radustefan2008 Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 salut sunt radu si asta e motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tmache Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 fain intruderu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tibialp Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Salut Tibi ma cheama si sint Brasovean, doar ca stau in Suedia de vreo 17 ani, Miam luat si io transverstita ma pregatesc pt luna august sa fac fac o tura spre Franta si ma voi intrepta cu viteza fulgerului si spre Brasov, Cele bune, si sezon uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uddu Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 salutare oameni buni.asta-s eu bolnav dupa motoare de la 9 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valibodea Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 je cu Honda Shadow ... prima.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 je cu Honda Shadow ... prima.... welcome vali...hai cu chitara aia ca mi-e un dor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gen-Gen Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Doar alcoolic sau si gay? Sincer, imi pare rau sa-ti dau vesti proaste Syth, baiatu' nu e gay ... Asfalt uscat !!! G Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rara Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 dragilor...e oficial , aveti o noua endurista printre voi ....so u better watch out ...or see u on the sideways tschĂźssi Rada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 Si eu pe aici Abea am inceput sa invat cum sta treaba cu motocicletele, fost scuterist cu destui kilometri si intamplari, unul din fondatorii CSBV-ul (cei care mai avem si cate ceva in cap), aprox proaspat posesor de Aprilia Classic 50 (stiu, 50cc dar totusi nu mai este scuter) Asfalt uscat! Robbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcarsto Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 sal, sunt Alex din Codlea. asta sunt eu cu Suza inainte sa iau permisul.....plimbari off-road. a suferit cateva modificari....acum am alte abtibilde pe rezervor. asfalt uscat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Salut, eu sunt Alex Inca nu am moto si nici A-ul luat,dar toate la timpul lor...inclusiv pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Salutare Numele meu este Florin ...din Codlea ...si pe sosea ne vedem mai rar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariko-san Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 hello everybody, sunt Csilla, bikeritza de 4-5 luni , fosta pasagera sper ca nu m-ati injurat prea tare daca ne-am intalnit in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 ce bine ca mai avem si fete pe aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukianu Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 buna...numele meu este Raul...Suzukianu...50 in brat si 1,8 alcoolemie...si cand o sa fiu (mai) mare,baicar voi fi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 buna...numele meu este Raul...Suzukianu...50 in brat si 1,8 alcoolemie...si cand o sa fiu (mai) mare,baicar voi fi... da-te dreaq de simpatic !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 New bike in town . O sa o vedeti pe afara dupa ce o botez cu numere de Brasov....si poate se duce frigul asta... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 New bike in town . O sa o vedeti pe afara dupa ce o botez cu numere de Brasov....si poate se duce frigul asta... . MAN: bine ai venit in familia selecta BMW. Nu o sa regreti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 (editat) New bike in town . O sa o vedeti pe afara dupa ce o botez cu numere de Brasov....si poate se duce frigul asta... . Oaca sa ai parte de ea si cat mai multi km fara dureri ca altceva nu stie motoru ala PS. ce frig!?... ai impresia ca te bate vantu pe aia?! Editat Ianuarie 9, 2010 de antemiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Bah ce urata e, da' ce chingi faine ai. Sa o stapanesti sanatos, si fara incidente. Bani de benzina mai ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 mai am vreo 5 litri de gaz, deci nu e problema....iar chingile alea portocalii si frumoase sunt de la unu' care are mereu nevoie de ele, ca il lasa motoreta laser mereu in drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 New bike in town . O sa o vedeti pe afara dupa ce o botez cu numere de Brasov....si poate se duce frigul asta... . cam offtopic. aici nu se posteaza poze cu autobuze....dar sa-l stapanesti sanatos si cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 Razvane p'asta nu il mai tii in fata blocului !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmvali Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Eu langa mai putin fiorosul metal zis Murgu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Eu langa mai putin fiorosul metal zis Murgu e...asa da , primul pas , vedem si noi cum arati .... de fapt al doilea , primul a fost ..... convorbirea la tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate