Lutzifer Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 (editat) Mă Berti, nu mai pune atâtea poze Chiar dacă sunt linkuri, e enervant sa dai "un sfert de oră" pe maus Pune Âşi tu câteva poze semnificative, slide-ul Âşi destul e! Bine, las` că pun tot pe blog Âşi cine îi curios să se uite! Să nu incarc săracu forum, poate crapă dracului! PS: ÂŞi am ințeles ideea ta, nu ai zis să numai pun deloc aici. Doar mai puține poze să nu trebuiască aÂşteptat 5-10 sec. până incarcă pozele. Fiind pagina noua scriu din nou sa fie vizibil: Maine 23.Iun intalnirea la Kaufland la ora 20:00! Editat Iunie 22, 2011 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
attila M Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Joia asta ramane tot la 19:00, sau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Joia asta ramane tot la 19:00, sau? Ora 20:00 inclusiv maine 23.iun... e mai bine asa ca o fi foarte, foarte calddd!!! O sa vezi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 PS: ÂŞi am ințeles ideea ta, nu ai zis să numai pun deloc aici. Doar mai puține poze să nu trebuiască aÂşteptat 5-10 sec. până incarcă pozele. Mă bucur că ai prins ideea, pentru ca exprimarea mea nu a fost suficient de clară 23.Iun intalnirea la Kaufland la ora 20:00! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Moto Thursday 23.Iun.2011, Pe Blog - Lutzifer.TransALP.ro Later Edit: 30.Iun.2011 , ORA: 22:32 Slaba miscare azi! Am stat putin de vorba aia putini cati am fost si in drum spre casa ne-am oprit la Fornetti si am mers si pana la Port Arthur la un suc/bere. N-am mai facut nici filmari... doar cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Astăzi la ce oră umpleți parcarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Astăzi la ce oră umpleți parcarea? Tot ora 20:00, pe toata perioada verii! Sper sa ajung si eu, sa nu fie prima editie la care lipsesc! Ovi (Picaso_ss) a venit cu o propunere, sa se mearga la Ceala la un foc, una alta p`acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Tot ora 20:00, pe toata perioada verii! Sper sa ajung si eu, sa nu fie prima editie la care lipsesc! Ovi (Picaso_ss) a venit cu o propunere, sa se mearga la Ceala la un foc, una alta p`acolo! Ar fi o idee...ovi, facem un carnat prajit...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Ar fi o idee...ovi, facem un carnat prajit...? Am putea sa ne vedem la 19.30, vedem cati ne strangem, facem o tura scurta si apoi organizam iesirea pt. deseara. Putem baga un carnat prajit sau o clisa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 "Foarte multi!!!" 21.Iulie.2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Am vazut bine? 4????:O:O:O Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 poate daca veneai si tu nu mai eram 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiar Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 (editat) Pacat ca moare aceasta actiune. Editat Iulie 23, 2011 de andreiar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 Pacat ca moare aceasta actiune. Vrei sa spui...pacat ca a murit???) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 poate ca nu ar fii murit cu putin efort individual... daca eu reusesc sa bat 14 km saptamanal pana la MJ(doar drumul pana in parcare) sunt sigur ca si voi ati putea baga o plimbarica, chiar daca nu la un suc si prostii, macar pana in parcare la Kaufland Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 poate ca nu ar fii murit cu putin efort individual... daca eu reusesc sa bat 14 km saptamanal pana la MJ(doar drumul pana in parcare) sunt sigur ca si voi ati putea baga o plimbarica, chiar daca nu la un suc si prostii, macar pana in parcare la Kaufland cand primeam si eu bani de la mama si tata si eu eram zmeu ca tine, acum cand lucram pt a ne putea plimba cu motorul e alta treaba, cand o sa fi si tu pe banii tai no sa mai arzi nici tu gazu de pomana. In curand litrul de benzina va fi 6 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 hai ma omule, nu cred ca te costa mai mult de 5 lei benzina pana in parcare la Kaufland si inapoi... si nu-ti face griji, nu sunt pe buget nelimitat nici eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 hai ma omule, nu cred ca te costa mai mult de 5 lei benzina pana in parcare la Kaufland si inapoi... si nu-ti face griji, nu sunt pe buget nelimitat nici eu... cum spuneam manule, altii mai au si servici, nu au timp sa vina sau sunt prea obositi sa vina dupa servici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 cum spuneam manule, altii mai au si servici, nu au timp sa vina sau sunt prea obositi sa vina dupa servici Hai mah Maka...anul trecut mereu era plina parcarea...atunci nu lucrau oamenii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 Hai mah Maka...anul trecut mereu era plina parcarea...atunci nu lucrau oamenii? ...asa vorbesti de parca tu ai fost joi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 ...asa vorbesti de parca tu ai fost joi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 ...asa vorbesti de parca tu ai fost joi... Paff...recunosc....deci in 4 august merg..ca sapt ce vine nu is aks...dar apoi merg:D Promit:D Apropos....vreti sa vina mai multi motociclisti??? Vorbesc si eu cu fetele de la promo.....ca le scoatem la o plimbare cu moto....si vin si ele vreo 10-15-20....crede-ma....ar fi bataie in parcare:))=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Apropos....vreti sa vina mai multi motociclisti??? Vorbesc si eu cu fetele de la promo.....ca le scoatem la o plimbare cu moto....si vin si ele vreo 10-15-20....crede-ma....ar fi bataie in parcare:))=)) Buna idee, mai trec prin Real sa imi fac un avantaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 Se mai tine ceva sau Moto Thursday a devenit un mit? Astazi chiar nu este cald si e numai bine pentru o defilare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 Se mai tine ceva sau Moto Thursday a devenit un mit? Astazi chiar nu este cald si e numai bine pentru o defilare. Nu uita tabla de sah Limonada o aduc eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate