calutz Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 am bagat motul 300v 15w60 sintetic,iar ca ulei de amestec am bagat repsol, ce am aflat apoi ca nu e ce trebe si am luat motorex deci cu diferenta de mers si relanti cred ca am rezolvato.ramane problema ambreajului specific ca am intrebat fostul propietar de uleiul folosit si mi sa spus ca a bagat mineral de la magazin mi sa spus ca e bine marca de sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 (editat) Eu am avut 3 Gas-uri si la toate mergea 10W, nu 15. Am avut chiar si 200 din 2009 In concluzie, i-ai bagat un ulei mai gros decat trebuia. http://www.gasgasmotos.es/en/manuals/models-2-2009.html "Transmission oil Capacity 900 cc (200 cc / 250 cc / 300 cc) Type 10W30 API SF or SG" Inca ceva, la rece este normal ca la prima actionare acschimbartorului, mobra sa aiba tendinta de a pleca de pe loc, intrucat in stationare iti mai raman discurile lipite intre ele. Nu am inteles ce ai vrut sa spui cu r"eglajul manetei la maxim". Ai abbreiaj hidraulic. Editat Aprilie 21, 2016 de Sher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 Se poate manifesta problema si datorita uzurii oalei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 Uzura de la oala se manifesta in mers din socuri de pe loc,si agată chiar amreiajul la deraiere,cel putin asa făcuse la mine. Dar se poate lua un pic din santurile alea cu o pilă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 Eu am avut 3 Gas-uri si la toate mergea 10W, nu 15. Am avut chiar si 200 din 2009 In concluzie, i-ai bagat un ulei mai gros decat trebuia. http://www.gasgasmotos.es/en/manuals/models-2-2009.html "Transmission oil Capacity 900 cc (200 cc / 250 cc / 300 cc) Type 10W30 API SF or SG" Inca ceva, la rece este normal ca la prima actionare acschimbartorului, mobra sa aiba tendinta de a pleca de pe loc, intrucat in stationare iti mai raman discurile lipite intre ele. Nu am inteles ce ai vrut sa spui cu r"eglajul manetei la maxim". Ai abbreiaj hidraulic. am ambrea jhidraulic si ma gandeam ca e vina reglajului din maneta prima data,am specificat asta sa elimin alte suspiciuni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 Trebuie probabil si aerisire,dar eu recomand chiar schimbarea lichidului. Pana in 2007 mi se pare ca se punea doar DOT4,dupa se baga ulei mineral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 Sunt si modele mai noi care merg cu lichid de frana, depinde de ce pompa Ajp a avut montata Scrie pe capac ce sa-i bagi. Lichid hidrauluic mineral verde gasesti de la Total ieftin. In jur de 20-25 lei litrul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Eu am avut 3 Gas-uri si la toate mergea 10W, nu 15. Am avut chiar si 200 din 2009 In concluzie, i-ai bagat un ulei mai gros decat trebuia. http://www.gasgasmotos.es/en/manuals/models-2-2009.html "Transmission oil Capacity 900 cc (200 cc / 250 cc / 300 cc) Type 10W30 API SF or SG" Inca ceva, la rece este normal ca la prima actionare acschimbartorului, mobra sa aiba tendinta de a pleca de pe loc, intrucat in stationare iti mai raman discurile lipite intre ele. Nu am inteles ce ai vrut sa spui cu r"eglajul manetei la maxim". Ai abbreiaj hidraulic. salut,si intrun final am schimbat uleiul dupa ce am studiat si manualul,ms pt pont.... mirarea a fost ca a functionat bn dupa schimbare. a tinut minunea 10-15min apoi la fel aceleasi sintome...cred ca e totusi ambreajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zaharia Bogdan Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 Ce ulei sa baga la furca de pe fata?...si cat de mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 caut un cric pt ec 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Suna la Patrik Moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zaharia Bogdan Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 Salut....care este diferența dintre anul 2002 si 2004?...vreau sa imi comand chitul complet de garnituri. ..si nu stiu sigur daca se potrivesc. ..m-ar interesa doar cele de la imbinarea motorului..de la cutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 O sa potriveasca.dupa 2002 pana in 2005 is la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zaharia Bogdan Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 Am înțeles. ..dar motorul este din 2002 » Post actualizat in 26 May 2016 19:35 Le-am comandat pe cele din 2000 ...sper sa fie ok...noroc cu cei de la patrik moto » Post actualizat in 16 Jun 2016 18:41 salut tuturor....are cineva...din intamplare..cateva placute de ambreiaj care mai pot fi folosite? dati un apel la :0733343071...si o sa va sun eu MULTUMESC!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat August 6, 2016 Share Postat August 6, 2016 Oare se potriveste codita plastic cel negru cu stopul de frana de pe ktm la gasgas acelasi an? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiubn Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 Salutare. Sunt nou pe forum si as dori sa va adresez niste intrebari in speranta ca voi primi niste raspunsuri. Sunt fost posesor de Yamaha YZ 450F din 2004 si m-am gandit sa trec la 2 timpi enduro. Am gasit pe net un GasGas 250 din 2005 Supermoto (de fabrica). Avand in vedere faptul ca a fost umblat doar pe strada si deloc off-road, arata foarte bine si se aude foarte bine. Din specificatiile gasite pe net, SM are aceleasi caracteristici ca si EC, ma refer la cutie, motor, suspensii. Se preteaza sa ii pun roti de enduro 21 fata si 18 spate cum sunt si la EC? tin sa precizez ca l-as folosi hobby, deal si padure, dar as vrea ceva cu care sa pot iesi si pe strada 10%, pana ajung la padure. Ce parere aveti? Astept sfaturi/critici, orice ar fi, le iau constructiv. Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Octombrie 24, 2016 Share Postat Octombrie 24, 2016 Suspensii nici vorba. Suspensiile de supermoto sunt mai tari si de obicei au cursa mai mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Noiembrie 9, 2016 Share Postat Noiembrie 9, 2016 Un service pt suspensii daca stiti. AS vrea sa imi servisez suspensia spate pe un ec 250r 2014. Suspensia e Reiger. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Noiembrie 9, 2016 Share Postat Noiembrie 9, 2016 De unde esti?in bucuresti la rams,am facut si eu,foarte ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Noiembrie 9, 2016 Share Postat Noiembrie 9, 2016 Sunt din negresti oas jus sm. Cat te-a costat? Am vb cu ei si ramane sa ne auzim luni,vor sa fie siguri ca pot aduce piese pt telescopul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zaharia Bogdan Postat Noiembrie 20, 2016 Share Postat Noiembrie 20, 2016 Are careva de vânzare o finală de ec 250? În stare bună Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 salut,am nevoie de o codita cu stop pt un ec200/2009 si am de dat o/doua protectie lant,protectii telescoape(rosii) si un far(ROSU) » Post actualizat in 31 Jan 2017 06:20salut,am nevoie de o codita cu stop pt un ec200/2009 si am de dat o/doua protectie lant,protectii telescoape(rosii) si un far(ROSU) revin eventual cu poze pt celelalte acesorii la cerere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buta_beniamin Postat Martie 16, 2017 Share Postat Martie 16, 2017 salutare tuturor, Am luat de curand un 450 fse din 2005 si mi se pare ca face un zgomot metalic...ca de lant de distributie dar doar cand bag in viteza, A mai patit cineva ceva de genul? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Octombrie 16, 2017 Share Postat Octombrie 16, 2017 pt cei interesati de un cric eu miam facut unul si a iesit destul de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Octombrie 17, 2017 Share Postat Octombrie 17, 2017 Frumos. Eu am renunțat la el ptr ca mi-a rupt prinderea din cadru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate