havrincea Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Hand made faina rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GRINDCORE Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 faina rau... Multumesc de apreciere.Apropo desenul de avatar e tot o creatie proprie facuta cu ani in urma ptr imaginea clubului moto de care s-a ales prafu din pacate.Mai am si alte desene poate le postez candva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Multumesc de apreciere.Apropo desenul de avatar e tot o creatie proprie facuta cu ani in urma ptr imaginea clubului moto de care s-a ales prafu din pacate.Mai am si alte desene poate le postez candva. Vezi ca e un topic dedicat cu desene, se numeste ceva de genul "Motociclisti pasionati de desen" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
havrincea Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 desenul de la avatar...ce reprezinta si ce e il el ca nu prea se vede...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GRINDCORE Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 desenul de la avatar...ce reprezinta si ce e il el ca nu prea se vede...? Nu e opera de arta dar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 Nu le vrea nimeni?Eventual la schimb 1/1 cu enduro sau clasice pe care nu le am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SOIMER6 Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 colectia lui cypenrider. Mesaj completat a fost expusa la petrecerea SOIMILOR NEMTENI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovii Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 cumpar macheta r6 de preferat 2008 in culorile alb albastru dar daca nu de la 2006 in sus orice culoare:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Un vfr 800 ,nu are nimeni de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Multumita lui iurox , mi-am marit colectia de machete. Trebuie sa-mi iau alt aparat foto, ciudata nuanta de albastru a iesit in poze pe Busa, R6 si GSX-R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 are cineva un hornet care vrea sa-l vanda? eventual la schimb cu un cbr 1100xx blackbird, cbr1000rr sau cbr600rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
havrincea Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 un suzuki rf de 600 are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uskt2005 Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Poze: Se adauga inca 2 machete: V.Rossi 2008 sc 1:18 si Dani Pedrosa 2008 sc. 1:10 ambele luate din Anglia, la noi nu se gasesc modelele 2008 Poze cu toate, mai putin cele de strada care au fost mutate un raft mai sus: Sper sa gasesc desi caut de mult la un pret acceptabil macheta cu V. Rossi la 125cc, pana acum nu am gasit mai ieftin de 80Eu. Probabil voi face un efort si o voi lua si pe aceea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Multumita lui iurox , mi-am marit colectia de machete. Trebuie sa-mi iau alt aparat foto, ciudata nuanta de albastru a iesit in poze pe Busa, R6 si GSX-R. Sa le stapanesti sanatos, si sa le dai luciu bine ca frumoase mai sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Ultimele apariții în colecția personală. Si desi nu face obiectul discutiei, va prezint si un poster luat de pe ebay, este 180x80, in foto apare mult mai mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 foarte tare posterul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Ultimele apariții în colecția personală. Si desi nu face obiectul discutiei, va prezint si un poster luat de pe ebay, este 180x80, in foto apare mult mai mic. Ce scara e sidecar-ul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darch Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Ma bucur sa vad ca mai sunt si alti "nebuni" si nu sunt singurul. Ma voi lauda si eu aici cu una dintre machetele mele. Nu stiu cat de macheta este pentru ca, daca era mai mare putin, cred ca o puteam incaleca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Sidecarul e 1:18, de altfel toate ale mele sunt 1:18, 1:12 ocupa prea mult spatiu, iar 1:24 sunt deja miniaturi japoneze. Cele mai echilibrate machete mi se par cele 1:15, dar sunt destul de rare si au preturi destul de ridicate, in jur de 20 de euro macheta, plus transp din Germa sau State. @Darch, eu am macheta de la R75, dar e un Polistil 1:15, sincer sa fiu nu prea imi place asta a ta, e prea stilizata. Dar na, gusturi si gusturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Cred ca e facuta manual.E doar metal, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darch Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Cred ca e facuta manual.E doar metal, nu? Da, e facuta manual si doar din metal. Intr-adevar, dupa cum spunea si mihai_prd, s-a facut comanda si a venit din Germania. Si a costaaaat... Are dreptate mihai si in ceea ce priveste stilizatul, dar asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 ...cateva jucarii... Mesaj completat ..si toate la un loc...... Mesaj completat ..si toate la un loc...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 (editat) 166 ( 2009 Ducati Desmosedici no 69 Nicky Hayden ) Editat Ianuarie 19, 2010 de SilviuCBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Nu cad jos de pe rafturi cand asculti Black Metal? RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 167 ( 2009 Honda Repsol no. 4 Andrea Dovizioso ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate