arcgotic Postat August 21, 2018 Share Postat August 21, 2018 Un posesor de XT660R este prin zona? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Septembrie 20, 2018 Share Postat Septembrie 20, 2018 (editat) Cumpar pompa + maneta pt ambreaj hidraulic KTM/Husaberg, de preferat Magura cu piston de 9,5mm. Dar in lipsa de altceva, e buna orice pompa... Editat Septembrie 20, 2018 de high_voltage_tm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 Stiti unde as putea monta 2 simeringuri? Nu e legat de moto. Simeringurile sunt 40x70x12TC, si vin presate pe interiorul unui cilindru. Probabil trebuie ceva presa speciala. Am incercat la 2 service-uri auto, si ei nu aveau scule pt asa ceva. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 Astia de la Rolling te-ar putea ajuta, macar cu un sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Octombrie 12, 2018 Share Postat Octombrie 12, 2018 Gasesc de cumparat in Timisoara racord pt furtun de frana, cu ochi Ø10mm? Adica banjo; nu conteaza unghiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danytm Postat Octombrie 14, 2018 Share Postat Octombrie 14, 2018 Salut,ştiţi pe cineva care centrează roţi spiţate in Timişoara sau în împrejurimi?Mersi. Ai gresit topicul, dar vezi aici /index.php?/topic/752281-verificare-janta-spitata-transalp-in-timisoara/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Februarie 20, 2019 Share Postat Februarie 20, 2019 Salutare! Caut echipa/meseriash pentru reparatie la un acoperish. Va rog recomandati pe cineva. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Februarie 23, 2019 Share Postat Februarie 23, 2019 Rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gexy Postat Martie 11, 2019 Share Postat Martie 11, 2019 salut am achizitionat cauciuc nou pentru roata fata recomandare : unde pot sa il schimb si echilibrez. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Martie 11, 2019 Share Postat Martie 11, 2019 pascota in giroc, sau in sag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Martie 25, 2019 Share Postat Martie 25, 2019 Am vreo sansa sa gasesc pe la cineva cu imprumut o cheie picior de cioara 17mm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr_mac Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 Buna dimineata! Ce parere aveti despre asta : https://www.olx.ro/oferta/yamaha-r6-2003-accessorii-IDcguEO.html#a97502058c Imi place dar m-ar interesa daca stiti si unde as putea sa o repar pe plan local si cam cat estimati ca ar ajunge reparatia? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 Acum 2 ore, mr_mac a spus: Buna dimineata! Ce parere aveti despre asta : https://www.olx.ro/oferta/yamaha-r6-2003-accessorii-IDcguEO.html#a97502058c Imi place dar m-ar interesa daca stiti si unde as putea sa o repar pe plan local si cam cat estimati ca ar ajunge reparatia? Multumesc! Asa ceva gasesti in Germania https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=276634160&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=26000&makeModelVariant1.modelDescription=yzf+r6&maxFirstRegistrationDate=2004&minFirstRegistrationDate=2003&pageNumber=1&scopeId=MB&sfmr=false&searchId=876972ca-1907-c5d1-e7a4-7f49a2dc2bf9 O poti lua probabil la aceeasi bani. In plus primesti si piesele originale care au fost inlocuite (toba, semnalizatoare, saua pasager...) Tie care iti place mai mult? Una intreaga sau una un pic cazuta? Immi place textul cu cazuta acuma 10 ani ... Parca are vreo importanta. Si daca ar fi cazuta in 10 ani, daca nu l-a intersat sa o aranjeze iti dai seama cum s-a purtat in rest cu ea. Sunt oameni care iti aduc mobra in tara (ii gasesti pe aici), asa ca nu este un efort foarte mare din partea ta. Probabil te mai costa in jur de 400€ sa o aduci, sa ii faci RAR si sa ti-o inmatriculezi si ai o mobra intreaga, nu una reparata. Parca va pica banii din cer. Nu ai muncit pentru ei? Ai rabdare, cauta cat mai multe mobre pentru ca astazi ai ocazia sa o faci si apoi iei decizia corecta. Vezi ca ai site-ul mobile si pe limba romana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr_mac Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 Salut si multumesc pentru raspuns! Mi-ar placea ceva super sport sau superbike, pe injectie neaparat. Modelul din link-ul tau e carburatie din cate stiu si pe langa asta nici nu prea ma atrage. E bun argumentul tau referitor la cazatura aia, nu am privit situatia din perspectiva aia. Ma descurc si pe mobile.de si pe subito.it dar mi se par mai mari preturile acolo chiar si fara sa mai iau in calcul adaosul si drumul. Eu as vrea sa ma incadrez undeva in 3000-3500€ cu tot cu inscris. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emircea Postat Aprilie 10, 2019 Share Postat Aprilie 10, 2019 Ciao; Puteti, va rog, recomanda pe cineva din TM sau imprejurimi pentru un crashbar pe comanda? Mi-ar trebui o protectie minima a baii de ulei pentru VF-ul din semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 22, 2019 Share Postat Aprilie 22, 2019 Salutare, am nevoie pentru un experiment de niste furtune/garnituri de cauciuc, cele ce leaga carburatorul de motor. Musai, vechi , imbatranite si tari ca piatra. Transalp, Africa twin de prin 90...cu astea am avut eu de a face. Imi trebuiesc 2 bucati, daca cineva a schimbat asa ceva si nu le-a aruncat pe cele vechi, le primesc cu mare drag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 11, 2019 Share Postat Mai 11, 2019 Pe langa requestul de mai sus, un sfat unde gasesc foaie de teflon 0.5mm, sa fac niste saibe, in Timi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Mai 31, 2019 Share Postat Mai 31, 2019 Caut un rezervor lichid frana fata pentru gsxr600 k4/k5 sh. Stie cineva un shrot/dezmembrari unde sa caut ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 Pe unde se mai gaseste carburol/decarburol/decarbusolv prin Timisoara? Am cautat la vreo 5 magazine de piese auto si toti se uitau ciudat; inclusiv aia care aveau piese de Dacia 1310. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 ciclop? spray de curatat carburatorul am luat eu de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iulie 9, 2019 Share Postat Iulie 9, 2019 Mai stie cineva vopsit electrostatic in timisoara? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iulie 9, 2019 Share Postat Iulie 9, 2019 https://www.facebook.com/GizPowderCoating/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Octombrie 14, 2019 Share Postat Octombrie 14, 2019 Nu stiu unde sa postez, un coleg a gasit niste chei pe muntele Cuntu-vf Tarcu, printre ele sunt si chei moto Suzuki. Daca le recunoaste cineva, PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SerbanMAD Postat Noiembrie 5, 2019 Share Postat Noiembrie 5, 2019 Salutare oameni buni, Cineva prin zona Tm cu un ktm exc 500/525 convertit supermoto? Sau un 625/690 smc? M-ar interesa ceva de genu și aș vrea să știu în ce mă bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Noiembrie 20, 2019 Share Postat Noiembrie 20, 2019 In zona Freidorf este un exc 690, Claudiu il cheamă pe propietar, am sa incerc sa te pun in legătură cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate