Kostin Postat Februarie 26, 2011 Share Postat Februarie 26, 2011 Salutare,as vrea sa inlocuiesc si eu bateria la moto ( gsxr) si nu stiu pe unde vine amplasata si cum ajung la ea. Sunt proaspat posesor de moto.... Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Februarie 26, 2011 Share Postat Februarie 26, 2011 (editat) Salutare,as vrea sa inlocuiesc si eu bateria la moto ( gsxr) si nu stiu pe unde vine amplasata si cum ajung la ea. Sunt proaspat posesor de moto.... Mersi. sub sa ,acu de ne spui si ce gsxr ai iti spunem si cum sa ajungi la ea Editat Februarie 26, 2011 de hannspree Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 26, 2011 Share Postat Februarie 26, 2011 Cand am timp fac un text frumos ,prezint cateva idei si-l trimit ca nu ma costa nimic .. si cred ca din politete am sa primesc replay le pun aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 Ce activa este Elena in ultima perioada la sectiunea gixxerDe ce dumnezeului nu mi-ai zis? Iti dadea Gabriel un k7 de toata frumusetea. Ahhh, ce plang dupa ea. Daca imi merg mie treburile bine, o iau inapoi. Fata, daca o vezi acum, innebunesti! 4000E a bagat \"dementul\" de Dan in ea. Am pus neste\' poze pe faisbuc N-am eu bani bre de gixxere... Pai numai toba aia cred ca fu o caruta de bani dar nici 4000 euro n-as baga in ea... Ori ma plimb ori o iau de bibelou... ?! De banii aia imi mai luam un cross si echipament pt cross Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 parca http://www.scorpio-az.ro/ aveau echipamente icon mersi roxxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 Corect. Primul meu srad l.am adus direct din germanica si era limitat la 99 de cai. In felul asta asigurarea sau impozitul sunt substantial mai mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 salut.... care este motivul pentru care un gsx-r 750 k1-k2-k3 este mai scump decat o yamaha r1 2000? multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 pai... e mai bun, mai frumos, mai nou, mai tare, mai manevrabil.... pe sectiunea noastra cam raspunsurile aste o sa le primesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 (editat) 750 dela am avut eu.. este extraordinara motoreta, nu se strica nimc la ea. Problema o are pilotul daca este prima lui mobra de viteza cam naspa ..sa mai fi si copchil.. nu stiu ce sa spun, Am mai purtat discutii in privat cu cateva persoane care doaresc sa-si cumpere mobre si am regretat amarnic.. De acuma cine ma intreaba ce-l prinde ii spun.. Hayabusa te prinde. este jale .. prinde 300. Ma refer ca oricum te plictisesti de 1000 si un 1300 este ideal Cand vine vara? Ca nu mai pot!! Editat Februarie 28, 2011 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 (editat) ... Eu cred ca tu intrebi asa sa te afli in treaba... ce nu este multumitor aaa? Ca-ti raspunde lumea? A spus omul ce le deosebeste.. vrei sa scrie toata lumea sa te convinga? Sa intre Tariceanu? Oricum faci de capul tau ca sti tu...ai mers pe R1 5km si sti tu... Asa fac toti stiu ei si nu stiu nimic si sunt niste incapatanati. Editat Martie 1, 2011 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 In Romanica exista 1 GSXR 750 la 4 Yamaha R1. Conteaza foarte mult exclusivitatea Plus ca nu are defectele de fabricatie ale primelor R1.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 (editat) In Romanica exista 1 GSXR 750 la 4 Yamaha R1. Conteaza foarte mult exclusivitatea Plus ca nu are defectele de fabricatie ale primelor R1.. Ba nene ne sar astia in cap ... ma gandeam ca spui ca uneori borseste apa asa degeaba si ramai fara apa . Oricum sunt de inteles inginerii de la yamaha, si r1 chiar este fiabila fara caterinca, modelul ala, au mai fost probleme, la 2006 cu pistonul 1 sau cam asa ceva cica nu lua ulei, adica stiu ca si-a luat un baiat din Buzau la vremea aia r1 nou nout si a plecat cu ea la mare cu gagicasa si pe drum a bubuit motorul, El sunat acasa venit duba cu celalta moba pe care o avea un r6 si plecat mai departe , r1 dusa direct la Bucale unde mai erau 4 bucati cu problema asta si schimbat motorul integral (adica maruntaiele din el nu si blocul), merge si in ziua de azi dar pe la 10000rpm incepe si borseste apa afara, nimeni nu stie ce are, relantiul face cum vrea el. Editat Februarie 28, 2011 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Intrebarea mea e daca R1 ala din anunt e pe bune sau e la misto ? Poza nu e din Romanica ci ,gen Anglia ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 UIte ai aici mai multe poze cu mine sa vezi ce mobra am avut, este si o poza care este facuta-n ultima zi fara zapada. Si te rog sa inventezi si tu o expresie noua in locul aleia "motociclist de tastatura" , daca adunam puroiul stors vara pe cadura din fundul meu, in 5 ani de moto iti fac plinul la mz-u crede-ma nu vb prostii, cred ca nu vb cu mine cand ai scris. OK man nici nu poate exista cearta intre noi doi ,niciodata, doar ca atunci cand am vorbit cu tine pe mes am fost tratat cu un usor aer superior...eee datorita varstei.. pooate ma insel, poate nu, lasa ca vad eu cand vb live, Oricum tineretul din ziua de azi are un tupeu fantastic .. asa in general nu referitor la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 omule, nu te supara, da ai pus o intrebare seaca, pe o sectiune de GIXXER-isti cum te asteptai sa ti se raspunda? au mai fost si altii in decursul timpului care voiau sa stie chestii de astea, da un intrebat ce diferente, ce puncte tari/forte, etc nu "de ce-i mai scumpa?" un ford din 2002 de ce-i mai scump decat un opel din 2004? cam asa suna si intrebarea ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 (editat) Tot ce ai spus acolo in text sunt numa tampenii, tin motocicleta in casa amice, o bag lg mine in pat daca ma supar. ... cand am vorbit pe mes eu am pierdut timp din viata mea cu tine, in loc sa dorm sa-mi .... nevasta am vb cu tine, si tu ai batut salamul de mine, eu incercam sa-ti spun ca ciclistica mobrelor din ultimii 10 ani este aproape identica si am dat exemplul meu, k1 are prox aceias greutate ca un k8 specificand ca am si revista dar trebuie sa o caut, to ai batut salamul de mine.. pai crezi ca vreodata mai scoti un cuvintel de la mine? Sa nu te superi pe mine ca-ti zic pe sleau, asa o lungim... "salamul" poate fi inlocuit cu "furtunul" Editat Februarie 28, 2011 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 aladine aveai niste gume puse pe gixerul galben speciale pt iarba >< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 ma, vazand pozele astea a lui aladin, m-o prins si pe mine melancolia... si ma gandeam asa: suntem destul de putini si va fi greau sa facem o intrunire numa a noastra misto, asa ca hai sa ne alegem una gata organizata, undeva pe vara-toamna, si sa ne punem de acuma in calendar participarea. prefereabil una de prin mijlocu' tarii, sa nu fie plangaciosi ca merg prea mult sau prea putin care o sa fiti din zona, ghinion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 (editat) Era o guma sh pirelli scorpion daca tin bine minte, si a fost pus dupa ce am taiat intr-un fier cred diablo corsa-ul care era pe ea si la urgenta ce era sa fac... Mesaj completat ma, vazand pozele astea a lui aladin, m-o prins si pe mine melancolia...si ma gandeam asa: suntem destul de putini si va fi greau sa facem o intrunire numa a noastra misto, asa ca hai sa ne alegem una gata organizata, undeva pe vara-toamna, si sa ne punem de acuma in calendar participarea. prefereabil una de prin mijlocu' tarii, sa nu fie plangaciosi ca merg prea mult sau prea putin care o sa fiti din zona, ghinion Adica nostalgia man... Eu vin oriunde se tine ma anunt de acum. Editat Februarie 28, 2011 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 da, nostalgia, vezi ce m-am emotionat? noa, deja suntem 2, se mai baga careva? the more the drunken ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_gsxr Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Vinde un prieten un crash cage pentru suzuki gsxr k1, 600, dar cred ca e compatibil si cu alte modele din anii 2000 - 2003, pretul e de 120 E, pentru detalii il puteti contacta la numarul: 0754096301 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 salut.... care este motivul pentru care un gsx-r 750 k1-k2-k3 este mai scump decat o yamaha r1 2000? multumesc anticipat. hai sa incerc si eu un raspuns ,am avut ambele mobre cei drept r1 le nu l-am tinut decat vreo luna jumate , dar asta nu conteaza ,un raspuns ar fi ca e o generatie mai noua ,e injectie si cam atat ,mie mi-au placut ambele f mult ,acum nu stiu de ce zici ca suzi e mai scump, asa ai gasit tu preturi?poate ca doar cer mai mult unii pt gsxr ,dar asta nu inseamna sigur ca asa ar fi ,eu zic ca preturile ar cam trebuii sa fie la fel ,de ex unul care are un r1 ingrijit in perfecta stare nu cred ca il da la un pret mai mic ca unul care are un 750 jaf sa zic asa .deci chestia cu preturile e subiectiva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 salut.... care este motivul pentru care un gsx-r 750 k1-k2-k3 este mai scump decat o yamaha r1 2000? multumesc anticipat. Ce intrebare stupida!!! De ce nu intrebi care e mai fiabila...care dintre ele are ciclistica mai buna pentru un incepator....care franeaza mai bine...care are probleme ascunse...etc!!! Tu intrebi de ce una-i mai scumpa decat cealalta...pffff..... Lasa-ma sa ghicesc...tu deja ai o parere formata si nu te mai intereseaza si alte pareri...doar vroiai sa anunti ca-ti iei mobra mare si nu stiai cum s-o faci.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 (editat) Toate mobrele cu de la k1 in sus sunt pe injectie, chiar si srad fab.2000 este pe injectie, problema ca R1 este mai ieftina se datoreaza fpt ca niciodata nu a fost obiectivul motociclistului pilot care vrea miar (cu exceptii desigur), foarte putini spre deloc... motociclistii cu ceva miute in sa, sau sa mearga 2-5 sezoane isi cumpara R1 sa ramana cu ea, este o motocicleta din cate am mai auzit si eu pe la colt de strada , vorbeste lumea la cozi, cu care trebuie sa te porti foarte atent, este usoara si puternica, dar nu mai puternica decat suzuki (Am mers si stiu) Deaia mai toate sunt tavalite, ca toata lume se inghesuie sa-si cumpere miar. Debea dupa ce se umple de coaja de buba si se c..ca in plosca 3 luni la spital constata ca nu este de el sau ca mobrele nu sunt pentru el.NU SUNT PENTRU DRUMURILE PUBLICE MOTOCICLETELE SUPER SPORT 1000cc , SUNT DOAR PENTRU CIRCUIT SAU PENTRU PILOTII FOARTE BINE ANTRENATI CU UN EVIDENT TALENT MOTO(ASA CUM NE PLACE TUTUROR SA CREDEM AVEM) Acum o sa spuna cineva pai eu am avut de 1000 din prima si iote ca n-am nici pe dracu, Pai inseamna ca ai mers cu ea foarte incet si mergi si nu-ti trebuie 1000cc, nu-mi cumpar ce nu-mi trebuie no? Eu merg cu 600cc dar merg nu ma uit la ea, trag eu de ea, nu trage ea de mine. PENTRU CE SA-MI INCEP PALMARESUL MOTO CU O HAYABUSA, CAND EU NU FOLOSESC PUTEREA EI, SI NU O VOI FOLOSI NICIODATA, PENTRU CE SA INVAT MULT MAI GREU SA MERG OK SA NU MA OMOR CU MOBRA CA PROSTUL SA PLANGA AMBELE MAMAI DE 86 SI 90 ANI, CAND AM ALTERNATIVA LA INDEMANA, 600CC CARE ESTE FACUTA SPECIAL PT DRUMURI PUBLICE!!! Un priten si-a luat rr 1000 si-l intreceam cu scuterul (tunat ) pe curbe, nu se poate asa ceva no, asta vreau sa spun,ca foarte multi isi cumpara miare si foarte putini le folosesc. Mesaj completat Ce intrebare stupida!!!De ce nu intrebi care e mai fiabila...care dintre ele are ciclistica mai buna pentru un incepator....care franeaza mai bine...care are probleme ascunse...etc!!! Tu intrebi de ce una-i mai scumpa decat cealalta...pffff..... Lasa-ma sa ghicesc...tu deja ai o parere formata si nu te mai intereseaza si alte pareri...doar vroiai sa anunti ca-ti iei mobra mare si nu stiai cum s-o faci.... nu pot sa ma abtin... tu vroiai sa spui alta chestie asa mai pe romaneste cer scuze pentru ce spun.. Este un fel de nu poti sa te p..si pana nu te c..ci !! Scuze scuze tuturor ca mai vb si urat. Editat Februarie 28, 2011 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 nu stiu cat de stupida a fost intrebarea mea.pentru k pretul reflecta calitatea motocicletei cat si caracteristicile ei tehnice. in fine. sunt eu batut in cap recunosc. Te las sa recitesti ce-ai scris .....e pentru prima oara cand aud chestia asta cu pretul ..calitatea...si caracteristicile tehnice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate