dragonlord Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 A venit primavara! Stie cineva un broker de asigurari pt rca-ul mobrei mele? Userul : ota face asigurari. Si el si nevasta sunt brokeri. (fac orice tip de asigurari: RCA, casco, pt casa) Eu la ei fac de 4 ani. Daca nu ai timp sa ajungi acolo, trimiti datele pe mail si va vedeti undeva in oras sa-ti dea asigurarea. Birou: DUMBRĂVIŢA, str. Petofi Sandor, NR.31 (ÎN CADRUL PRIMĂRIEI DUMBRĂVIŢA) Tel. 0744.261.233, 0745.028.879 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ota Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 DA ieu sant ala. OFERTE GRATUITE!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Multumesc de info,am facut-o ieri la Tomasig . Pe viitor voi stii de Ota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 (editat) Daca va hotarati sa iesiti la plimbare prin Timis si nu aveti idee incotro: De vazut in judetul Timis - Lista completa locatii Editat Martie 25, 2013 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 (editat) Azi la LIDL au spray uns lantul 200ml la 6.99lei si spray de curatat lantul 300ml la 5.99lei. Editat Martie 25, 2013 de emilian_rks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 (editat) Cine ma indruma si pe mine catre un mecanic/tinichigiu/alchimist de solenza. Imi intra apa (si stationat) la mocheta pasager spate dreapta dar nu numai... Multumiri! Editat Martie 26, 2013 de TM06UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coyotu' Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Azi la LIDL au spray uns lantul 200ml la 6.99lei si spray de curatat lantul 300ml la 5.99lei. spray de uns lantul la pretul asta? hmmm,nu prea cred sa fie pt motociclete,mai repede pt biciclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 spray de uns lantul la pretul asta? hmmm,nu prea cred sa fie pt motociclete,mai repede pt biciclete In loc sa iti dai cu parerea mai bine verificai oferta la LIDL. http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/lidl_ro/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=17718 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
API73 Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 pt UFO--0762988374 GABI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Are cineva de imprumutat o cheie de reglare supape yamaha xt 600 , stiu ca este la louis dar nu stiu cat este transportul si daca merita sa comand doar pentru un produs , daca are cineva chef sa ma ajute apreciez Multumesc Frumos . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coyotu' Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 In loc sa iti dai cu parerea mai bine verificai oferta la LIDL. http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/lidl_ro/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=17718 Scuze,nu ma asteptam sa fie chiar asa ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Nici nu e foarte ieftin avand in vedere ca spray-ul de uns lantul are numai 200ml. Dar e bun de luat in calatorie fiind mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 (editat) Are cineva de imprumutat o cheie de reglare supape yamaha xt 600 , stiu ca este la louis dar nu stiu cat este transportul si daca merita sa comand doar pentru un produs , daca are cineva chef sa ma ajute apreciez Multumesc Frumos . Nu iti bate capul. Nu te ajuta cu nimic cheia de supape. Foloseste corespondenta din trusa de chei fixe. Cred ca cea de 6. Am avut eu cheia de supape. Nu mai am habar pe unde este, dar nu am folosit-o niciodata. Editat Martie 29, 2013 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 unde gasesc asa ceva in oras? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 /index.php?/topic/693086-casti-noionealcabergnexocrivitvespino-etc/ vezi aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 rezolvat , mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 CIne stie sa-mi faca asa ceva din metal ? http://images-cdn.ecwid.com/images/1202161/46149013.jpg http://images-cdn.ecwid.com/images/1202161/46101950.jpg sau daca stiti pe cineva care stie . Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 (editat) CIne stie sa-mi faca asa ceva din metal ? http://images-cdn.ecwid.com/images/1202161/46149013.jpg http://images-cdn.ecwid.com/images/1202161/46101950.jpg sau daca stiti pe cineva care stie . Mersi In 2011 la intrunirea Road Patrol de pe Calea Aradului era, langa intrare, un baiat cu toate sculele si aparatele necesare pentru prelucrat tabla. Construia aripi, rezervoare, etc. pentru motociclete custom. Cred ca il gasesti pe forum la sectiunea "Chopper, cruiser". Sau intreaba pe cineva din RPT, poate il cunosc. Sau il intreba pe Emil, etc. Editat Aprilie 7, 2013 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V Twin Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Bun topic.Pt spray de vopsit tobe si galerii.Negru sau gri spray.Sinto la 850 grade.Am folosit.E ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 In 2011 la intrunirea Road Patrol de pe Calea Aradului era, langa intrare, un baiat cu toate sculele si aparatele necesare pentru prelucrat tabla. Construia aripi, rezervoare, etc. pentru motociclete custom. Cred ca il gasesti pe forum la sectiunea "Chopper, cruiser". Sau intreaba pe cineva din RPT, poate il cunosc. Sau il intreba pe Emil, etc. Baiatul de care vorbesti este Octav din Bucuresti. Are si un site ,"garajul lui Octav" sau ceva de genul asta. Este foarte priceput si cu mult bun simt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V Twin Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 cat costa? cum ai pregatit piesele inainte de utilizare? multumesc! Sablate inainte si apoi aplicat doua straturi cu tobele putin incalzite.Pret 30 ron buc de spray. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tm95for Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Stie cineva prin Timisoara unde gasesc anvelope SH, am nevoie de 140/90H17 si 100/90H18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Stie cineva prin Timisoara unde gasesc anvelope SH, am nevoie de 140/90H17 si 100/90H18 - Anul trecut eu am luat din Mehala. Piata de week-end. - MaxiScooter au probabil ce ramane dupa montarea celor noi. - Cei care dezmembreaza - vezi Cata sau Ovidiu din Ghiroda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Parca si la Pascota in Giroc aveau multe anvelope SH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucas22010 Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 cine poate recomanda un salon de tatuaje adevarat? multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate