nyc29 Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 SALUTARE. VREAU SA-MI CUMPAR UN ENDURO. SI NU STIU CE SA ALEG INTRE kawasaki klx 250 si suzuki dr 350 AM NEVOIE DE NISTE SFATURI, IMPRESI, PUNCTE BUNE/RELE, IAR AICI VA CER AJUTORUL! MULTUMESC ANTICIPAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 Nu pot sa-ti dau sfaturi ce sa alegi, pt ca nu imi place sa vorbesc din auzite, dar daca te hotarasti asupra DR-ului, vezi aici ce preturi au vecinii. http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/m...CJ5LOUGJF/page1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 am eu un dr 350 shc!!! cu mai multe!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 Omu nu a cerut oferte, a cerut sfaturi. Sunt si eu curios ce-l sfatuieste lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 SALUTARE. VREAU SA-MI CUMPAR UN ENDURO. SI NU STIU CE SA ALEG INTRE kawasaki klx 250 si suzuki dr 350 AM NEVOIE DE NISTE SFATURI, IMPRESI, PUNCTE BUNE/RELE, IAR AICI VA CER AJUTORUL! MULTUMESC ANTICIPAT eu te sfatuiesc sa te interesezi si de un xr 250 R... totusi e ceva de luat in seama...sau cum spunea armata americana...ce avem noi nu are nimeni. chiar daca nu e de la noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 Am de anul trecut KLX 250. E usoara, 130 kg, si urca in a I-a bine. Viteza max 115, dar fortata. Rotund la 80 - 90.In 5000 km, nici o problema. Consum cca 3 l/100.Rezervor 7 l, 22 CP. Mie imi place! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 daca vrei offroad ia DR. daca vrei sosea mai mult ia KLX - este mai putin performant la aceiasi greutate cu cea a DR-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 Nu prea ai zis ce vrei sa faci cu el ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate