motorman35 Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 ultimele achizitionate...,scala 1-18.. despre pret,sa nu vorbim.. dar,am baut o bere mai putin si le-am luat... (scuze calitate foto,sant facute cu telefonul...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 100..si ultima sper...Aprilia RSV 3 - Jeremy Mc Williams 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nano Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 Salut pe toata lumea si va rog in acelasi timp sa imi spuneti de unde gasesc macheta moto 1 bucata kawasaki kle 500 si una cbr 600 f3. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 Salut pe toata lumea si va rog in acelasi timp sa imi spuneti de unde gasesc macheta moto 1 bucata kawasaki kle 500 si una cbr 600 f3. Multumesc eu unu..in Romania..n'am vazut asa ceva (miniatura). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 ultimele achizitionate...,scala 1-18.. despre pret,sa nu vorbim.. dar,am baut o bere mai putin si le-am luat... (scuze calitate foto,sant facute cu telefonul...) ai gasit in Romania machetele alea? unde? pentru ca eu incerc sa strag machete de motoare mai vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 le am de la un magazin specializat in machete de toate felurile din madrid...machete de motoare clasice scala 1-18 sant cateva zeci cu preturi cuprinse intre 8eu si 30eu...depinde de firma care le face.cele mai ieftine sant MAISTO..cele 3 care le-am luat au fost 12 eu bucata...machete de motoare clasice scala 1-12 sant mai ieftine..ajung la 5 eu,insotite de o revista moto clasice.apare lunar...dar se gasesc si pe stoc,insa fara reviste.. Salut pe toata lumea si va rog in acelasi timp sa imi spuneti de unde gasesc macheta moto 1 bucata kawasaki kle 500 si una cbr 600 f3. Multumesc macheta moto kawasaki kle 500 este la pretul de 15eu in madrid... astea le am in dublura,si le dau la schimb cu alte modele de motoare clasice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 astea le am in dublura,si le dau la schimb cu alte modele de motoare clasice... Asta ce scara este ...daca este 1:18 m-ar interesa... pret ...variante ..ceva ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 astea le am in dublura,si le dau la schimb cu alte modele de motoare clasice... Pana la urma ai ajuns sa ai mai multe GPZ-uri decat iti trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 Pana la urma ai ajuns sa ai mai multe GPZ-uri decat iti trebuie? am unul,dar nu e care cautam... Asta ce scara este ...daca este 1:18 m-ar interesa... pret ...variante ..ceva ? Multumesc e mica,de 1-12.. care are idei cum se pot depozita(nu gen cutie pantofi... )...am probleme cu sotia din cauza ..jucariilor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 BMW-urile scara 1/12 de vanzare. KTM-ul scara 1/18 la schimb cu alt enduro,touring sau clasic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 le am de la un magazin specializat in machete de toate felurile din madrid...machete de motoare clasice scala 1-18 sant cateva zeci cu preturi cuprinse intre 8eu si 30eu...depinde de firma care le face.cele mai ieftine sant MAISTO..cele 3 care le-am luat au fost 12 eu bucata...machete de motoare clasice scala 1-12 sant mai ieftine..ajung la 5 eu,insotite de o revista moto clasice.apare lunar...dar se gasesc si pe stoc,insa fara reviste.. macheta moto kawasaki kle 500 este la pretul de 15eu in madrid... astea le am in dublura,si le dau la schimb cu alte modele de motoare clasice... am eu niste clasice pe care ti le'as da in schimbul a 2..Suzuki si Kawasaki... astea's ale mele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 Update.. Kawasaki identic cu al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 Update.. Kawasaki identic cu al meu tot in 4 timpi si 6 trepte ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 iegzact Nu domne, asta e in 2 timpi si 3 miscari.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 ni si mini colectia mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Ianuarie 3, 2009 Share Postat Ianuarie 3, 2009 ni si mini colectia mea ceva de vanzare\schimb ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 ceva de vanzare\schimb ? nu poate daca o sa am ceva dubluri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
de@lexy@ Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 De unde as putea achizitiona o macheta pt Suzuki Bandit's 600 cc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COCO_Roosty Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 Kawasaki ZX 10-R,Ducati 748,Yamaha R6 2005 si Yamaha M1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 De unde as putea achizitiona o macheta pt Suzuki Bandit's 600 cc? Am vazut acum ceva timp in benzinariile petrom o macheta suzuki bandit, cred ca mai gasesti daca cauti. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 101..:| Kawasaki KLR 650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 De unde as putea achizitiona o macheta pt Suzuki Bandit's 600 cc? www.louis.de, cod 10013167 (naked) sau 10013168 (bandit-S) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 Ultima achizitie: Hoooonda Gooldwing! BMW R 1200 C la schimb cu enduro,touring sau clasica pe care nu o am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Harley Davidson FXE1200 SUPER GLIDE scara 1:6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Harley Davidson FXE1200 SUPER GLIDE scara 1:6 Faina dar am doua nelamuriri: E macheta sau pocket bike? De ce are lant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate