CoSSmiN Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 KAWA Te tenteaza una verde mica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gixxi Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 (editat) Noua mea achizitie.. ZX10R Editat Ianuarie 2, 2008 de gixxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Noua mea achizitie.. ZX10R Ce scara?De unde ai luat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gixxi Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Scara 1:5 , din plazza mall..radio comandata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 astea de aici par a fi super http://www.revell.ro/store/index.php?actio...ories&cat=8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Te tenteaza una verde mica? ce model? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 http://www.aircraftresourcecenter.com/Fea1...harp/fea736.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whiz-kid Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 Frumoasa mea..Yamaha R1 rosie.. am primit-o cadou de ziua mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gixxi Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 astea de aici par a fi super http://www.revell.ro/store/index.php?actio...ories&cat=8 Alea de acolo sunt machete statice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 (editat) Frumoasa mea..Yamaha R1 rosie.. am primit-o cadou de ziua mea Chiar e frumoasa si bine lucrata.Am si eu R1 albastra da e lucrata naspa.. Editat Ianuarie 6, 2008 de Silviu_Co Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 De sarbatori am folosit machetele in brad, coronita tort si chiar la colindat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 astea-s ale mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 astea-s ale mele Le am si eu..o mare parte din ele.Cate ai de toate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 Am mai imbogatit "garajul" - Noua achizitie - Surorile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 Am mai imbogatit "garajul" - Noua achizitie - Surorile... hohoho foarte frumoase si detaliate daca nu e cu suparare de ce firma sunt produse? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 Am mai imbogatit "garajul" - Noua achizitie - Surorile... ce tari is..eu vreau sa-mi mai iau cateva, da nu mai am de unde..de vanzare are careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 ce tari is..eu vreau sa-mi mai iau cateva, da nu mai am de unde..de vanzare are careva? Cum sa nu? Ia incearca: benzinarii (Eu de la Petrom i-am luat nepotului meu pt Sf Nicolaie), Carrefour s.a.m.d. Eu din Carrefour mi-am luat si Cagiva Navigator 100 si BMW F650... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 (editat) Le am si eu..o mare parte din ele.Cate ai de toate? 45 buc 1/18, 1 buc 1/24 (cred) si 6 buc 1/12. In afara de cea 1/24, primita cadou (nsr 500 doohan 98), restul le-am cumparat din comertul nostru capitalist (benzinarii, supermarket etc...) am gasit site-ul solido (astea care au aparut acum prim omv si petrom) de pe care se poate comanda (nu am incercat sa vad daca trimit in romania): http://www.solido.fr/v4/indexb.php?PHPSESS...c6baec1b02e9b7c <small>--- Mesaj completat în 08 Jan 2008 18:46 -------------</small><br/> Am mai imbogatit "garajul" - Noua achizitie - Surorile... la ce scara sunt? si ce firma le face? si de unde le iei? Editat Ianuarie 8, 2008 de ses Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 am gasit site-ul solido (astea care au aparut acum prim omv si petrom) de pe care se poate comanda (nu am incercat sa vad daca trimit in romania): http://www.solido.fr/v4/indexb.php?PHPSESS...c6baec1b02e9b7c Solido sunt cei de la Majorette. Am vazut multe machete moto Solido (1:18) in Auchan Titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uskt2005 Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 cele 7 machete au ajuns cu tot cu transport 38 de euro, dar au fost cadou Sunt trimise din UK , sper sa ajunga Au venit in sfarsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 (editat) Pentru SES si Silviu_Co: Ambele sunt la 1:10 R 1200 RT este cumparata de la o firma pe care am gasit'o la SIAB - AutoART - are site si pe net. R 1200 GS este cumparata de la Bavaria. Si la AutoART, si la Bavaria se face comanda, cu avans platit. Mie mi'au ajuns cam in 10 zile. Detalierea este fantastica, mergand de exemplu pana la senzorul de ABS, sau butoanele de pe telecomanda alarmei atasata cheii de contact... Nu mai zic de suspensii, directie, cabluri, etc etc...se vede asta si in poze. Sunt cam scumpe, dar merita. Editat Ianuarie 8, 2008 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Au venit in sfarsit Facute de Italeri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uskt2005 Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 (editat) Cele 5 cu rossi da, cea cu dani pedrosa si cea cu andrea dovizioso sunt facute de DIECAST Editat Ianuarie 9, 2008 de uskt2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Pentru SES si Silviu_Co: Ambele sunt la 1:10 R 1200 RT este cumparata de la o firma pe care am gasit'o la SIAB - AutoART - are site si pe net. R 1200 GS este cumparata de la Bavaria. Si la AutoART, si la Bavaria se face comanda, cu avans platit. Mie mi'au ajuns cam in 10 zile. Detalierea este fantastica, mergand de exemplu pana la senzorul de ABS, sau butoanele de pe telecomanda alarmei atasata cheii de contact... Nu mai zic de suspensii, directie, cabluri, etc etc...se vede asta si in poze. Sunt cam scumpe, dar merita. ce inseamna "sunt cam scumpe" ? Iata noua mea achizitie. Am ajuns la fabuloasa suma de 3 (trei!!!) machete Un Honda Silver Wing de toata frumusetea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 A aparut macheta asta in catalogul Louis 2008, stiu ca erau interesati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate