SerbanMAD Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 Super, apreciez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Decembrie 10, 2019 Share Postat Decembrie 10, 2019 Salut! are cineva in Timisoara CRF250L? As vrea sa incerc cateva minute daca se poate. Merci fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Ianuarie 4, 2020 Share Postat Ianuarie 4, 2020 Va salut, În Timișoara, am unde sa fac o diagnoza la un BMW G650Gs, 2013? Mulțumesc, Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 6, 2020 Share Postat Septembrie 6, 2020 (editat) In cazul in care aveti nevoie de servicii de imprimerie 3D ii recomand maxim pe baietii de la Symme 3D Timisoara. https://www.facebook.com/symme3d/ Ii gasiti pe Calea Torontalului, la nr. 125, in curtea unde a fost SemTest in anii 80/90 (prima curte/intrare dupa spitalul inca nefinalizat). Oameni foarte prompti, profesionisti + servicii cu preturi exact cum trebuie. I-am contactat client, ne-am salutat la final ca prieteni. Eu am apelat la ei pentru a printa o prindere GoPro pentru o casca, dar aveau acolo piese de toate marimile si complexitatile posibile. Editat Septembrie 6, 2020 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Septembrie 7, 2020 Share Postat Septembrie 7, 2020 Stiti vreun tapiter bun in Timisoara, am de tapitat seile la un Mz Es si mai demult am lucrat cu Dan, dar acum nu mai reusesc sa dau de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Septembrie 7, 2020 Share Postat Septembrie 7, 2020 0720235635 in Timisoara, am aprlat la el, m-a rezolvat ieftin si bine desi el se ocupa de mobilier. +40756371023 in Vinga, se ocupa de moto, nu am apelat la el ca rezolvasem deja dar am auzit ca face treaba buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Septembrie 8, 2020 Share Postat Septembrie 8, 2020 Super, mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Septembrie 27, 2020 Share Postat Septembrie 27, 2020 Daca poate ajuta cineva, am nevoie de niste protectii coate si genunchi pentru max 5 zile. Am un trip de peste 1000 km si comanda de protectii ajunge prea tarziu. Daca ma poate ajuta cineva ma revansez cum pot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 (editat) Salut,este un nene la mine-n sat ,Sanandrei 10 km de Tm,tapiteaza chestii.Daca te intereseaza,ati trimit nr pe pm. Editat Mai 25, 2021 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 Iti mai dau eu 2 tapiteri: 1. in Tm: 0720235635 - la asta am facut si a iesit bine, nenea face doar pt mobila dar m-a servit. Eu am vrut sa arate exact ca cel din fabrica si a iesit exact ce am vrut. 2. vinga: 0756371023 - mi s-a parut mai scump, dar am si auzit ca face treaba buna si face cam tot ce vrei, inclusiv schimbarea formei etc, eu voiam doar husa refacuta noua si am mers pe ieftin in TM Acum 51 minute, farfuridi a spus: Te rog.Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 12, 2022 Share Postat Aprilie 12, 2022 Salutare colegi, Stiti pe cineva in TM sau imprejurimi care construieste crash bar-uri, suporti bagaje, cricuri centrale? Ma pot deplasa max 100 km in afara TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate