tramkar Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Unii mor...altii se cearta si fac posturi pe forum !! ...fiecare cu ce-l doare! R.I.p. Unii mor pentru ca habar nu au sa traiasca, de aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Unii mor pentru ca habar nu au sa traiasca, de aia. Nu cred ca ai puterea sa poti impune cuiva cum sa-si traiasca viata! .... Sau poti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Am lucrat si trait pe 13 ani in Romania, si am avut todauna motore cu mine ( Xt, TDM, Varadero, Bmw LT, BMW R 1200 GS ADV ). cu mai mult de 30 ani de esperienza stiu ce spun. NU SUNT CONITIE CU MOTOARE DE VITEZA IN ROMANIA. In trafic sunt o gramada de nebuni si prost. Conservari nu sunt obisnuiti cu motoare apropie de la masina si nu se gandesc deloc la noi. Dar ieste si adeverat ca , unica tara unde un copil de 18 / 19 de ani se cumpera imediat o bucata de 1000 cc cu 150 cai. UNDE ESISTA ASA CEVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu se invata si nu se termina niciodata de invatat de condus o motoare. Am vizut o gramada de copii decedati cu acident dar pe magioritate ieste viteza de vina !!!!!!!!!!! MEGLIO PERDERE UN SECONDO DELLA VITA CHE LA VITA IN UN SECONDO !!!!!!!!!!! Merget incet si gandit acasa ca sunt nevaste, parenti, sore, frati ca plange dupa voi !!!!!!!!!!!!!! Avet grigia !!! asfat uscat si plimbare ( plimbare !!!!! ) placute. Max din Bacau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Iar au murit romani peste hotare in accidente pe doua roti. ARTICOL RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate