icey Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Daca sunt amatori de fotzi putem sa ncingem o miutza undeva, candva, nu neaparat joi, la bendea e cel mai ok. Ce ziceti? La motojoi a fost ok, pleskavica beton, drumu bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Am dat agree la ideea cu mingea ! si dupa cum bine ai vazut nu am dat nici o tura, noi oricum acolo mergem seara sa stam la o barfa si ar merge si o minge...poate si un gratar Gratar pe centru? ) Ceau nu vrei sa facem? Am putea pune si ceva corturi pe iarba:)) si cand se da drumu la stropitoare...putem spala si motoarele:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 V-as ruga sa nu faceti bascalie aiurea pe topicul asta. Exista topicul de discutii de tot felul. Se poate vorbi acolo. Revenind la tematica topicului va aduc la cunostinta ca am ajuns sa vb cu patronul de la Riviera despre ce am promis. Este deschis la o colaborare cu noi privind actiunea ,,Moto Joi" care consta in urmatoarele: Mancare la ceaun care poate consta in gulas, fasole cu ciolan, mazare sau alte retete cu maxim 7 lei portia. Bere fara alcool sau cine risca cu alcool la pretul de 3,5 lei, cafea la 3 lei, suc la 2l cu 10 lei, etc. Preturile sunt doar pentru noi in seara de joi. Vom avea terasa noastra rezervata si parcare. Acum ramane sa va vad cati veti fi apti si doritori sa ne adunam la Riviera dupa actiune. Cu mine sau fara mine acolo sunteti bine primiti. Ramane doar sa vreti. Actiuunea pleaca de la peste 15 persoane. Vom vorbi mai pe larg joi, spar sa sparg si eu gheata cu aparitia la actiune. Ca sa ne putem desfasura in liniste si sa ne vorbim ar fi bine sa ne reantalnim la parcarea de la Kaufland. Multe voci nu agreaza parcarea din centru si nu inteleg cine tine cu dintii ca locul de intalnire sa fie acolo? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Ca sa ne putem desfasura in liniste si sa ne vorbim ar fi bine sa ne reantalnim la parcarea de la Kaufland. Multe voci nu agreaza parcarea din centru si nu inteleg cine tine cu dintii ca locul de intalnire sa fie acolo? Multumesc! Nu tine nimeni cu dintii ditamai parcarea Si eu am fost contra, dar cand m-am dus acolo mi-am dat seama ca e chiar fain, nu mai e aglomeratia aia de la Kaufland, plus ca suntem vazuti de tot orasul fara sa mai fie nevoie sa defilam Daca "vocile" tin neaparat sa parcheze pe doua randuri (e singura chestiune in plus la K) iaca sa se adune acolo, apoi vin in centru Dar deocamdata nu s-a adunat nimeni la Kaufland ci doar in centru, deci nu prea iau in calcul vocile alea Eu ma duc unde sunt mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 hai kato pe centru joi nu fi rau sa vezi si tu cum este acolo(sparge gheatza) ideea cu riviera mie mi se pare f ok,eu sant deacord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 cum nu sunt incuiat de fire, vin joi vizavi de Gigi, tot la ora 19? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 (editat) "V-as ruga sa nu faceti bascalie aiurea pe topicul asta." Nu fac băÂşcălie, dar asta e foarte tare. "suc la 2l cu 10 lei, etc. Preturile sunt doar pentru noi in seara de joi." :crack: Deci in rest sticla de suc la 2L e vreo 6-7 lei, dar special pentru noi daca tot ne adunam multi si se face consumatie hai sa fie SUPER OFERTA la 10 lei sicla Asa "afaceri" sa tot faci Editat Aprilie 11, 2012 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Vad ca te ia gura pe dinainte fara sa verifici preturile. Nu ti-as zice nimic daca ai fi avut bunul simt sa mergi si sa citesti lista de meniu si apoi sa dai din clanta. Nu ma asteptam la o asa replica din partea ta. Lipseste ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 pe care la luat gura pe dinainte ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 pe care la luat gura pe dinainte ? Pe prunc. Berty, ce-i cu tine? Obosit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 pe care la luat gura pe dinainte ? Pe mine ca nu mi se pare super oferta sticla la 2L cu 10 lei. Eu zic sa cautati locatii cat mai de lux, de ce nu 15 lei pe sticla de 1L. Hai ca se poate, bugetul e in floare Pe prunc. Berty, ce-i cu tine? Obosit? Da, rupt. Azi toata ziua cu rolele si biții Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Pe mine ca nu mi se pare super oferta sticla la 2L cu 10 lei. Eu zic sa cautati locatii cat mai de lux, de ce nu 15 lei pe sticla de 1L. Hai ca se poate, bugetul e in floare Copile, un restaurant nu va avea niciodata preturi de Billa Eu inteleg ca e saracie, nici eu nu stau bine cu banii, dar 2 litri la 3-4 persoane, vine undeva intre 2,50 lei si 3,50 lei Acuma, daca tie iti trebe 4 sticle de 2 litri nu am ce sa-ti fac Da, rupt. Azi toata ziua cu rolele si biții Pai vezi de ce nu ai bani de suc? Ia du-te matale si munceste, sa vezi ca o sa ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Copile, un restaurant nu va avea niciodata preturi de Billa Eu inteleg ca e saracie, nici eu nu stau bine cu banii, dar 2 litri la 3-4 persoane, vine undeva intre 2,50 lei si 3,50 lei Acuma, daca tie iti trebe 4 sticle de 2 litri nu am ce sa-ti fac Pai vezi de ce nu ai bani de suc? Ia du-te matale si munceste, sa vezi ca o sa ai "Bine mă poftim" (vorba lu unu) , gata cu comentariile inutile. Mi-am dat si eu cu parerea de semi`participant la Moto Joi. Am uitat sa zic ca de la 5:20 is sus si am fost la lucru pana la 16:00, dupa care cu biții, cu rolele si iar cu biții PS: Sa nu-l mai supar pe Kato, numai postez prostii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 "Bine mă poftim" (vorba lu unu) , gata cu comentariile inutile. Mi-am dat si eu cu parerea de semi`participant la Moto Joi. Am uitat sa zic ca de la 5:20 is sus si am fost la lucru pana la 16:00, dupa care cu biții, cu rolele si iar cu biții Alta data fii mai atent ce scrii Ai scris cu mânuța ta: "Azi toata ziua cu rolele si biții" Oricum, azi cred ca ne ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Alta data fii mai atent ce scrii Ai scris cu mânuța ta: "Azi toata ziua cu rolele si biții" Oricum, azi cred ca ne ploua Eu zic ca scapam de ploaie, is doar nori ici colo... ploi de vara! Mi-a dat o tura acuma cand am venit de la lucru Ne vedem la 19:00 Ps: De aia am zis " toata ziua" ca eu consider de cand ajung acasa de la lucru imi incepe timpu liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Concluzia: N-ai cu cine, punct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Concluzia: N-ai cu cine, punct. Ce nu a fost bine ieri? Au fost multi, s-a mers frumos in grup, lumea parea ca se simte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Concluzia: N-ai cu cine, punct. Asa e Stai acasa, ne descurcam si fara tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Credeam ca postarea mea v-a fi inteleasa de ce am fost asa scurt. Putina sclipire domnilor. Postasem finalul la ce vroiam sa fie impreuna cu voi, gen Timisoara respectiv, ceaun, loc al nostru, etc. Deci repet: N-ai cu cine. Si va mai plangeti ca ce bine-i la Sorin, ce atmosfera, ce naiba...De acum inainte in limita posibilitatilor o sa dau cu MJ la Timisoara. Punct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Credeam ca postarea mea v-a fi inteleasa de ce am fost asa scurt. Putina sclipire domnilor. Postasem finalul la ce vroiam sa fie impreuna cu voi, gen Timisoara respectiv, ceaun, loc al nostru, etc. Deci repet: N-ai cu cine. Si va mai plangeti ca ce bine-i la Sorin, ce atmosfera, ce naiba...De acum inainte in limita posibilitatilor o sa dau cu MJ la Timisoara. Punct. Termina cu prostiile ca singurul care s-a plans e fiul tau. Tu vrei ceaun de la prima iesire? Stai sa vina vara Noi ne-am simtit bine si asa, daca nu ar fi fost asa de frig mai stateam sau ne mai plimbam prin metropola Din punctul meu de vedere o iesire la 50 km nu merita osteneala, prefer sa stau la o terasa cu prietenii Printre ei esti si tu, nu ma face sa-ti trag una dupa ceafa Motojoi e doar o ocazie de socializare, iesirile moto sunt pe alt topic dar Timisoara nu e iesire moto Sorin e o categorie aparte de om si de motociclist, astfel de oameni nu se pot copia. Ei exista sau nu Intamplarea face ca Timisoara are un astfel de om, Aradul nu. Asta nu inseamna ca suntgem inferiori, ci doar deosebiti Oricare dintre noi poate face un ceaun cu haleala, nu e mare lucru sa copiezi ce face altul dar copia nu are calitatea originalului, oamenii nu vor participa cu aceeasi daruire ca la Sorin Eu zic sa ai rabdare, Aradul e plin de oameni deosebiti, eu cunosc destui Ramane la latitudinea noastra ca atunci cand va iesi la iveala sa il sustinem sau sa il denigram in clasicul stil romanesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Tu vrei ceaun de la prima iesire? Stai sa vina vara Nu vreau lucrul asta, vroiam sa vad cati adepti sunt la propunera de a schimba ceva, nu de a copia. Doar 2-3 , nu dau nume. Pana sa apara unul asa de inimos cum e Sorin si in Arad am fi putut incepe in varianta asta. Poate incet incet socializand impreuna ne=ar fi venit alte idei. Moto joi merge asadar in varianta clasica, plictisitoare. Singur schimbare este locul adunarii si dupa cate am observat un stres in plus al vatmanilor cand trec pe langa noi. Sa fiti iubiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 saorma-i sfanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Motojoi e doar o ocazie de socializare, iesirile moto sunt pe alt topic dar Timisoara nu e iesire moto Sorin e o categorie aparte de om si de motociclist, astfel de oameni nu se pot copia. Ei exista sau nu Intamplarea face ca Timisoara are un astfel de om, Aradul nu. Asta nu inseamna ca suntgem inferiori, ci doar deosebiti Oricare dintre noi poate face un ceaun cu haleala, nu e mare lucru sa copiezi ce face altul dar copia nu are calitatea originalului, oamenii nu vor participa cu aceeasi daruire ca la Sorin Eu zic sa ai rabdare, Aradul e plin de oameni deosebiti, eu cunosc destui Ramane la latitudinea noastra ca atunci cand va iesi la iveala sa il sustinem sau sa il denigram in clasicul stil romanesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Singur schimbare este locul adunarii si dupa cate am observat un stres in plus al vatmanilor cand trec pe langa noi. Sa fiti iubiti! Unii vatmani de aia incetinesc ca sa beleasca si ei ochii la motoare. Nu cred ca s-a plimbat nimeni pe sinele de tramvai pana acuma Si daca is cativa dintre ei stresati, acuma si aia sa fie problema noastra? Hai ma Kato fi si tu mai relaxat, prea mult stres pe capu` tau in ultimu timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 De acum inainte in limita posibilitatilor o sa dau cu MJ la Timisoara. Punct. in sfarist ti-ai dat si tu seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate