Buggy12000 Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 In urma cu cateva zile am auzit de la un prieten din Ungaria ca renumitul motorist din seria Ghost Rider a avut un accident si a murit. Stiti voi mai multe detalii??? Eu doar atat am auzit. Am cautat si pe net dar nu am gasit nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 din cate stiu eu... sunt mai multi gosti... si nici nu stiu cum ii cheama... ! ai tu idee!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 21, 2006 Autor Share Postat Iunie 21, 2006 Nu stiu cum il cheama, dar in filmuletzele ghost rider pe care le-am vazut era acelasi motorist. Oricum era de asteptat sa se intample ceva, la modul in care mergea... . Dar repet, eu nu stiu nimic sigur, doar c am auzit. Eu mai caut pe net. Poate poate gasesc ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 stie cineva daca a murit Rahan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
March Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Eu sper ca Pif, Miaunel si Balanel sunt bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Rahan nu e mort,Rahan se transforma . DOVADA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 A Murit Ghost Rider ? Care stiti mai multe ??? "Vezi ba ninja ca nu-i ca-n filme ?" Da, stiu, sunt jegos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 "Vezi ba ninja ca nu-i ca-n filme ?" Da, stiu, sunt jegos. De unde ninja ca e toata ziua gixxer . Chiar a murit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 De unde ninja ca e toata ziua gixxer . Chiar a murit ? n-am murit ma...Ce aveti!? Apropo ... Miaunel si balanel sunt pe dc++... i-am vazut eu de curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Io stiam ca cel cunoscut ca "Ghost Rider" a murit anu trecut, intr-un accident de masina . Repet.. io asa stiam. Poate ma insel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 the next ghost rider : http://www.metacafe.com/watch/138348/new_g..._rider_trailer/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 21, 2006 Autor Share Postat Iunie 21, 2006 Io stiam ca cel cunoscut ca "Ghost Rider" a murit anu trecut, intr-un accident de masina . Repet.. io asa stiam. Poate ma insel. eu am auzit doar ca a murit (si cica ii pe bune), nu stiu in ce fel de accident. Daca gasesti ceva pe net.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Io caut sa vad.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 21, 2006 Autor Share Postat Iunie 21, 2006 Io caut sa vad.... ms mult. Sper sa fie numai un zvon. Ar fi pacat sa nu mai vedem filmuletze cu nebunu asta. Ii super tare. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 ms mult. Sper sa fie numai un zvon. Ar fi pacat sa nu mai vedem filmuletze cu nebunu asta. Ii super tare. Bafta. cik no murit si fanfan la tulipe io dat cu rahan pe fata lui hercule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 RIP ontopic acum... de unde ai auzit tu chestii din astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 uite ma ca n-a murit, a postat aici inaintea mea... imi fac griji degeaba....Nu mai dezinformati , va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 io am auzit de la o fata care are pe cineva in suedia k ar fi murit. sursa este persoana din suedia. acum nu shtiu vad k nu a mai scos nici un film deci poate fi pe bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 io am auzit de la o fata care are pe cineva in suedia k ar fi murit. sursa este persoana din suedia. acum nu shtiu vad k nu a mai scos nici un film deci poate fi pe bune Ma intereseaza persoana din Suedia.Contacteaza'ma,te rog! On-topic: io am auzit ca l'a luat radaru' cu 299 si luat a fost.Repet,io am auzit sau poate mi s'a parut dracu' ca in ultimul timp aud numai aiurea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_eu Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Ce se tin romanii de caterinca...daca intreaba unu ceva care pentru altii suna neinteresant,repede se gasesc oameni seriosi care sa-i dea peste nas...Mai aruncati cate un oki spre oglinda ba baieti,ca,din cauza caterincii o parte din noi o vor duce inca 16 ani la fel,fara nici o schimbare///sau macar,daca va suna neinteresant,nu va mai bagati in seama. P.S.-ar fi pacat sa fi murit tipul...am vazut si eu cateva filme cu el si mi s-a parut cam ticnit,dar bun pilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Ce se tin romanii de caterinca...daca intreaba unu ceva care pentru altii suna neinteresant,repede se gasesc oameni seriosi care sa-i dea peste nas...Mai aruncati cate un oki spre oglinda ba baieti,ca,din cauza caterincii o parte din noi o vor duce inca 16 ani la fel,fara nici o schimbare///sau macar,daca va suna neinteresant,nu va mai bagati in seama. P.S.-ar fi pacat sa fi murit tipul...am vazut si eu cateva filme cu el si mi s-a parut cam ticnit,dar bun pilot Am spart oglinzile,nu toti suntem frumosi ca tine,idole Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Ce se tin romanii de caterinca...daca intreaba unu ceva care pentru altii suna neinteresant,repede se gasesc oameni seriosi care sa-i dea peste nas...Mai aruncati cate un oki spre oglinda ba baieti,ca,din cauza caterincii o parte din noi o vor duce inca 16 ani la fel,fara nici o schimbare///sau macar,daca va suna neinteresant,nu va mai bagati in seama. P.S.-ar fi pacat sa fi murit tipul...am vazut si eu cateva filme cu el si mi s-a parut cam ticnit,dar bun pilot nu este doar unul... omule! sunt mai multi... va exista cate un ghost in fiecare generatie... topicul qasta e off topic rau... deci: Care din ei a murit!?????????????????????????????????????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Am spart oglinzile,nu toti suntem frumosi ca tine,idole Vorbeste in numele tau bre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_eu Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Am spart oglinzile,nu toti suntem frumosi ca tine,idole De ce maestre,esti sensibil? nu este doar unul... omule! sunt mai multi... va exista cate un ghost in fiecare generatie... topicul qasta e off topic rau... deci: Care din ei a murit!?????????????????????????????????????????????? True,true... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 De ce maestre,esti sensibil? Iti spusesem mai sus de ce,pt ca nu sunt frumos ca tine,sunt urat,nu sensibil,da' n'am nevoie sa'mi reamintesc zilnic asta uitandu'ma in oglinda @pacasac de pe net : mii de scuze,m'a luat gura pe dinainte,trebuia sa folosesc singularul.Si,oricum,tu esti mai frumos decat el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate