Sari la conținut

Reparatii radiator - fagurii de racire


Postări Recomandate

Salutare,

 

M-am apucat sa fac o revizie cam ca la carte - deh motocicleta a implinit 10 ani. Am scos radiatorul din sistem sa-l spal, deoarece avea o gramada de pamant in el. Am observat ca acei faguri de racire sunt foarte indoiti dupa cum se vede si in poze. Sorry pentru calitatea lor, sunt facute cu telefonul.

 

Se pot inlocui acei faguri? Unde, cum si cam cat costa o operatiune de acest gen? Nu am probleme cu racirea, doar ca ma enerveaza pe mine sa ii am asa indoiti.

post-10925-1270406925_thumb.jpg

post-10925-1270406941_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

poti sa iei o pila de unghii diamantata (dintr-aia de metal cu varf) si sa incepi sa il indrepti...e munca de chinez plictisit dar...e cea mai ieftina varianta...in plus nu se strica.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In afara de ce ti-a recomandat Supapa mai poti adapta un grilaj in romb de aluminiu care arata si bine,il vopsesti daca vrei si lucru cel mai important protejeaza lamelele de racire!Eu unul am vazut la Brico dar banuiesc ca gasesti si in alte parti!

Nu stiu daca se pot inlocuii dar nu cred ca este prea ieftin ,in cazul im care se poate face!Atat timp cat nu curge si este doar o problema de aspect incearca o solutie relativ ieftina si care sa-ti si placa la final!

Succes!

Si tine cont de faptul ca si cele noi vor ajunge ca cele de acum intr-un timp relativ!Protectia o cureti si o schimbi la nevoie usor!

Editat de adiy32
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O recomandare normala, in definitiv cu cat sunt indoite mai multe cu atat scade fluxul de aer care raceste radiatorul :laugh:

Btw, indoiturile sunt, in marea lor majoritate, de la pietre si alte mizerii aruncate de roata fata. In mod special cele aflate in zona centrala. E mai greu sa le faci praf cu jetul de apa de la spalatorie, asta daca nu esti bizon si il bagi fix acolo :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...