Alex The Ripper Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 salut la toata lumeaas avea si eu o rugaminte la voi,stiti cumva de unde as putea sa cumpar o macheta harley davidson street rod? singurul site romanesc pe care am gasit a fost machete.ro.am facut comanda dar dupa 2 zile m-au sunat sa ma anunte ca nu mai au imi trebuie urgent deoarece e ziua unui prieten si ma gandeam ca motocicleta lui in miniatura ar fi un cadou destul de ok . stiti cumva alte site-uri romanesti de unde pot cumpara,sau persoane care au de vanzare modelul acesta? in ultima faza ar fi ok si site-uri din afara dar care sa faca livrari in romania si in termen de 2 saptamani pls help! mersi fain! in benzinariile agip, mol, omv...am gasit night rod, cred ca gasesti si street rod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Tocmai mi-am achizitionat un Norton Manx 500 din 1951 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 salut la toata lumeaas avea si eu o rugaminte la voi,stiti cumva de unde as putea sa cumpar o macheta harley davidson street rod? singurul site romanesc pe care am gasit a fost machete.ro.am facut comanda dar dupa 2 zile m-au sunat sa ma anunte ca nu mai au imi trebuie urgent deoarece e ziua unui prieten si ma gandeam ca motocicleta lui in miniatura ar fi un cadou destul de ok . stiti cumva alte site-uri romanesti de unde pot cumpara,sau persoane care au de vanzare modelul acesta? in ultima faza ar fi ok si site-uri din afara dar care sa faca livrari in romania si in termen de 2 saptamani pls help! mersi fain! adica asta? o gasesti in benzinarii, cora sau carrefour, daca ai noroc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pebbles_ohp Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 aia e metal de fiecare data cand am fost prin supermarketuri nu am gasit,dar am comandat deja pe ebay mersi tuturor de ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Tocmai mi-am achizitionat un Norton Manx 500 din 1951 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravemaker Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Si colectia mea de birou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Hai sa pun unele mai profi: - Triumph TT 600cc - BMW R1200C - Ducati GT 1000 - Kawasaki ZX10R Ninja - Benelli 1130 - Aprilia RSV - Harley Davidson Softail Springer - Cagiva Navigator 1000 - BMW F650GS - BMW R1150RS - BMW R1100RS - Honda Repsol RCV - Honda Silverwing - Kawasaki KLR650 - BMW F650 - Norton Manx 500 din 1951 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 update: Kawasaki KLR650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Dau GSX-R 1000 , Albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel d Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 ceva de la maisto modelul cbr 600 rr 07 nu e de gasit...inca!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krysu Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Hop si eu ! Desi inca nu sunt inca motociclista cu acte in regula ( in primavara dau de carnet..anul asta am fost doar pasagera) ..am si eu o machetutza cu care ma mandresc..un suzuki gsx r 750 de la Maisto. Imi place sa cred ca e mai speciala..este neagra cu carene si coditza roz ( am primit-o cadou..si desi nu ma omor cu rozu..pot sa spun ca este destul de reusita ) DIn pacate nu stiu sa va spun la ce scara e. nu prea am fost curioasa sa aflu chestia asta..e destul de maricica oricum...intentionez sa mai cumpar un R1, un cbr 600 f, un kawa zx 12 R..si evident "must have-ul"machetutelor..suzuki hayabusa..pana una alta..micuta mea suzuki "stapaneste"in glorie deplina monitorul si ma face sa visez ca va veni mai repede ziua cand se va transforma intr-o suzuki reala..dar de 600:D cam atat pana una alta... P.s. odihna placuta acum ca sezonul aproape s-a incheiat iar toti monstruletii sunt parcati prin garaje.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 sal'tare am si eu ca tot bikeru cateva machetute, cum ar fi: YZF R1 YZR M1 Valentino Rossi YZF 1000R Thunderace (motocicleta pe care o detin in realitate) NSR 500 Alex Criville GSX-R 750 SX 525 ...si asta-mi place tare mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pebbles_ohp Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 salut la toata lumeaas avea si eu o rugaminte la voi,stiti cumva de unde as putea sa cumpar o macheta harley davidson street rod? singurul site romanesc pe care am gasit a fost machete.ro.am facut comanda dar dupa 2 zile m-au sunat sa ma anunte ca nu mai au imi trebuie urgent deoarece e ziua unui prieten si ma gandeam ca motocicleta lui in miniatura ar fi un cadou destul de ok . stiti cumva alte site-uri romanesti de unde pot cumpara,sau persoane care au de vanzare modelul acesta? in ultima faza ar fi ok si site-uri din afara dar care sa faca livrari in romania si in termen de 2 saptamani pls help! mersi fain! iar apelez la voi prin benzinarii nu am gasit ce vreau iar ebayul nu ma ajuta datorita timpului care ma preseaza asa ca intreb si eu, vinde careva o macheta harley davidson street rod model 2006 ??? ofer maxim 100 ron (si-o bere daca sunteti de prin zona :D) si asta cat mai curand! va roooog! date de contact aveti la semnatura ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zanulmaseluta Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Ultima achizitie: Ducati 1098 Acum colectia a ajuns la 64 de exemplare. va amenint de ceva timp cu poze, dar din lipsa de timp tot aman. Sper ca in curand le voi face si le voi posta iar apelez la voi prin benzinarii nu am gasit ce vreau iar ebayul nu ma ajuta datorita timpului care ma preseaza asa ca intreb si eu, vinde careva o macheta harley davidson street rod model 2006 ??? ofer maxim 100 ron (si-o bere daca sunteti de prin zona :D) si asta cat mai curand! va roooog! date de contact aveti la semnatura ! Pana cand trebuie sa faci rost de macheta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 date de contact aveti la semnatura ! te-am contactat pe mess, dar ai ramas in stand-by ... ?! Ai gasit? am in colectia personala una si vroiam sa stiu daca o vrei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cor72z_dani Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 salut..spune-mi si mie te rog de unde ai luat macheta yamaha m1 valentino rossi..i ce pret....ai idee pe unde as putea sa gasesc macheta cu valentino rossi??mersi sal'tare am si eu ca tot bikeru cateva machetute, cum ar fi: YZF R1 YZR M1 Valentino Rossi YZF 1000R Thunderace (motocicleta pe care o detin in realitate) NSR 500 Alex Criville GSX-R 750 SX 525 ...si asta-mi place tare mult salut..m-ar interesa si pe mine ce machete ale il doctore ai ..de fapt cate ca as vra sa ti le cumpar..ce pret si daca iau mia multe fa-mi o oferta pleaseee sa traisca topicu am 300 de machete moto 1:18,1:12,si vreau sa le vand deoarece vreau sa le schimb cu altele mai mari mult mia scumpe respectiv minichamps ca sa va dau cateva idei pana ajung sa pun poze va spun cam despre ce e vb moto de strada de curse ale lu doctoru ROSSI multe ducati multe rau de strada de curse de colectie am preturi mici rau voi reveni cu poze astept interesati ceva harley numai bine salut..spune-mi si mie te rog de unde ai luat macheta yamaha m1 valentino rossi..i ce pret....ai idee pe unde as putea sa gasesc macheta cu valentino rossi??mersi salut..m-ar interesa si pe mine ce machete ale il doctore ai ..de fapt cate ca as vra sa ti le cumpar..ce pret si daca iau mia multe fa-mi o oferta pleaseee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 sa traisca topicu am 300 de machete moto 1:18,1:12,si vreau sa le vand deoarece vreau sa le schimb cu altele mai mari mult mia scumpe respectiv minichamps ca sa va dau cateva idei pana ajung sa pun poze va spun cam despre ce e vb moto de strada de curse ale lu doctoru ROSSI multe ducati multe rau de strada de curse de colectie am preturi mici rau voi reveni cu poze astept interesati ceva harley numai bine Si cand o sa pui fotografiile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 salut..spune-mi si mie te rog de unde ai luat macheta yamaha m1 valentino rossi..i ce pret....ai idee pe unde as putea sa gasesc macheta cu valentino rossi??mersi am cumparat macheta de la petrom, a costat cam 15-20 ron. gaseti la polo astea 2 modele: Yamaha YZR-M1 V. Rossi 2005 - 9,95 euro Yamaha YZR-M1 V. Rossi 2007 - 12,95 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cor72z_dani Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 sincer am cautat cred ca pe la 5 petrom si nimic cu rossi:(: daca esti dragut si sa fii putin mai explicit cu polo..cum pot sa cumpar de acolo sau pe unde se afla..mersi frumos am cumparat macheta de la petrom, a costat cam 15-20 ron.gaseti la polo astea 2 modele: Yamaha YZR-M1 V. Rossi 2005 - 9,95 euro Yamaha YZR-M1 V. Rossi 2007 - 12,95 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Cine-mi da si mie un suport/stander din ala de plastic, pentru un Ducati 999 de la Maisto? PM pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cor72z_dani Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 hai pe unde umbli ka mai este putin si incepe sez 2008-2009 si nu mi-am format echipele =)) sa traisca topicu am 300 de machete moto 1:18,1:12,si vreau sa le vand deoarece vreau sa le schimb cu altele mai mari mult mia scumpe respectiv minichamps ca sa va dau cateva idei pana ajung sa pun poze va spun cam despre ce e vb moto de strada de curse ale lu doctoru ROSSI multe ducati multe rau de strada de curse de colectie am preturi mici rau voi reveni cu poze astept interesati ceva harley numai bine da-mi si mie un nr de tel sau keva akolo ka sa pot lua legatura cu kykobaw pleaseeee Eu am luat de la kykobaw, super baiat. Il mai astept cu un HD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 0733749749 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) sincer am cautat cred ca pe la 5 petrom si nimic cu rossi:(: daca esti dragut si sa fii putin mai explicit cu polo..cum pot sa cumpar de acolo sau pe unde se afla..mersi frumos pai eu ma refeream la magazinul Polo: http://www.polo-motorrad.de/group/1108/dmc...uche.448.0.html .....asta in cazul in care nu le gasesti in romania. modelu 2005 nu stiu zau daca-l gasesti la noi! succes! Editat Noiembrie 21, 2008 de Deer T-Ace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Cauta prin hypermarket la raionul de jucarii,sigur gasiti cu macheta cu moto lui Rossi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 am si eu 2 machete un choper si o vitezana ma intereseaza o macheta de honda transalp ( moto care o detin in prezent) daca a vazut cineva pe undeva la Louis megastore in Viena nu aveau, iar doamna de acolo a spus ca nu isi aminteste sa fi avut macheta pt acest model deci daca stie cineva alta sursa.. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate