cmd Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 kidule vb cu userul motodr si intreaba de acest lucru,parca a avut/are 2 cadre din astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 eu nu am auzit pana acum,asta nu inseamna ca nu exista asa ceva,ele in special sunt pt calutii putere nu pt sunet,aici pun pariu ca orasul/suburbia are o acustica foarte buna,amplasarea cladirilor...formele de relief etc..nu crezi?si o toba mai "slabu$$a" cred ca facea fata,poti sa-ti dai seama de cum se propaga sunetul in mers ,nu crezi bogdan? suna oricum foarte bine Corect, conteaza foarte mult zona... in clipul acela era noapte (deci alte zgomote nu prea existau), si plus ca era in oras, intr-o zona in care rasuna foarte misto Doar ca mi-a placut asa, per total, cum se aude motoreta in clipul ala. Mie imi plac mai mult tobele care suna gros, nu neaparat sa fie galagioase. Mivv e misto, M4 la fel, Akra (dar nu toate modelele), Two Brothers, etc. Racefit cred totusi ca e muuuult prea galagioasa. Defapt nici n-am auzit vreun clip video in care sa fie inregistrat frumos sunetul unui Racefit se aude atat de tare (si banuiesc ca si gros) incat nu face fata microfonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 (editat) Corect, conteaza foarte mult zona... in clipul acela era noapte (deci alte zgomote nu prea existau), si plus ca era in oras, intr-o zona in care rasuna foarte misto Doar ca mi-a placut asa, per total, cum se aude motoreta in clipul ala. Mie imi plac mai mult tobele care suna gros, nu neaparat sa fie galagioase. Mivv e misto, M4 la fel, Akra (dar nu toate modelele), Two Brothers, etc. Racefit cred totusi ca e muuuult prea galagioasa. Defapt nici n-am auzit vreun clip video in care sa fie inregistrat frumos sunetul unui Racefit se aude atat de tare (si banuiesc ca si gros) incat nu face fata microfonul. Racefit nu prea suna gros..mai degraba un sunet ascutit dar in acelasi timp si placut nu sa te zgarie la urechi oare ce are asta? Editat Iunie 30, 2012 de todea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 (editat) cele din film sunt http://www.laserexhausts.com/Portals/0/images/product_images/xtreme/large/LASER_XTREME_07_b.jpg Editat Iunie 30, 2012 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 cele din film sunt http://www.laserexhausts.com/Portals/0/images/product_images/xtreme/large/LASER_XTREME_07_b.jpg ai dreptate http://www.ebay.co.uk/itm/SUZUKI-GSXR1000-LASER-XTREME-EXHAUST-SLIP-ON-4-4-GSX-R-slip-on-exhaust-84-2004-I-/190686637583?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item2c65cf2e0f#ht_2494wt_1037 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 (editat) are alex(pcalex) pe k7`le lui(tobele alea) verificati asta Editat Iunie 30, 2012 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 ma uitam pe 9gag. si am gasit asta si totusi!se potriveste cadru ala de borD? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 yamaha - 100 km/h honda - 110 km/h kawasaki - 120 km/h suzuki - 330 km/h (cu vant din lateral) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 de unde pot sa cumpar un capac de motor ( stanga ) pentru un gsxr k2 de 600 ? dezmembrari / nou ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 (editat) e internetul plin de astia cu dezmembrarile lor doar sa-ti doresti sa cauti si sa ai noroc sa gasesti,vb cu user speedmotors sau motodr Editat Iulie 3, 2012 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 am intrebat la piese sh pe toate thread-urile , astept raspuns acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Salutare, In caz ca e careva interesat de o mobra buna /index.php?/topic/680304-vand-suzuki-gsx-r-750-k1/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 cu ce ne surprinzi dupa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 cu ce ne surprinzi dupa? Raman tot pe topicul asta, oricum Ori un 750 mai nou, ori un GSX-R de 1000. Sa vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 macar sa gasesti una in mintile ei ca tare, tare greu mai e in ziua de astazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 si eu sunt in situatia ta, vreau sa o vand si sa ma bag la ceva mai nou si mai mare, dar cine ma suna ofera pret de cazatura busita si reparata.. si in situatia asta prefer sa o tin ca nu cere de foame si sa ma bucur de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 este cel mai bine aladin,nu o da pe nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 macar sa gasesti una in mintile ei ca tare, tare greu mai e in ziua de astazi Eu am deja o optiune, un K3 750. E drept ca nu e dif mare fata de a mea, dar stiu mobra f bine, ca e a unui amic. As lua-o doar pentru ca are un pret bun. In fine, asta doar in cazul in care o pot da pe a mea. Nici eu nu o sa o dau pe nimic, ca sunt multumit de ea, si nu demult am pus-o la punct. Consumabile, ulei, filtre, baterie, cauciucuri...etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Eu am deja o optiune, un K3 750. E drept ca nu e dif mare fata de a mea, dar stiu mobra f bine, ca e a unui amic. As lua-o doar pentru ca are un pret bun. In fine, asta doar in cazul in care o pot da pe a mea. Nici eu nu o sa o dau pe nimic, ca sunt multumit de ea, si nu demult am pus-o la punct. Consumabile, ulei, filtre, baterie, cauciucuri...etc Nu e nici o diferenta mecanica intre K1-K3.Doar K4/5 are 5 cai in plus(supape titan si acelasi motor),e redesenata,ca sa zic asa Vrei altceva? cumpara de la k6 spre L12,k6 are motorul reproiectat,e generatia cu 2 injectoare pe cilindru din cate stiu eu.Nu mai timpul ala mort de raspuns al acceleratiei de la prima generatie de motoare pe injectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NIKU Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 Buna dimineata. Are cineva idee un gasesc un suport de bec pentru un k6 600 .Al meu a fost modificat pentru un bec xenon si acum imi trebuie unul intreg pentru un bec normal . Nu stiu daca merge si de la alta motocicleta sau masina ! Multumesc frumos http://www.carhidkits.com/myfiles/image/HID/HID-spacer-mazda.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13_JBJ Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 ma intereseaza si pe mine cablul pt becul de pozitie din far....pt un k8 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 are cineva de vanzare clema (de pe cadru) care tine cablurile de acceleratie sau de unde pot sa cumpar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Poti sa dai comanda la Elf Workshop din Popesti-Leordeni sau la Motor Team de pe B-dul Timisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 nu vand piesa aia asta e problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 vand un echipament original suzuki ,piele ,second hand , culori albastru alb negru , jeaca + pantaloni marimea 52 sau L , 250 euro , revin maine cu fotografii jeaca are cateva zgarieturi pe umarul stang pantalonii sunt fara nici o zgarietura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate