Baiazid Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Vreau Motul 300V sport (10w40 full syn). Unde gasesc si pe la ce scoruri plzzz. Atentie: doar modelul de mai sus, nu vreau pareri ca motorex sau castrol e mai bun. Deci: case-sensitive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 55.84/L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Ba motul se gaseste la mine in cartier, e o firma care are un cioper si o vitezana in vitrina si se lauda cu uleiuri moto, priontre care si Motul. Deci Crangasi, intre case, in spatele Bavariei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 http://www.mabriond.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 eu luam de la Honda (e pe langa valea cascadelor) mai exact langa vama. Costa cam 40-45 RON litrul. (daca tin bine minte) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker75 Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Am luat de curand o honda cb 400 & vreau s ii schimb uleiul..dar nu prea am idee ce sa ii bag ceva recomandari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Motul 5100 10W40, cam 27 RON/L la Honda pe bd. TimiÂşoara. Asta mi-au recomandat cei de la Honda pentru CB500. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 15, 2006 Autor Share Postat Iunie 15, 2006 Deci nu vreau decat full sintetic. Nu bag combinatie. Ori motul 300v 10w40 sau Mobil 1 MX4T. Am gasit motul 300v la 500.000 litrul. Stie cineva unde pot gasi mobil 1 mx4t? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker75 Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 am fost ieri pe la honda in dorobanti (bucuresti) sa ii intreb ce ullei sa cumpar pt ea ..m rog nu am aflat nimk pt k tipu de acolo era pe capul la unu kr vroia sa isi ia motor .. din cat m-am holbit eu p'acolo am vazut un motul la vr-o 600 mii.. ajung acasa ..si knd vad in oferta lu bunicamea de la selgros " ulei motul 5100 10w 40T" 297 mii ) hai cu toti la selgros k e super oferta!! auzi..dar kati litri intra la un motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 16, 2006 Autor Share Postat Iunie 16, 2006 Am cumparat motul de la distribuitor cu 500.000 litrul. 300V Sport 10w40 Full Syn -> The best Si filtre ieftine Mann au la Alpadrino pe Stefan cel Mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Am cumparat motul de la distribuitor cu 500.000 litrul. 300V Sport 10w40 Full Syn -> The best Si filtre ieftine Mann au la Alpadrino pe Stefan cel Mare Eu am dat telefon la Alpadrino, dar de MW65 m-a intrebat daca e de motocicleta si dupa aia a zis ca n-are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Eu am dat telefon la Alpadrino, dar de MW65 m-a intrebat daca e de motocicleta si dupa aia a zis ca n-are. Suna aici: 0729487327 Mau. De la el mi-am luat MW64 pentru Honda cu 27 lei. Si ti-l aduce unde vrei tu (in Bucuresti sa fii ), nu tre sa te duci la magazin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Suna aici: 0729487327 Mau. De la el mi-am luat MW64 pentru Honda cu 27 lei. Si ti-l aduce unde vrei tu (in Bucuresti sa fii ), nu tre sa te duci la magazin Multumesc, stiu de Mau. Am luat placute de frina de la el si la el am sunat primul. Problema mea a fost ca m-am trezit sambata dupa-amiaza ca vreau filtru si Mau intrase in weekend deja. Luni imi aduce el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 17, 2006 Autor Share Postat Iunie 17, 2006 Eu am dat telefon la Alpadrino, dar de MW65 m-a intrebat daca e de motocicleta si dupa aia a zis ca n-are. Eu chiar am luat ieri de la alpadrino filtru Mann mw65! Lasa-i cu telefoanele si du-te acolo. Cine stie cine ti-a raspuns... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Eu chiar am luat ieri de la alpadrino filtru Mann mw65! Lasa-i cu telefoanele si du-te acolo. Cine stie cine ti-a raspuns... O proasta mi-a raspuns si am avut o banuiala inca de atunci, suna a blonda. Acum am si certitudinea (ca e proasta, nu neaparat si blonda). Asta e .. schimb uleiul luni seara dupa ce iau filtru de la Mau. Iar pe viitor o sa tin minte ca la alpadrino sa ma duc personal sa le verific stocurile ca tanti aia n-are decit 1 bit de memorie si probabil orice ai cere .. daca e de conserva bati drumu pina la ei poate de pomana, daca e motoreta n-are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 In cele din urma am schimbat uleiul luni, dar am uitat un detaliu : Exista o saiba de cupru la surubul care da drumu la ulei sa curga si care mi s-a spus ca ar trebui inlocuita la fiecare schimb. Deocamdata merge tot aia veche (pentru a doua oara), dar data viitoare as vrea s-o schimb daca-mi aduc aminte. Aveti idee unde as putea gasi asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 aaaaaa....ce saiba de cupru??? Eu l-am schimbat aseara si nu am observat nimic! Sper sa nu existe probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 In cele din urma am schimbat uleiul luni, dar am uitat un detaliu : Exista o saiba de cupru la surubul care da drumu la ulei sa curga si care mi s-a spus ca ar trebui inlocuita la fiecare schimb. Deocamdata merge tot aia veche (pentru a doua oara), dar data viitoare as vrea s-o schimb daca-mi aduc aminte. Aveti idee unde as putea gasi asa ceva ? Ha? La fiecare schimb??? Acu aud de chestia asta. Este saiba de cupru decalit, pentru etansare. Nu e necesar sa o inlocuiesti la fiecare schimb, ci numai daca sesizezi ca supureaza ulei pe langa busonul de golire. Saiba d-asta iti poate face orice strungar cat ai zice... "saiba". Numai sa ii dai dimensiunile si sa ii spui ca trebuie cupru moale, decalit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Exista o saiba de cupru la surubul care da drumu la ulei sa curga si care mi s-a spus ca ar trebui inlocuita la fiecare schimb. Aveti idee unde as putea gasi asa ceva ? Eu mi-am luat surub magnetizat pentru baia de ulei de la Louis, si a venit cu tot cu saiba asta minune (care nu rezista foarte mult, la 3 schimburi de ulei s-a cam turtit). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Pot sa te intreb de ce ai dat banii pe surub magnetizat? Sau ti-ai schimbat setu de curand si esti in rodaj? Nenea, e Kawa nu e Nipru. Doar la ala daca nu gasesti pilitura in ulei inseamna ca e uzura maxima si deja iti joaca pistonul in cilindru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Sincer ? de moft, vroiam sa vad cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Si cu asta gata off-topicul: Puteai sa ma intrebi pe mine ca iti ziceam: e rotund, cu filet si atrage fieru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Am cumparat motul de la distribuitor cu 500.000 litrul. 300V Sport 10w40 Full Syn -> The best Si filtre ieftine Mann au la Alpadrino pe Stefan cel Mare Buna Te rog frumos, imi spui si mie care este adresa si numarul de telefon al distribuitorului de ulei Motul. Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 21, 2006 Autor Share Postat Iunie 21, 2006 Buna Te rog frumos, imi spui si mie care este adresa si numarul de telefon al distribuitorului de ulei Motul. Multumesc mult. Strada e Constantin Disescu. Ia legatura cu Mielu ca el stie numar de casa si de telefon eventual. Eu m-am dus ca papagalul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Mersi mult, dar cum sa iau legatura cu "Mielu"; cine e "Mielu". Eu sunt din Bacau, vreau sa sun la ei, sa comand si sa-mi trimita la firma. Oricum, multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate