parte carenate si vreo 6 scara 1/12 de la maisto... o sa pun si niste foto, da' dupa rev de-acuma... bafta la strans machete Multzam.Eu n-am rezistat si am mai luat una : Yamaha FJR1300... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uskt2005 Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Maisto sc 1:18 Dupa rev poate imi ajunge coletul cu inca 7 buc 1:24 modele mai rare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Maisto sc 1:18 Dupa rev poate imi ajunge coletul cu inca 7 buc 1:24 modele mai rare N-ai nimic de vanzare din colectia actuala? sau schimb poate..Cat te ajunge coletul cu 7 machete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 (editat) Si ale mele Editat Decembrie 30, 2007 de CoSSmiN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Si ale mele da,da..foarte frumos..bravo --- Mesaj completat în 30 Dec 2007 14:55 ------------- Si ale mele da,da..foarte frumos! bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Oauuuuuuuuuuu cat Rossi <small>--- Mesaj completat în 29 Nov 2007 12:22 -------------</small><br/> Primul model cu flori din Cluj magazinul Central etaj 1 standul de jucarii in spate la trenuletele electrice. intr-o ora plec la cluj. dupa o vizita la magazinul central etaj 1 ..... cred ca o sa se mai adauge cate ceva la colectie. si LA MULTI ANI! ca eu mai intru pe forum la anu'! cum spuneam: bafta la strans machete! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 intr-o ora plec la cluj. dupa o vizita la magazinul central etaj 1 ..... cred ca o sa se mai adauge cate ceva la colectie. si LA MULTI ANI! ca eu mai intru pe forum la anu'! cum spuneam: bafta la strans machete! La multi ani si tie, si spor la strans machete, daca vine vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uskt2005 Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 N-ai nimic de vanzare din colectia actuala? sau schimb poate..Cat te ajunge coletul cu 7 machete? Nu am nimic dubluri, iar cele 7 machete au ajuns cu tot cu transport 38 de euro, dar au fost cadou Sunt trimise din UK , sper sa ajunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Nu am nimic dubluri, iar cele 7 machete au ajuns cu tot cu transport 38 de euro, dar au fost cadou Sunt trimise din UK , sper sa ajunga aha..inteleg.Spera sa ajunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Hai sa mai bag si io poze cu una nou noutza: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Hai sa mai bag si io poze cu una nou noutza: Foarte tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 asa arata dupa ultimele achizitii Daca nu ma insel, vad acolo un R69 si un R60. Nice... . Colectia mea si ultima achizitie : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 esti pe aporoape, e un R60 cel din prim plan, un R100S mai in spate si... piesa de rezistenta R32 editie limitata (500 de bucati) apropo, tu unde ai gasit K1200 ala rosu? a, intrebase cineva, cel rosu e R1100R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 esti pe aporoape, e un R60 cel din prim plan, un R100S mai in spate si... piesa de rezistenta R32 editie limitata (500 de bucati) apropo, tu unde ai gasit K1200 ala rosu? a, intrebase cineva, cel rosu e R1100R wow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 (editat) eu am un Harley.... foarte tare! de unde il ai? ... vrei altceva in schimb? Editat Ianuarie 1, 2008 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 Daca nu ma insel, vad acolo un R69 si un R60. Nice... . Colectia mea si ultima achizitie : BMW freak! Super tare colectia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 Ultima achizitie, e inca in rodaj Kawasaki ZX-10R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 Ultima achizitie, e inca in rodaj Kawasaki ZX-10R KAWA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 foarte tare! de unde il ai? ... vrei altceva in schimb? l-am primit cadou de ziua mea de la colegii de serviciu.....ii intreb de unde l-au procurat si te anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 1. Harley - Davidson 2005 Softail Springer Classic 2. Harley - Davidson Softail Custom ? 3. Kawasaki 2005 KDX 220R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 1. Harley - Davidson 2005 Softail Springer Classic 2. Harley - Davidson Softail Custom ? 3. Kawasaki 2005 KDX 220R Badasses Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate