todea Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 cel putin la ab e la fell de negru... am mai fost cu prieteni de-ai mei la ITP si cu toti aceas problema chiar daca toba era omologata originala.... ca dc suna?si nici macar n-au aparat de inregistrat nivelul decibelilor tureaza mobra dn-u inginer si zice "suna prea tare" si p..a ITP eu nu am avut probleme la alba si am racefit pe mobra..yoshimura e copil mic in schimb a trebuit sa-l conving ca motoru' vine din fabrica fara buton pt faza scurta..el vroia neaparat sa opreasca faza scurta )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 Delu: cum a fost intalnirea aia de gsxristi planuita de tine? Ca un tradator de la voi, nu scapa nicio intrunire de-a noastra, a Cbristilor Todea: arata bine nebunia aia, vorba ta acum...pastreaz-o asa! Rautacioasa esti,da' foarte rautacioasa.Poate a prins omu drag de vreo ceberista si acu sari tu repede sa il parasti aici pe forum.....oricum mai aveti si voi ce sa admirati,ca doar suzuki e zda best Parca ti-a spus todea ca noi suntem mai singuratici...asa ca e mai greu cu intalnirile,dar daca sunt ceberiste dragute nu e exclus sa venim mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 Rautacioasa esti,da\' foarte rautacioasa.Poate a prins omu drag de vreo ceberista si acu sari tu repede sa il parasti aici pe forum.....oricum mai aveti si voi ce sa admirati,ca doar suzuki e zda best Parca ti-a spus todea ca noi suntem mai singuratici...asa ca e mai greu cu intalnirile,dar daca sunt ceberiste dragute nu e exclus sa venim mai multi nu sunt bre rautacioasa, dar a spus Delu sus si tare ca va intalniti si voi iarna asta...acu ce fac? Il bat cu propriile idei? Ce sa admir Wayne, e iarna, ne intalnim fara mobre Eu n-am nimic impotriva cu intrusii, doamne fere, suntem niste motociclisti foarte prietenosi.... Promit ca la primavara va anunt de vreo intalnire, sa aveti si voi cbriste de admirat ps: f tare smiley-ul asta atasat de tine...am o poza identica cu mine: blonda, rochie lunga galbena, motocicleta cu ceva rosu, si mai era si CBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 cum sa fie? prima intalnire de gsx-r a fost superba - am fost singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 (editat) ps: f tare smiley-ul asta atasat de tine...am o poza identica cu mine: blonda, rochie lunga galbena, motocicleta cu ceva rosu, si mai era si CBR Io unu nu te cred.posteaza sa vada lentilele mele pe.se sterge marca motoretei inainte sa o postezi acilea,daca ne tot ameninti cu poaze pp.s postez si io poze cu galbejitul meu AA si sa nu uit,nu numai ca esti rautaciosa dar esti o paracioasaaa Editat Februarie 15, 2011 de little wayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 eu nu am avut probleme la alba si am racefit pe mobra..yoshimura e copil mic in schimb a trebuit sa-l conving ca motoru' vine din fabrica fara buton pt faza scurta..el vroia neaparat sa opreasca faza scurta )))) dada.... aia a fost inainte sa aiba tester de frane si sa-i prinda cu luare de mita si nu mai stiu ce acu 1 an si ceva.. dute acu' cu facefit sa vezi cum intrat asa ai si iesit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Io unu nu te cred.posteaza sa vada lentilele mele pe.se sterge marca motoretei inainte sa o postezi acilea,daca ne tot ameninti cu poaze pp.s postez si io poze cu galbejitul meu Iti trimit pe privat Mesaj completat cum sa fie? prima intalnire de gsx-r a fost superba - am fost singur Hai la noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Am de vanzare o pereche Adidas Suzuki noi in cutie....din greseala mi-au trimis nr 45 care de fapt sunt 44 ( marime "romaneasca") iar eu le cerusem 46 ca sa-mi "vina". Eu am dat 84 euro cu tot cu taxe postale si cer 65 euro tel 0722 356 883 sau 0745 070 267 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 MMMM port 41-42,foarte aratosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Am de vanzare o pereche Adidas Suzuki noi in cutie....din greseala mi-au trimis nr 45 care de fapt sunt 44 ( marime "romaneasca") iar eu le cerusem 46 ca sa-mi "vina".Eu am dat 84 euro cu tot cu taxe postale si cer 65 euro tel 0722 356 883 sau 0745 070 267 ti-am trimis un pm ..astept raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Am de vanzare o pereche Adidas Suzuki noi in cutie....din greseala mi-au trimis nr 45 care de fapt sunt 44 ( marime "romaneasca") iar eu le cerusem 46 ca sa-mi "vina".Eu am dat 84 euro cu tot cu taxe postale si cer 65 euro tel 0722 356 883 sau 0745 070 267 poti sa-mi spui si mie de unde i-ai comandat sa imi comand si eu? ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Iti trimit pe privat Mesaj completat Hai la noi! sa stii ca de acum am sa vin cand e urmatoarea intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 sa stii ca de acum am sa vin cand e urmatoarea intalnire? Pana acum a fost in fiecare sambata, te anunt indata ce aflu cand si unde Si uite asa marim gasca de CBRisti Wayne, te alaturi?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Pana acum a fost in fiecare sambata, te anunt indata ce aflu cand si unde Si uite asa marim gasca de CBRisti Wayne, te alaturi?! in stilul asta imi iau CBR F4i cine stie poate un RR - vand ambele mobre Mesaj completat P.S. NU GUMESC cu intalnirea - da un PM/beep/Buzz pe mess si vin saptamana asta vorbim desprea - secretele lipitului la carene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Am postat eu in jurul pagini 300 marele secret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 (editat) Wayne, te alaturi?! De ce nu,da vin cu scuterul Nu vreau sa imi fac gixx-ul de ras Asta daca vine fratele delu ca nu vreau sa fiu singur printre ,,straini'' ..amicul'' meu oversa citeste topicul....ma intreb cat de frustrat e daca face asta Editat Februarie 16, 2011 de little wayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 poti sa-mi spui si mie de unde i-ai comandat sa imi comand si eu? ms anticipat I-am comandat la un magazin din BĂśblingen , am dat toti banii si dupa o saptamana botoseii erau acasa , numai ca nu erau nr 46 erau nr 45 care corespunde nr 44 ( nr calapod romanesc)....ma rog,...dupa cate imi aduc aminte eram destul de grabit si nici nu am excelat vreodata la caligrafie...asa ca omul o fi inteles 45 inloc de 46. Daca vrei sa comanzi mai bine vezi la ELF workshop am vazut pe seit-ul lor la 75 euro parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 in stilul asta imi iau CBR F4i cine stie poate un RR - vand ambele mobreMesaj completat P.S. NU GUMESC cu intalnirea - da un PM/beep/Buzz pe mess si vin De ce nu,da vin cu scuterul Nu vreau sa imi fac gixx-ul de rasAsta daca vine fratele delu ca nu vreau sa fiu singur printre ,,straini'' Eu n-am glumit. Indata ce stabilim ce si cum va anunt pe amandoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 dn-soara te bagi pe aici sa le sucesti mintiile gsxr-istiilr si sa-i convertesti in cbr-isti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 dn-soara te bagi pe aici sa le sucesti mintiile gsxr-istiilr si sa-i convertesti in cbr-isti Eu nu sucesc mintile nimanui, sunt o inocenta. O fac de buna voie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Eu nu sucesc mintile nimanui, sunt o inocenta. O fac de buna voie! tu succesti mintile oricui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dudus Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 (editat) Eu nu sucesc mintile nimanui, sunt o inocenta. O fac de buna voie! Asta-mi aduce aminte de bancul cu inocenta si cei doi italieni care trec cu masina pe langa ea! @todea: am citit ce era sa patesti. Ma bucur ca ai scapat. Imi place cum ti-au iesit carenele de circuit. Felicitari! Daca vorbim de reparat carene, in afara de solutia pe care a descris-o aladin, pe care am folosit-o si eu acum vreo 7 ani si care tine extrem de bine, exista si solutii profesionale, special pentru asa ceva: http://www.loctite.lv/lvl/content_data/782...asticRepair.pdf Am gasit link-ul mai demult pe un topic pe aici. Erau si discutii despre cat ajunge, dar nu mai stiu unde. Editat Februarie 16, 2011 de Dudus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Ce Uameni, e o conspiratie...!! Eu incerc sa aduc pace si prietenie intre motociclisti si voi... Ps: pt voi, chit ca poate il stiti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Asta-mi aduce aminte de bancul cu inocenta si cei doi italieni care trec cu masina pe langa ea! @todea: am citit ce era sa patesti. Ma bucur ca ai scapat. Imi place cum ti-au iesit carenele de circuit. Felicitari! Daca vorbim de reparat carene, in afara de solutia pe care a descris-o aladin, pe care am folosit-o si eu acum vreo 7 ani si care tine extrem de bine, exista si solutii profesionale, special pentru asa ceva: http://www.loctite.lv/lvl/content_data/782...asticRepair.pdf Am gasit link-ul mai demult pe un topic pe aici. Erau si discutii despre cat ajunge, dar nu mai stiu unde. ms man tu ce ai mai rezolvat cu motoru? Mesaj completat ps. nu facem si noi cumva sa ne adunam in luna august sa facem o iesire pe un circuit?am vrut sa ma bag la rosbk dar nu au nici o etapa in august..daca ne adunam macar 2,3 la un hungaro am iesi ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate