krong28 Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Lume...io militez s-o cotim spre Valeni! Cu tot respectul ptr initiatorul topicului....nu vreau neaparat sa deturnez excursia pe alt traseu....da' zic si io...DN1 e criminal de aglomerat...si urat cu spume! Nu pot decat sa iti dau dreptate omului. Azi am plecat cu moto la predeal,am ales dn1 deoarece am crzt k o sa ajung mult mai repede,dar TEAPA am facut 2ore si 17 min. Nu sunt incepator,respect regula de viteza doar in comuna,in afara o depasesc destul cand imi permit conditiile de drum. Din pacate in comune azi s-a mers si cu 50km/h,iar in afara doar de 2ori am reusit sa evadez din sirul indian de masini. Pana la Ploiesti a fost destul de stresanta aglomeratia,dupa Ploiesti,drumul a fost ok pt cei care merg pana in 120km/h,erau destul de multe masini,dar traficul a fost fluent pana in Comarnic. De la Comarnic la Predeal,rar am sarit de 60-70km/h,cat despre depasiri,ce sa zic,una doua,ocazional,cand mai era loc. Asfaltul,e bun dar k au mai aparut cateva carii pe viraje care necesita putina atentie. Cat despre nisip,sau resturi de material anti derapant,nici vorba,doar pe acostament,trasa ideala e curata. Eu am ajuns la 8si5 la Cioplea unde moto imi arata 0grade,iar in Predeal 2,5grade. Sfatul meu,maine cand plecati,plecati pana in ora 18-19,k frigu nu iarta. In opinia mea mai bine folositi dn1 la intoarcere,si la dus cheia,datorita aglomeratiei specifica dn-ului. In orice caz,va urez drum bun indiferenta de ruta aleasa! Poate la intoarcere,venim impreuna,lasati si voi o ora si un loc de intalnire inainte de plecarea spre Bucuresti,daca va hotarati. Eu o sa mai intru si maine pe forum sa vad ce se intampla. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin (a lu` tanase) Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 Sal`tare neam, Cred ca ajung si eu, nu stiu daca exact la 10 dar undeva p-acolo. Lasati un nr tel sa va iau urma daca n-oi reusi sa va prind la benzinarie. De fapt o sa ma uit in profiluri si o sa vad ce motoare aveti, dar daca oi fi atat de cheaun sa nu va observ pe drum si daca va depaseste un nebun cu un cb 750 nighthawk rosu b 65 zwr, trageti de claxoane, is io incercand sa va prind din urma Bulan la max! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 0721292903-cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 e frumos azi . sa aveti o plimbare placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Martie 20, 2010 Autor Share Postat Martie 20, 2010 Mi-a facut placere baieti, pe cand inca o iesire ??? (daia cu chefuiala, cu bere si cu carnati la gratar) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlaadi Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 Mi-a facut placere baieti, pe cand inca o iesire ??? (daia cu chefuiala, cu bere si cu carnati la gratar) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 (editat) Pai cand s-o mai incalzi o sa mancam si carnati la gratar...peste vreo luna! Sa vedem unde ne dam weekend-ul urmator?! Liber la sugestii! Editat Martie 20, 2010 de krong28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
firewing Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Singura poza facuta de mine. Eram in Sacele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlaadi Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Ceva propuneri pentru duminica 28.03? Vremea se anunta a fi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
firewing Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Eu merg in BG la Veliko Tarnovo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Eu merg in BG la Veliko Tarnovo. Sa inveti bine drumul pana acolo...caci vreau sa merg si io dupa ce schimb viespea cu o vaca!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Martie 23, 2010 Autor Share Postat Martie 23, 2010 mergeam si eu dar sambata lucrez de noapte (mama ei de pompieristica) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 mergeam si eu dar sambata lucrez de noapte (mama ei de pompieristica) asa si? care-i baiu? nu te odihnesti deloc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate