Sari la conținut

12 iunie 2006 - Cica Sa Stai La Semafor Normal Pe Banda Ta


raulus
 Share

Postări Recomandate

in piata sudului dimineata pe la 8 si ceva

masini multe, aglomeratie, eu cu ditamai K100 cu gentile laterale montate zic hai sa fiu cuminte si sa nu ma bag intre masini ca poate incurc lumea. ocup si eu un loc ca tot omul, pe banda din mijloc ca acolo ma nimerisem. scot din viteza si astept cuminte culoarea verde. in fata masina, in spate masina, celelalte benzi la fel de pline. fiinta de la volanul conservei din fata vad ca isi cumpara un ziar. e pana aici toate ok. numa ca-l vad pe animal cum isi ia tacticos hartia si incepe sa rugmege la ea, in timp ce conserva o ia incetisor si frumos cu spatele catre mine... e, zic eu, se mai intampla si dau si eu un pic mai in spate. ierbivorul nimic. incep sa claxonez cu amandoo goarnele K-ului care suna de zici ca e camion. ala nimic. si tot asa pana ajung sa ma spijin cu roata spate pe duba care astepta in spatele meu de incepe si ala sa claxoneze. copacul nimic. doar cand s-a atins conserva lui de roata mea din fata si i-a zgaltait un pic proto-neuronul s-a prins si a in ceput sa rada... dupa care a dat in fata... ce sa mai comentez...

Editat de raulus
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mah nene, K-ul stiu ca e tanc, are cuplu nesimtit... Eu ma propteam cu roata de cutia lui si il impingeam usurel in fatza, pana il propteam de cel din fatza lui. Si apoi faceam pe necunoscatorul: ce vrei dom'le, daca esti bou si nu tii piciorul pe frana...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

facut sandwich volanul in ziar si bagat pe gat :banana:)

tot felul de oameni idioti dar lasand gluma la o parte,nu ai cum sa te pui cu toti ca ajungi la ospiciu

Fara violentaaa! Imbecili sunt peste tot... mereu! Dar e important pentru noi, (avand in vedere spranceana ridicata de sub care suntem priviti) sa fim cuminti si politicosi! E mai onorabil sa taci si sa-l apostrofezi taand, eventual o privire dispreturitoare...

Nu e demn de noi sa ne coboram pana la a ne lua de cap cu toti imbecilii... mai ales ca nu s-a intamplat nimic!

Maestre! Cinste tie ca ai tacut si ai fost cuminte! De-ar fi toti ca tine poate s-ar mai schimba putin optica celorlalti in ceea ce ne priveste!

Respect!

Ochi mari, multi & bine deschisi!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

apropo de cretini de astia...ma plimbam azi si exact ca si tine, zic hai sa stau si eu frumos pe banda ca masinile, ca si asa erau doar doua inaintea mea. Si ala din fata mea se tot mozolea cu pasagera din dreapta si masina lui mergea incet inainte pana s-a atins de dacia din fata lui. Doar atunci au incetat...cata pasiune... :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O faza foarte asemanatoare mi s-a intamplat in urma cu 2 luni pe Dacia, in dreptul trecerii de pietoni de la Nicolae Iorga. Eu ma bag pe banda 1 intre masini si trotuar si ajung in spatele unuia care statea si deodata baga in marsarier si incepe sa dea cu spatele sa ocupe el nu stiu ce loc de parcare.

La fel am bagat goarnele de "K" dar completand cu un "Ce_pula mea faci, maaaaa!" urlat din rarunchi si omu' a oprit la timp. Si-a cerut scuze in timp ce eu eram :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

K-ul chiar asa meseriase are goarnele? Cinste BMW-ului :banana:

 

Si totusi tantalaul ala nu le-a auzit .. probabil era absorbit de pagina de fotbal din ziar. Ce fenomene la volan ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am observat si soferi care sunt de treaba si iti mai fac loc sa treci pe langa masina lor, dar sunt si niste jigodii........de iti vine sa ii batzi cu levieru' peste ceafa!

Asta e........

E vorba doar de educatia pe care "nu" au primit-o! :banana:

:D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ca peste tot, nu exista padure fara uscaturi... insa, dupa mine, reactia fatza de asemenea faze ar trebui sa fie una inteligenta si nici decum una de genul bate-l, rupe-l, indoaie tabla, spart oglinzi sau mai stiu eu ce. in afara de asta, gestul violent al unuia din noi, va duce la catalogarea in masa a motociclistilor si de ce sa le dam motive ? nu e mai bine sa ne priveasca cu admiratie in loc de "pericol" ?!!? si mie imi vine de n ori pe zi sa le sparg capetele, insa ma abtin, uneori cu greu,pentru ca in definitiv, metoda pumnului nu e cea adecvata.

una din fazele memorabile, pe care am patit-o a fost cu unul in Tico care citea nu stiu ce dosar, pe o strada usor in coborare el nevazand ca eu sunt in stanga lui si ma face piftie intre masina lui si cea de pe randul celalalt. cand am vazut ca nu mai am loc, i-am dat usor cu manusa in geam, a sarit saracul de pe scaun de credeam ca isi sparge capul de plafon... lol lol .. .cand l-am intrebat ce face, a inlemnit... era asa de alb la fatza, ca i-am mai zis sa aibe grija si am plecat... astia sunt cei de la volan... ca de aia de vorbesc intr-una la telefon, nu cred ca trebuie sa mai deschidem discutia, mai ales gagicile sunt de speriat...

asa ca... atentie mare si la mers, dar si la reactiile de dupa... bafta multa la toata lumea !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...