art Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 a pus cineva kit de lant Regina ?.e in reducere acu pe Louis,si parca l-as schimba da....recomand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 am regina , am mers 13000km , am avut grija de el dar incepe sa ma cam lase<mi se pare ca a tinut cam putin si sa vrea sa incerc si un 'did'<km astia i-am facut intr-un an de curiozitate cat e la promotie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 100 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi.B Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 (editat) azi m-am intalnit cu un biker cu un GSX-R la kronaumoto la autovit pe la 18:30 ... omule daca esti pe aici mersi mult de sfaturi ... Asfalt uscat ! Editat August 15, 2008 de Cristi.B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonidobrescu Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 nu exisa limitare de 98 de cp. (vezi sa nu fie kw.) Pentru ancepatori cu mai putzin de 3 ani de carnet este obligatoriu limitare de 35 de cp. la majoritatea motocicletelor noi se face schimband un cip an centrailita electronica....oricum 98 cp. e mai mult decat ai nevoie.... ce ziceau de 240 prin oras???? trebuie ca au ceva lipsa an bila..... bafta... eu am un gsx 650 f din 2007 l.am luat nou si pot sa.tzi spun ca si la magazin unde l.am luat si la prima revizie au spus sa nu merg cu putine turatii, zice ca se produce un fenomen de nu stiu cum sa zic,...se ''sticleste '' otzeleste anumite pese an motor care vin an contact cu flacra de combustie, din cauza vitezei mici constante , pentru ca si prin turatzie motorul se raceste... Daca ai un ulei bun in el si la nivel nu conteaza cat cox ai dai (bineantzelegi nu an gol) tu pentru ce crezi ca le-au pus limitatoare de turatzie? Japonezele sant foarte controlate a tema asta shi prin occident potzi vedea unele de prin anii 80 cu sutele de mii de km. ce merg ca ceasul........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata MCMLXXXVII Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 (editat) nu exisa limitare de 98 de cp. (vezi sa nu fie kw.) Pentru ancepatori cu mai putzin de 3 ani de carnet este obligatoriu limitare de 35 de cp. la majoritatea motocicletelor noi se face schimband un cip an centrailita electronica....oricum 98 cp. e mai mult decat ai nevoie.... ce ziceau de 240 prin oras???? trebuie ca au ceva lipsa an bila..... bafta... eu am un gsx 650 f din 2007 l.am luat nou si pot sa.tzi spun ca si la magazin unde l.am luat si la prima revizie au spus sa nu merg cu putine turatii, zice ca se produce un fenomen de nu stiu cum sa zic,...se ''sticleste '' otzeleste anumite pese an motor care vin an contact cu flacra de combustie, din cauza vitezei mici constante , pentru ca si prin turatzie motorul se raceste... Daca ai un ulei bun in el si la nivel nu conteaza cat cox ai dai (bineantzelegi nu an gol) tu pentru ce crezi ca le-au pus limitatoare de turatzie? Japonezele sant foarte controlate a tema asta shi prin occident potzi vedea unele de prin anii 80 cu sutele de mii de km. ce merg ca ceasul........ La inceput nu e bine sa mergi cu ea decat pana la o anumita turatie... scrie in carte. Pana la prima revizie (cea de la 1000 km) maxim 6000 ture... apoi 8-9000... etc. Editat August 15, 2008 de Cata MCMLXXXVII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat August 17, 2008 Autor Share Postat August 17, 2008 Baieti care ma ajutati si pe mine ? Am nevoie de piesa asta pana nu se termina sezonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
animal Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 100 euro unde cu 100 euro, vreau si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata MCMLXXXVII Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Baieti care ma ajutati si pe mine ? Am nevoie de piesa asta pana nu se termina sezonu capacu de la alternator... simplu. te duci la B & S si il comanzi. 300 lei vine in 2 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 www.louis.de cod 10041572 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
animal Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 capacu de la alternator... simplu. te duci la B & S si il comanzi. 300 lei vine in 2 saptamani. Nu capacu... ...alternatoru...daca te uiti mai atent la poza ai sa vezi ca doua dintre legaturile alea mici is negre...arse... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Baieti care ma ajutati si pe mine ? Am nevoie de piesa asta pana nu se termina sezonu Cred ca potriveste !!! AICI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 Cred ca potriveste !!! AICI !!! Mersi am sa incerc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoboGSXR Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Dezmembrez un motor de GSX-R 750, fabricatie 2000, daca sunteti interesati..../index.php?showtopic=257108 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 sal as vrea sa stiu daca voi v-ati reglat vrodata jocul la supape<am auzit ca e o chestie care se face periodic> si daca da poate puteti sa dati si cateva amanunte<operatie dificila sau relativ simpla?>eu am un srad 600 din 97, l-am luat la 18000<90% nu sunt reali si am mai facut pana acum 14000 fara sa umblu la ea<numai consumabile si merge ok; ca atunci cand am luato> astept sfaturi daca e mai bine s-o desfac sau sa merg asa si numai cand o incepe sa faca probleme sa umblu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 salas vrea sa stiu daca voi v-ati reglat vrodata jocul la supape<am auzit ca e o chestie care se face periodic> si daca da poate puteti sa dati si cateva amanunte<operatie dificila sau relativ simpla?>eu am un srad 600 din 97, l-am luat la 18000<90% nu sunt reali si am mai facut pana acum 14000 fara sa umblu la ea<numai consumabile si merge ok; ca atunci cand am luato> astept sfaturi daca e mai bine s-o desfac sau sa merg asa si numai cand o incepe sa faca probleme sa umblu Jocul la supape se regleaza de obicei cand se schimba lantzul de distributzie....si se aude la motor daca trebuiesc reglate(un ticait asa tare) dar daca tu nu ai umblat la el si merge bine ......?la carburatoare ai unblat adica le-ai reglat.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 nu am umblat la nimic<cand am luato i-am schimbat bujiile si in rest i-am facut reviziile la 5000kmulei+filtre, si i-am schimbat placute, lant si cauciucuri pe parcurs>distributia nu am shimbato da nici nu stiu la cat ar trebuii s-o fac<acum are pe ceas 34000> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NImsOC Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 (editat) SALUTARE gixxeristilor ... mi s`a ars de curand si mie STATORUL si as dorii sa stiu si eu cam cat costa unu sh sau nou ... sau daca vinde careva unu de prin bucale .... pt modelul GSXR 600 K2 ... pot fi cantactat la nr 0724731319 sau 0767981516 Editat August 26, 2008 de NImsOC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 nu am umblat la nimic<cand am luato i-am schimbat bujiile si in rest i-am facut reviziile la 5000kmulei+filtre, si i-am schimbat placute, lant si cauciucuri pe parcurs>distributia nu am shimbato da nici nu stiu la cat ar trebuii s-o fac<acum are pe ceas 34000> pai distributzia se schimba pe la 50.000 dar daca nu se aude nimk la motor potzi sa o duci si pana la 60 70 de mii......oricum daca nu ai probleme la ea nu are rost sa umbli.....sau poate ar trebui sa mergi sa vezi cum merge normal;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 pai distributzia se schimba pe la 50.000 dar daca nu se aude nimk la motor potzi sa o duci si pana la 60 70 de mii......oricum daca nu ai probleme la ea nu are rost sa umbli.....sau poate ar trebui sa mergi sa vezi cum merge normal;) Distributia la suzuki gsxr se schimba la 100000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Distributia la suzuki gsxr se schimba la 100000. Eu stiam la 50.000 sai max pana la 70.000......da nah daca tu zici asa atunci ii mai bine raman mai multzi bani de spart pa cauciucuri:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Eu stiam la 50.000 sai max pana la 70.000......da nah daca tu zici asa atunci ii mai bine raman mai multzi bani de spart pa cauciucuri:)))) Stiu de la un prieten bun care a fost la o reprezentanta Suzuki in Londra si a intrebat.Cei de acolo au spus ca se schimba la 100000 de km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 concluzia e ca si jocu la supape nu e o chestie periodica de facut la 10000 cum spun unii<la rubrica service asa mis-a zis> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raicu.daniel Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Ma poate ajuta cineva cu un disc de frana fata dreapta ? SI capac alternator, pentru GSXR 600 - 2003. Astept reply repede va rog ca vine iarnaa ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate