Bazil88 Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 ihl stiam de la intalniri oriunde forfotau motociclsti era si el pacat ca se intampla astfel de evenimente dumnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 A redat stirea pe Realitatea , dar u a zis nici un nume si nici fata celui care a murit sau a celui care e grav ranit la spital nu a arata-o , voi sunteti siguri ca e vb de Catalin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morphine Child Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 A redat stirea pe Realitatea , dar u a zis nici un nume si nici fata celui care a murit sau a celui care e grav ranit la spital nu a arata-o , voi sunteti siguri ca e vb de Catalin ? da suntem siguri. ne adunam la mine azi si vedem ce facem. maine cred ca plecam la baia mare. Vroia sa vina la timisoara azi. Fratele lui e pe drum incoace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 RIP am auzit shi eu de veste...in numele gashtii din constantza (andrei, poplaca, mishu, hanson shi altzii) sincere condoleantze familiei shi prietenilor, suntem cu gandul shi cu sufletul alturi de cei ce i-au fost odata dragi lui Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Inca o zi neagra in calendar......inca un inger pazitor in ceruri..... R.I.P. Condoleante familiei si prietenilor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dro Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 (editat) s a mai dus unul R.I.P. si sincere condoleante familiei si prietenilor Editat Iunie 15, 2006 de Vince Black Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
series Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 CONDOLEANTE l-am vazut pe om pe la Cluj si mi s-a parut ok imi pare rau pentru ce i s-a intamplat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Foarte trist cand se intampla asa o tragedie, daca pe mine ma intristeaza ma gandesc cum se simt cei care l-au cunoscut. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anotimpub Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 CONDOLEANTE FAMILIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 condoleante tuturor cunoscutiilor...din cate am citit...era un om...cum putini sunt...adica OAMENI in adevaratul sens al cuvantului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Vestea asta a venit ca un topor in cap. Toata ziua nu am mai fost in firea mea. Condoleante familiei lui Catalin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 R.I.P. Dumnezeu sa-l odihneasca . era un baiat excelent . am petrecut cu el destule ore , la o bere , la intilniri sau in brasov , pe sitei ...vorbind despre motoare si alte chestii de viata . i'mi amintesc cu un nod in git cit s-a chinuit cata sa-si aduca motorul asta din spania . a muncit ca un neom pt el prin strainatate . la intoarcere s-a ratacit in ungaria si a calarit ore intregi prin ploaie , in noapte , in drum spre casa . s-a bucurat de el doar 2 luni... accidentul a avut loc la 3 dimineata , str. aurel vlaicu . cata venea de la gara , de unde a luat un prieten . avea viteza , a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un copac de pe marginea drumului . el a jurit pe loc , cel din spate a fost ranit usor . motorul este varza . Strigator la CER !!!! Trupul lui Cata a stat aproape o jumatate de ora pe trotuar , intr-o balta de singe , pina cind la fata locului a ajuns politia si medicina legala < salvarea nici nu a mai venit > . a ajuns televiziunea inaintea lor ! au filmat imagini socante . cata , mort , pe trotuar , masinile treceau pe strada , era inca circulatie . nici un sofer nu a oprit . ma iertati : nici un OM nu a oprit ! < avem imagini , putem dovedi > daca accidentul era produa de un personaj important , garantez ca la fata locului soseau politistii , pompierii , salvarea in cateva minute . dar asa... a mai murit un motociclist ... in fine. am scris asta ca sint suparat . ca a murit cata dar si ca a ramas singur in moarte , pe trotuar , pina cind au vebit autoritatile sa vada ce s-a intimplat . PS : cu citeva ore inainte , tot in brasov , un alt motociclist a ajuns la spital in stare foarte grava . este vorba despre sebi , de 35 de ani , calarea o honda... Ce se intimpla oare ? ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Dumnezeu sa il odihneasca!! Trist, foarte trist, sper ca e mai fericit acolo unde este acum, si il rog sa puna o vorba buna pentru noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinsuga Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riot Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 r.i.p. nu te vom uita niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bengy Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 R.I.P. Cata Sincere condoleante familiei. A fost o onoare pentru mine ca te-am cunoscut. Colegii si prietenii au pierdut un OM mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Offf doamne...chiar cand eram mai happy ca nu sa mai intamaplat nici un accident...uite cum vine necazu ...Sincere Condoleante famililei si celor care l-au cunoscut....Dumnezeu sa-l odihneasca in PACE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 sincere condoleante........ eu nu l-am cunoscut personal dar il stiu.... din auzite mai mult..... ultima oara l-am vazut de 1 mai la mare..... pacat mare pacat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Nu pot sa cred..... e.. aiurea.. un om mai plin de viata, mai vesel rar am intilnit.. ce bine am povestit spre dimineata la intrunirea de la Cluj ...( :sad: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R.A. Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 (editat) pana de vultur baia mare iti simte lipsa Editat Iunie 15, 2006 de cicioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate