Ionutz2oo0 Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Pai daia ziceam si eu draq , nici permis si vrea supermembru (cuvant urat) mea, lasa ma noi sa fim sanatosi! Are voie bai ca o sa aiba si permis dar sa rezolve cu cbr ala ca il iau si scuterele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 e vorba ca daca merg cu ea constant.. la 130 .. de ex se poate intampla ceva la drum lung? Poti sa intri intr-o masina, intr-un copac, intr-un biciclist, intr-un sant, intr-o groapa, intr-o cioara, intr-un autobuz, intr-un tir, intr-un tren, intr-un gard, intr-o vaca, intr-o gaina, etc, etc, etc. Alte intrebari mai ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 nu-ti lua MZ lasa MZ-ul pe maini mai bune Sunt o bucata de istorie, chiar si astea noi Altfel ti-as recomanda MZ-ul, motorul lui Yamaha si 4T se preteaza la drum lung, mers constant. 2T iti ofera explozii de putere dar pentru motociclete inca nu se fac motoare 2T fiabile cu absolut tot ca la 4T - rampa de ulei, supape etc, mai e pana acolo, asa ca la fiabilitate 4T bate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evomacosoft Postat Aprilie 10, 2010 Autor Share Postat Aprilie 10, 2010 Mai bine îți iei zboru` până înveți să scrii corect. Deci te rog frumos sa ma ierti ) cu DEXU MEU .. trebuie sa fii "P"R"#"#"T" sa te iei de orice chichita.. toate defectele nu cred ca toti oamenii ... Acum nu pot sa ma schimb.. Cu motoru ) comenta unu .. ca dc imi iau motor.. .. intrebarea mea pt el este .. DA tu de ce ti'ai luat?.. imi povestesti mie intamplarile tale..? Eu sunt biker.. DH- Coborari etc... / Street/dirt-sarituri etc.. mers.. deci biciclist toti isi doreasca sa treaca la cva care merge singur de ex.. :-?? deci mai terminati voi cu poeziile voastre bYE:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Deci te rog frumos sa ma ierti ) cu DEXU MEU .. trebuie sa fii "P"R"#"#"T" sa te iei de orice chichita.. toate defectele nu cred ca toti oamenii ... Acum nu pot sa ma schimb.. Cu motoru ) comenta unu .. ca dc imi iau motor.. .. intrebarea mea pt el este .. DA tu de ce ti'ai luat?.. imi povestesti mie intamplarile tale..? Eu sunt biker.. DH- Coborari etc... / Street/dirt-sarituri etc.. mers.. deci biciclist toti isi doreasca sa treaca la cva care merge singur de ex.. :-?? deci mai terminati voi cu poeziile voastre bYE:) Deci i-ati Yamaha XT125X ca sa nu iti iei nici MZ nici Husqvarna. Pe bune acum, nu iti lua Husqvarna, i-ati MZ sau Yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Mai degraba Yamaha XT125X , e mai marfa ... Pana mea acum ce vrea si omu' sa-si ia ... Sau un DR 125 SM , e super marfa motocicleta asta . Acum tu alegi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Mai degraba Yamaha XT125X , e mai marfa ... Pana mea acum ce vrea si omu' sa-si ia ... Sau un DR 125 SM , e super marfa motocicleta asta . Acum tu alegi . La ce tot iti dai cu parerea? Ai avut un model din astea doua? Iti cam place sa faci posturi,am observat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Si care e problema ta daca isi da si el cu parerea? E UN FORUM, ARE VOIE SA ISI EXPRIME PARERILE. Ce plm, ca d'aia e forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Si care e problema ta daca isi da si el cu parerea? E UN FORUM, ARE VOIE SA ISI EXPRIME PARERILE. Ce plm, ca d'aia e forum. Si-au dat cu parerea si la rs125 el si altii si sa inchis topicul,e vorba de un sfat..nu de bagare in seama aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Si care e problema ta daca isi da si el cu parerea? E UN FORUM, ARE VOIE SA ISI EXPRIME PARERILE. Ce plm, ca d'aia e forum. Asa imi dadeam si eu cu parerea pana sa imi iau motor , si ati inceput sa ma luati la "perpulis" Concluzia DAVID taci Stim ca vrei supermembru dar , ia-ti permis mai intai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 (editat) Pff , imi bag si ceva in super membru`u vostru .. Deaia numai pot eu de super membru . Ia uite ma ce sare Florinel asta cu gura .. Pff , frate , am prieteni care au XT125R si DR125 SM si din cate am vorbit cu ei sunt bune . Te bagi si tu repede . Taci prietene daca nu sti . Te iei si tu dupa Malasorte ... In pana mea . Editat Aprilie 11, 2010 de david4you26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Xt125 e praf, 10 cai Âşi un cuplu de tot râsul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 cred ca si eu cu scuterul fac la liniuta un xt .. bine .. dar scuterul meu .. nu prea e stock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Ce scuter ai ? Si ce ai in + pe el fata de ala stock ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 set 70 stage 6 evacuare gianelli reverse carb 17,5 var malossi filtru malossi ambreiaj malossi continui ? gilera runner 2009 .. de 50 cmc .. luat NOU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evomacosoft Postat Aprilie 13, 2010 Autor Share Postat Aprilie 13, 2010 Deci in fine mai astept pareri chiar si cu alte SM .. :-? 125 2/4 t.. da va rog incetati cu alte chesti inafara de topicu acesta.. Bye .. MS pt tot pana acum mai astept ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan rs125 Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Deci te rog frumos sa ma ierti ) cu DEXU MEU .. trebuie sa fii "P"R"#"#"T" sa te iei de orice chichita.. toate defectele nu cred ca toti oamenii ... Acum nu pot sa ma schimb.. Cu motoru ) comenta unu .. ca dc imi iau motor.. .. intrebarea mea pt el este .. DA tu de ce ti'ai luat?.. imi povestesti mie intamplarile tale..? Eu sunt biker.. DH- Coborari etc... / Street/dirt-sarituri etc.. mers.. deci biciclist toti isi doreasca sa treaca la cva care merge singur de ex.. :-?? deci mai terminati voi cu poeziile voastre bYE:) mai bine invata mai intai ce si cum cu datul la DH si street si cu ce se manaca mtburile si bmxurile si dupa gandestete sa te apuci de motociclism. si nu, nu toti ciclistii trec pe motociclete pt ca isi doresc ceva care sa nu necesite pedalare, iar tot ce ti-au spus baietii mai sus nu au fost 'poezii'-chiar aveau dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate