coxx Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 ma intorceam de la munca si la o statie mai jos spre Obor de Dorobanti era ceva lume stransa, un GSX-R putin julit dar parea intreg, un Audi A4 lovit (mai mult sters) pe partea stanga. motoristul era ok, da' am avut impresia ca mai are un pic si-i freaca una in dintzi soferului care parea si el tare in gura desi era un puriu pe la 45-50 de ani cu ochelari... n-am avut cum sa ma opresc ca eram pe linia de tramvai si ei erau langa troutuar. oricum situatia parea sub control... singuru pericol era ca motoristu sa-i crape ochelarii lu mosu... care stie mai multe sa povesteasca ce s-a intamplat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gath Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Am trecut si eu pe acolo si am vb cu omul. Si el si pasagerul ok. Restul e vorbarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Inca un Happy End. De acuma inainte cele mai grave sa fie ca si asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Inca un Happy End. De acuma inainte cele mai grave sa fie ca si asta. Bine ar fi dar stim cu totii ca asa ceva nu este posibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Dar mai multe detalii? Cine si ce a comis? Bine ca nu a patit nimik motoristu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Ba, da' astia despre care se scrie pe aici ca au avut accidente si ca sunt OK, de ce nu intra si ei sa ne povesteasca ce si cum? Sa invatam si noi din greseli... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gath Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Poate ca omul cu gixerul in cauza nu intra pe acest forum si din cauza asta nu povesteste..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Ba, da' astia despre care se scrie pe aici ca au avut accidente si ca sunt OK, de ce nu intra si ei sa ne povesteasca ce si cum? Sa invatam si noi din greseli... Scuze de off-topic,esti tare donshoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 io nu inteleg ce ai gasit de ras... aaa ... inca un post... ups ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 ce e asa de ras ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate