Admin Smokey Postat Ianuarie 6, 2007 Admin Share Postat Ianuarie 6, 2007 se pare da favoritii nu s-au prea omorat astazi. sau nu au dat tot ce puteau din ei. sa vedem ce aduce ziua de maine Dupa 1/2 raliului incep sa se cearna lucrurile, pana atunci incearca probabil sa-si pastreze energia. Oricum f. multi vor abandona pana atunci ... deci nu are sens sa forteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 bagati va rog link unde sa poate urmari cursa live pe iritrack multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmoldboy Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 bagati va rog link unde sa poate urmari cursa live pe iritrack multumesc http://fr.sports.yahoo.com/rl/da/iritrack/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 multam fain M-am uitat pe etapa de azi si m-am strambat de ras: etape legatura: 463; etapa speciala: 60 si ceva: oare si-au pus anvelope de strada, si se dau ca la supermoto? Mi-am amintit ce vaiete si plansete sunt la noi in Campionat cand apar mai mult de 10 km de legatura si clasicii nemultumiti incep scandalul. E bine de invatat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 Astazi etapa 2: ora 12:30 1 010 RODRIGUES (POR) YAMAHA 01:02:44 00:00:00 45 051 GYENES (ROU) KTM 01:11:27 00:08:43 99 079 BUTUZA (ROU) KTM 01:16:36 00:13:52 La general: 73 079 BUTUZA (ROU) KTM 03:06:08 00:41:01 82 051 GYENES (ROU) KTM 03:08:18 00:43:11 03:00 Mani incepe sa-si dea drumul... Sunt curios pt. ce a primit 3 min. de penalizare. Clasamentele se mai pot modifica putin pana sosesc toti concurentii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 dupa etapa de azi: 48 051 GYENES (ROU) 105 079 BUTUZA (ROU) 121 073 VULLIET (FRA) 149 078 FREINADEMETZ (AUT) iar la general: 62 078 FREINADEMETZ (AUT) 67 079 BUTUZA (ROU) 77 051 GYENES (ROU) 133 073 VULLIET (FRA) Care mai sunt pe traseu la ora asta nu cred ca vor mai putea modifica clasamentul. Se pare ca Mani a evoluat super azi, fara cele 3 minute de penalizare ar f fost undeva pe 66 la general... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 7, 2007 Admin Share Postat Ianuarie 7, 2007 Iritrakul ala iar merge in stil francez, nu e de nici o treaba, tot siteul dakar.com e varza Bine ca s-au acomodat baietii cu raliul, am avut emotii cu furtunul lui Mani - sa speram ca "s-a spart ghinionul" Ati urmarit acoperirea Dakarului in massmedia? Eu n-am timp de TV, la Eurosport au spus o fraza poticnita inainte de genericul final Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 Tocmai au zis ceva la stirile din sport la ProTV pe fondul unor imagini luate de la eurosport, dar s-au grabit sa treaca la manelistii fotbalisti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gyenescr Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 Am crezut ca numai la mine merge prost iritrakul.Sa speram ca Mani nu va mai avea deloc probleme!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 Bravo pentru baietii pana acum. Singurul post unde am vazut cat de cat o stire despre dakar pe langa eurosport a fost TVR1 si surprinzator nu era nici in graba nici cu imagini de la eurosport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 Iritrackul e varza intr-adevar, majoritatea concurentilor nu au nici macar o poza, d'apai o descriere... Bun si asa, dar Smokey a zis corect, totul e in pom. Anul trecut a fost putin mai bine desi nici atunci nu a fost cine stie ce. Cel mai fain e ca iritackul arata la sfarsitul zilei pe aproape toata lumea la plecare si pe Martin undeva la juma' de drum, dar la o zi calare de traseu. Fratii Vulliet au avut parte de atentie pe site (in preziua a 5 sau 6) iar Eurosportul il are in atentie pe coechipierul lor, Fabrice Chirent, pe care l-a tot aratat si in documentarele de prezentare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merlin_afg Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 Daca topicul inceput de mine (fara sa realizez ca era altul identic inceput cu mult timp in urma) a fost inchis voi mai posta aici ceva poze. Nu sunt fotograf profesionist asa ca ..... asta e tot ce am putut scoate mai bun. Enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 8, 2007 Admin Share Postat Ianuarie 8, 2007 Misto pozele, de pe probele speciale nu ai? Se pare ca iriTrackul a luat-o din loc, probabil ca numai in Africa ii place Cel putin astazi toti concurentii sunt incolonati pe traseul de legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 SUCCES BAIETILOR NOSTRII! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 8, 2007 Admin Share Postat Ianuarie 8, 2007 Se intampla ceva ciudat, de 1/2 de ora Mani sta pe loc, Marcel Butuza l-a ajuns... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 La mine iritrack-ul nu face refresh automat... Si la voi e asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 8, 2007 Admin Share Postat Ianuarie 8, 2007 La mine face automat (firefox). Acum apar toti gramada, cred ca acolo incep ceva munti si nu bate transponderul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 multam fain M-am uitat pe etapa de azi si m-am strambat de ras: etape legatura: 463; etapa speciala: 60 si ceva: oare si-au pus anvelope de strada, si se dau ca la supermoto? Mi-am amintit ce vaiete si plansete sunt la noi in Campionat cand apar mai mult de 10 km de legatura si clasicii nemultumiti incep scandalul. E bine de invatat. Iar compari mere cu pere ... La noi in campionat toti ne dam cu bani de acasa. Pe noi nu ne asteapta camionul de asistenta la finalul probei. 100 km de asfalt inseamna o pereche de anvelope (approx 1 salariu mediu pe economie). Normal ca te cam inteapa inima ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merlin_afg Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 Nu am decat poze de la start si ceva poze de prin parcuri (moto, auto, camioane). Nu am nimic de pe traseu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gyenescr Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 (editat) Iritrackul isi face de cap! Editat Ianuarie 8, 2007 de gyenescr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 M-am uitat acum pe iritrack - Many apare undeva la inceputul specialei, pe cand ceilalti romani sunt destul de in fata. Sper sa fie doar o problema de iritrack (Despre apare in aceeasi pozitie cu Many) edit 13:20 - m-am linistit. E la locul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 cam cu sincope iritracu' asta, dar mai bine decat nimic... Mani se pare ca e aproape de finish-ul specialei. Sunt curios pe ce pozitie termina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 8, 2007 Admin Share Postat Ianuarie 8, 2007 Poze de pa MaindruPhoto Mani Gyenes: Marcel Butuza: Martin Freinademetz: Francois Vulliet: Acelasi viraj ... Despres: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 43 051 GYENES (ROU) !!! Am mai sosit cativa si s-a modificat 50 051 GYENES (ROU) .... 51 051 GYENES (ROU) Conform Iritrack a terminat si Marcel, dar clasamentul nu s-a actualizat inca. Martin se pare ca e destul de in urma... Intre timp a aparut si Marcel 76 079 BUTUZA (ROU) (momentan) ... 78 079 BUTUZA (ROU) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 cstelia, unde vezi clasamentul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate