alecs Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 Caut arcul care aduce pedala schimbatorului de viteza la Voschod. Va rog, daca aveti asa ceva de vanzare sau daca stiti de unde se cumpara. Toate bune si Salutari cu faru" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs Postat Iunie 11, 2006 Autor Share Postat Iunie 11, 2006 Nu stie chiar nimeni de unde sa fac rost de un arc d'asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Eu sambata ma duc la galati la rusul care aduce piese de comuniste. O sa-l intreb daca are sau daca aduce asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 eu am gasit in buc, in targ in vitan. e un arc greu de gasit, am cautat 3 saptamani dupa el. in disperare de cauza ma gandisem sa pun un arc extern, care sa lege schimbatorul de joja de ulei de la cutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs Postat Iunie 12, 2006 Autor Share Postat Iunie 12, 2006 Belbody te rog mult daca ai timp sa te uiti si de un arc pt mine...daca ai bani nu e prea mult ia-l si iti trimit eu banii sau fac un drum pana la Braila. MUltam fain si Salutari cu faru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doar_eu Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Incearca la nr 0744472055, dl. Gaspar, e din Botosani, dar trimite prin posta, pe autobuz, etc. Pana acum a fost serios. Merge des in ucraina si poti comanda, daca nu are pe stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs Postat Iunie 12, 2006 Autor Share Postat Iunie 12, 2006 Am notat nr. si o sa vb . Multam fain si toate cele bune, Salutari cu faru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 eu am gasit in buc, in targ in vitan. e un arc greu de gasit, am cautat 3 saptamani dupa el. in disperare de cauza ma gandisem sa pun un arc extern, care sa lege schimbatorul de joja de ulei de la cutie. cand asta, ianinte sau dupa ce ai taiat niprul cu flexul????....ca sa-i pui cablu de ambreiaj de dacie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 esti nebun? ce-s cu tampeniile astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate