ares666 Postat Martie 7, 2004 Share Postat Martie 7, 2004 Ij jupiter 3, 1974, e la Mielu in curte, e cam ca a lui, albastra cu rezervorul alb, numere vechi de giurgiu, cam fura ea curent, dar fuge de nu se poate... deci a se citi ca sunt foarte mandru de ea... P.S. o cheama Natasha... si urmeaza pozele ... Mai trebuie permis, inscriere cu nr noi, RAR, asigurare si rup asfaltu' ... Š Ares comunistu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 7, 2004 Share Postat Martie 7, 2004 Bafta in trafic shi bun venit printre comunisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Martie 7, 2004 Autor Share Postat Martie 7, 2004 multumesc ... chiar ma simt.... comunist.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Martie 7, 2004 Share Postat Martie 7, 2004 si vin ele si pozele. cred ca maine de dimineatza. so... WELCOME!!! si sa te bucuri de ea la maxim! Bafta si drum uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Martie 8, 2004 Autor Share Postat Martie 8, 2004 saru' mana, venind de la tine...conteaza enorm o sa ne dam cu ele, sa le sara mucu' ... can hardly wait... © ares comunistu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Martie 8, 2004 Share Postat Martie 8, 2004 Si uite si pozele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Martie 8, 2004 Share Postat Martie 8, 2004 si inca: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Martie 8, 2004 Share Postat Martie 8, 2004 Imi cer scuze pentru calitate, dar n-am reusit sa fac poze decat acum pe seara si imi cam tremura mana de frig si de foame ca eram abia sosit de la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Martie 8, 2004 Share Postat Martie 8, 2004 Si ca tot mi-am adus aminte: motorul merge brici, are un sunet de te imbolnaveste de inima si, cel mai important, este prima comunista pe care o stiu vanduta la un pret corect (pentru anul de fabricatie si valoarea ei efectiva in general vorbind). Sa o stapanesti sanatos hombre si sa dea Al de Sus sa face cat mai multi kilometri fara reparatii capitale - la noi sau la ele. Bafta si drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
and Postat Martie 8, 2004 Share Postat Martie 8, 2004 Cel mai tare imi place cricul! Numa' ala face jumate din bani Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Martie 9, 2004 Share Postat Martie 9, 2004 doarcris central... care la mlastina de la mine din curte... nu facea nici doi bani. Dar se drege si asta. Ii punem si unul lateral. Printre altele. Bafta si drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 9, 2004 Share Postat Martie 9, 2004 doarcris central... care la mlastina de la mine din curte... nu facea nici doi bani. Dar se drege si asta. Ii punem si unul lateral. Printre altele. Bafta si drum uscat! Sa il stapanesti sanator.... tare cricul oricum. E rabatabil? Ps. Sa vezi cricul meu ... trebuie sudat deci iti dai seama cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 9, 2004 Share Postat Martie 9, 2004 a...apropos de pret corect fata de ce iei...nu ai precizat ,ares666, daca actele vechi sunt pe numele aluia de ti l-a vandut , sau pe numele vre-unui mos care nu mai e de gasit...daca situatia sta asa ,...sanatate si-un praz verde , ca nu-ti mai face nimeni carte la ea Cel putin nu legal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Martie 9, 2004 Share Postat Martie 9, 2004 Stai linistit Gabi ca deja s-a vorbit cu proprietarul. O radiaza probabil saptamana viitoare si merge Victor acolo, la Giurgiu, sa faca si contractul de vanzare-cumparare. O sa coste ceva, dar merita. Si da, motorul a costat 7 milioane. Daca nici asta nu e pret bun... Bafta si drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Martie 9, 2004 Autor Share Postat Martie 9, 2004 merci de precizari Mielu... 1.pretul motorului: 6.000.000 lei 2.am platit pe unu cu o duba sa-l aduc la bucuresti inca 250.000 lei 3.actele sunt pe numele unui mos care din fericire traieste, si o sa ma grabesc sa fac contractul si radierea, dar cel mai devreme cam in 2 sapt. ... cum a spus si Mielu, mie ca necunoscator mi se pare super ok motorul....chiar frumos de tot, asta ca e al meu... ... o sa vina si vremea hibelor, dar sper sa dau de ele inainte sa ies pe drum... Va multumesc pentru welcomele calduros... la toti, si cinstea cea mai mare i-o datorez lui Mielu, care initial mi-a aratat anuntul, a mers cu mine sa ridic agregatu'(e chiar agregat, nu curg suruburi de prin el...), a pierdut bietu' om o zi intreaga dupa mine, si in final, fiara sta la el in curte.... apropos Mielu', imi cer mii de scuze fata de sotia ta, pentru faptul ca te-am retinut atata... asta asa... sa se vada public scuzele... si zi-i la multi ani de ...8 martie, si mai zi-i complimente pentru mancare, chiar gateste excelent.... Iti multumesc inca o data... datoria asta nu se va termina, cat oi trai... © Ares comunistu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate