Larking Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Se vede ca afara e cu + .... apar discutiile:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 (editat) campionilor...fermecatorilor...iarasi nu aveti de lucru? [/quotedada asa cum zici Editat Februarie 18, 2011 de micutu moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 inca nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 eu ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 eu ma bag Si eu da cred ca ploua maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
attila M Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 Si eu da cred ca ploua maine! cam ai dreptate din pacate ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 Maine ne adunam la Kaufland in parcare ora 18.00 plecarea 18:30 daca nu ploua ma gasiti acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 Maine ne adunam la Kaufland in parcare ora 18.00 plecarea 18:30 daca nu ploua ma gasiti acolo. Cel mai probabil prezent si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 din pacate nu voi putea merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Hai lume ca se duc norii.... s-or dus! http://vremea.meteoromania.ro/taxonomy/term/10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 la 6 la kaufland Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Prima intalnire pe anul 2011, am fost 3 moto/3 persoane Eu cu Atti si Alex (Makaveli) ... am stat putin de vorba, am mancat mici si gata. Fiecare in treaba lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Berea dupa mici o dau eu. Bravo voua ca ati spart gheata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Joi se anunta cea mai faina zi din saptamana asta! Ce se intampla, se aduna lumea? O fi ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Incerc si eu sa promovez ideea la Deva - Hunedoara .... sper sa imi si iasa ceva . La voi a functionat de la inceput ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Incerc si eu sa promovez ideea la Deva - Hunedoara .... sper sa imi si iasa ceva . La voi a functionat de la inceput ? Da, la inceput a functionat cel mai bine, dupa a inceput sa devina destul de monoton si pe cand ne-am obisnuit a trecut sezonu. Sa vedem daca continuam si anu asta in numar mare Revin cu intrebarea: Maine, Joi se aduna lumea? Nu is probleme cu ploaia, frigul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 eu unul 90% vin, sa vad daca reusesc sa scap de la scoala la timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luf Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 cred ca vin si eu maine dar cu conserva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 se mai tine azi ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Revin cu intrebarea: Maine, Joi se aduna lumea? Nu is probleme cu ploaia, frigul! Nu-i bai, inventam altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antal Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Deci pana la urma se aduna azi lumea?sau macar cativa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 (editat) Nu-i bai, inventam altele Trebuie sa inventam ceva doar pe baza de "Thursday", cu Moto nu prea mai are lumea legatura Deci pana la urma se aduna azi lumea?sau macar cativa? Da, se aduna lumea. Cativa tot om fi! De la ora 18:00 pana pe la 18:20/30 adunarea. Daca suntem suficienti ne si plimbam Editat Martie 24, 2011 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Trebuie sa inventam ceva doar pe baza de "Thursday", cu Moto nu prea mai are lumea legatura Da, se aduna lumea. Cativa tot om fi! De la ora 18:00 pana pe la 18:20/30 adunarea. Daca suntem suficienti ne si plimbam prezenta asigurata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Nu stiu cine pe cine a anuntat, sau ca vremea buna a facut ca sa fie atata lume... dar pentru a doua tura de "Moto Thursday" pe anul asta au fost chiar multi participanti. Pana la editiile urmatoare cu siguranta mai "răsar" si alti motociclisti aradeni care n-au apucat inca sa isi faca asigurarea. Si odata cu incalzirea vremii si cu zilele cu lumina mai indelungata o sa se poata muta cu 30 min , o ora mai tarziu intalnirea. Cu siguranta asa o sa vina si mai multi motociclisti care is prinsi cu lucru pana pe la ora 18:00. Cateva poze si un SlideShow de la mine cu tura de azi! Se poate vedea si pe BLOG in cazul in care apar probleme cu Slide-ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Bravo baieti !!! Si la Hunedoara , se naste ceva , speram si incercam sa facem aceasta traditie sa dureze cat mai mult !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate