Radu46 Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 Cum adica nu face fata?!...odata ce ai depasit 8000 ture ,gata ,s-a dus cauciucul? CE FACI GYXER . STIAM CA TE GASESC PE AICI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upsalla Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 ooo vad un k6 in avatar.... bravos--stock e un m de senzatie, liber o herghelie angelica... cu 8k de ture ma refeream la aderentza cauciuc-asfalt sosea... sunt enough clar? adika ori bagi pilot-race racetec oo2 sportmax supercorsa ori o lasi la 5 k de ture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 Imi recomandati si mie niste chestii generale despre un K6 - " probleme de comportament la drum... consum...intretinere..." cum este in comparatie cu un CBR.... PS: motorul o sa imi vina undeva intre 8 noembrie si 15-20 aceiasi luna...si deja am emotii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 [quote name='aliass_pitbull' date='Oct 24 2006, 03:36 PM' post='539971' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 [quote name='aliass_pitbull' date='Oct 24 2006, 03:36 PM' post='539971' [quote name='aliass_pitbull' date='Oct 24 2006, 03:36 PM' post='539971' Imi recoman Imi recomandati si mie ni Cred ca sa bulit site-ul Din cate stiu eu gixxu' e mai violent si mai manevrabil decat cbr-ul dar aproape insesizabil pe strada, iar referitor la fiabilitate nici cei care se dau la curse nu au reusit sa strice nimic(motor, cutie, suspensii etc) Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 Ai stricat site-ul Bracio .Ma uimesti pe zi ce trece Bracio ,cum sa spui tu ca nu se simt diferente intre ele?!?!....cum asa ,se poate?!?! ....ce or sa spuna idolii tai ,"reiserii" de treaba asta?!? Ps:lasand gluma deoparte ,chiar ma bucur nespus ca TU ti-ai putut forma o parere PERSONALA si nu te mai iei dupa unul si altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upsalla Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 come to dady aloooooooooooooooooooooooooo primul motor KKKKKKKK66666666666666666666????????????????????????????????? +1 dinti pe fata si -2 pe spate pt primul an parerea mea sa auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 come to dady aloooooooooooooooooooooooooo primul motor KKKKKKKK66666666666666666666????????????????????????????????? pt primul an parerea mea sa auzim de bine Poti sa fii mai explicit un pic... ???? " +1 dinti pe fata si -2 pe spate "???..MERSI ORICUM.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Are paradontoza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Are paradontoza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upsalla Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 sunt surpins nici macar un posesor de k6 nu stie ce-am vrut sa zic. te poti juca cu livrarea puterii din pinion si foaie, la fel ca la bicicleta. dk scoti un dinte pe fat creste viteza de virf dar scade nervul motocicletei. -1 un dinte pe fata echivaleaza cu +2 pe spate. paradontoza nu am, mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 sunt surpins nici macar un posesor de k6 nu stie ce-am vrut sa zic.Nu trebuie sa fii posesor de k6 ca sa iti dai seama ce ai vrut sa spui. E logic si prea simplu ,e acelasi lucru ca la biciclete cu pinionul, ma rog nu inteleg de ce e lumea asa incordata pe aici paradontoza nu am, mersiEra vorba de motocicleta ....ma rog ,repet ,nu inteleg de ce e lumea asa incordata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upsalla Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 sorry mi s-a parut ca expliactia mea ( benevola) a fost un pic luata pe sus. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 sorry mi s-a parut ca expliactia mea ( benevola) a fost un pic luata pe sus. bafta multam....altceva o recomandare ceva....hai bagati acum ca mai este putin si imi vine jucaria..... nici nu mai pot dormi noaptea....de 2 ani astept momentul asta........ stiu stiu stiu.....autografele o sa le dau la vestiare.... GLUMEAM SI EU PUTINT SA MAI DESTIND ATMOSFERA.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upsalla Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 ce culoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 ....ROSIE.... UITE ESTE EXACT CA ASTA.... E CRIMINALA........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 Dar e de 600 aceea ,parca ai zis ca de 1000...ma rog ,poate am inteles eu aiurea.Cand iti vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Dar e de 600 aceea ,parca ai zis ca de 1000...ma rog ,poate am inteles eu aiurea.Cand iti vine? Va fi de 600 cu siguranta.....iar motoreta imi vine undeva intre 8 noembrie si 20 aceiasi luna......... ....totusi 1000 este prea mult pt cata experienta am eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 SAMBATA AM PLECAT .................... .............ABIA ASTEPT........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Sa fie intr-un ceas bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Sa fie intr-un ceas bun! .......MULTAM..... SI SA FIE........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
graurcristi Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 caut o toba de gsx r 600 model 2002.normala de serie sau sport. tel meu 0745077978 sau id mess graurcristi. atasez o poza cum e prinderea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 sunt surpins nici macar un posesor de k6 nu stie ce-am vrut sa zic. te poti juca cu livrarea puterii din pinion si foaie, la fel ca la bicicleta. dk scoti un dinte pe fat creste viteza de virf dar scade nervul motocicletei. -1 un dinte pe fata echivaleaza cu +2 pe spate. paradontoza nu am, mersi uhm... raportu pinion-foaie e de aproximativ 1/3, adica, concret: 1 dinte in minus la pinion e ca si cum ai avea 3 in plus la foaie. 1 dinte in plus la pinion e ca si 3 in minus la foaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 @aliass_pitbull-ceva stiri?...ai luat-o ,nu ai luat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upsalla Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 da shefu asta e valabil la 600 la 1k e cu doi dintzi. hai bafta am multe pese de gixxer. traseu complet titaniu 1000 euroi--600 750 1000 2000-2007 jante furci etrieri amortizoare etc etc plus niste casti arai noi costume dainese si spyke. 0742231285 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate