aladin1 Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Faza aia cu suzuki la dentist..trebuie sa recunosc ca este naspa, sunt milioane de idei sa faci un spot publicitar, inteleg ca eu trebuia sa rad, sau sa ma mir.. iauti baaa!! scoate maseaua cu motorul !! Cu siguranta a fost ideia lu "sefu" si toata lumea a fost de acord cu el, Clipul este naspa ca seful este naspa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Faza aia cu suzuki la dentist..trebuie sa recunosc ca este naspa, sunt milioane de idei sa faci un spot publicitar, inteleg ca eu trebuia sa rad, sau sa ma mir.. iauti baaa!! scoate maseaua cu motorul !! Cu siguranta a fost ideia lu "sefu" si toata lumea a fost de acord cu el, Clipul este naspa ca seful este naspa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Daca ma apuc sa fac o mobra cu reclama la "TIX " romanesc de spalat veceul iese extraordinar, repsolul macar nu este un ulei bun, am bagat in mobra si a inceput sa faca ca toate alea, chiar am un prieten care a avut 1000 rr repsol si baga motul 300v in motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 eu o lasam doar goala sa stea asa,sa nu cumva sa vad vreo zgarietura pai hainele is generate pe computer acuma lasand gluma la o parte, la ce spalatura i-am tras motorului inainte, am avut mare grija cum am asezat-o acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Daca ma apuc sa fac o mobra cu reclama la "TIX " romanesc de spalat veceul iese extraordinar, repsolul macar nu este un ulei bun, am bagat in mobra si a inceput sa faca ca toate alea, chiar am un prieten care a avut 1000 rr repsol si baga motul 300v in motor. la fel si eu.. cu ulei repsol am distrus un KTM si dupaceea baga prostu bani in motor o fi bun repsol daca e de la mama lui... dar ce gasesti prin romania e varza.... o gaura de covrig:))=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 (editat) Am bagat Repsol (pis...t) in motor si tremura si batea mai mai sa cada de pe cric, se auzea ziceai ca-i ducati, nu se poate asa ceva.. Cum scrie pe 1000rr ediatia repsol, cat de mare scrie !! erau gata gata sa o colanteze pe toata, nu mai spun ca arata naspa cu scrisul ala, lasand trendul in urma ediatai REPSOL arata foarte urat, sa ne gandim cum arata peste 10 ani... CURCUBEU, zici ca face reclama la vopsea, nu vreau sa se resemneze cineva este doar o parere proprie. Sunt curios daca baga posesorii de repsol ulei repsol in motor. Editat Februarie 18, 2011 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 io unu n-am bagat si nici n-am de gand, da schema de culoare de la onda repsol imi place la nebunie tot parere personala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 (editat) io unu n-am bagat si nici n-am de gand, da schema de culoare de la onda repsol imi place la nebunie tot parere personala Si la o nunta alaturi de iubita mea, unde toata lumea este la costum sta tampitul de mine imbracat in clovn, cum arat? Fantastic de izbitor!! Editat Februarie 18, 2011 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 na chiar nu pricep paralela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Salutare gsxr-erilor Va deranjez cu o intrebare : ce lant imi recomandati pentru gsx-r 1000 2004 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 (editat) daca nu te intereseaza topspeedul incearca un kit de lant modificat ceva de genu stock in cutie cu +3 pe stape sau -1 /+2, vb cu mac sa`ti dea un sfat (eu mi`am pus EK racing modificat (stock in cutie si +3 pe spate)si sunt foarte multumit)) Editat Februarie 18, 2011 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 DID VM 530 este bun ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 (editat) merge Editat Februarie 18, 2011 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 daca e interesat cineva de piesele ce se vad in foto , oglinda stanga k5 k6 k7 ... ,pinioane stoc gsxr 1000 k9 k10 ,un releu incarcare k9 ,exup cu tot cu cabluri k9 ,pompa benzina 1000 k9 ,k10 , comanda electrica stanga k9 k10 , maner stanga k6 k7 , maner dreapta k4 k5 600 750 pinion spate k6 k7 750 600 , intresatii rog pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 (editat) Lume special pt gsxr-isti asiguare RCA pe 6luni 89ron -10%. doar persoane fizice.in functie de clasa bonus-malus e posibil sa ii coste chiar cu cativa lei mai putin Detalii pe PM Editat Februarie 18, 2011 de saian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Lume special pt gsxr-isti asiguare RCA pe 6luni 89ron -10%. doar persoane fizice.in functie de clasa bonus-malus e posibil sa ii coste chiar cu cativa lei mai putin Detalii pe PM La ce firma se face cu 89roni? eu am gasit la euroins cu 178 pe 12luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 (editat) Lume special pt gsxr-isti asiguare RCA pe 6luni 89ron -10%. doar persoane fizice.in functie de clasa bonus-malus e posibil sa ii coste chiar cu cativa lei mai putin Detalii pe PM la carpatica? se pare ca da dar si 10% discount e bine - iesiti la 80 pe juma e an cilindreea la moto nu conteaza si la zzr si la gsx-r tot atat este daca a trecut de 50 cc e acelasi lucru - nu au grile separate @saian - daca imi fac la tine asigurare acum dar sa inceapa sa fie valabila de prin aprilie / mai se poate? Editat Februarie 18, 2011 de delu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 La ce firma se face cu 89roni? eu am gasit la euroins cu 178 pe 12luni Ai PM ca sa nu fac reclama Mesaj completat Daca tot ai pus ) DA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 saian vezi ca ti`am dat add pt o asigurare casco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 saian vezi ca ti`am dat add pt o asigurare casco Din pacate cu asigurare casco pentru motoare nu am cum sa va ajut Nu sunt decat vreo 2-3 firme care asigura casco la motoare, dar conditiile sunt cel putin exagerate, preturile la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Daca aveti nevoie de casco pt mobra,va dau nr-u unui baiat care face,exp la mine k4 600 278 euro pe an...eu zic ca e un pret bun!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Daca aveti nevoie de casco pt mobra,va dau nr-u unui baiat care face,exp la mine k4 600 278 euro pe an...eu zic ca e un pret bun!!! Ce suma asigurata ai si ce fransize ca tare sunt curios? si la ce firma e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 ma intereseaza fara franciza daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 suna asigurata de 3722 de euro parca,si franciza numai stiu exact...la Astra s-au Asirom.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 suna asigurata de 3722 de euro parca,si franciza numai stiu exact...la Astra s-au Asirom.... Poate afli totusi care sunt fransizele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate