haste Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 eu sunt , nu am murit:D ba de cate ori sa`ti zic ca e o diferentra intre Prost Rider si Ghost Rider ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicretu Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Ghost Rider AKA Calaretu fantoma e din Flamanzi jud. Botosani ..amic cu mine ...n-a murit a avut un mic accident cu un grup de capre dar atat el cat si caprele sunt ok...n-am primit raspuns..sunt foarte ingrijorat ca nu-i gasesc pa Miaunel si Balanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euinsumi Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Ghost Rider AKA Calaretu fantoma e din Flamanzi jud. Botosani ..amic cu mine ...n-a murit a avut un mic accident cu un grup de capre dar atat el cat si caprele sunt ok...n-am primit raspuns..sunt foarte ingrijorat ca nu-i gasesc pa Miaunel si Balanel un vapor calca o cioara.Morala:copii nu va jucati cu focu'.PUNCT.HELP ADMIN....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicretu Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 O musca a inghitit un cal...de acum 2-3 ani se posteaza la rubrica Ghost Rider si de la Ghost Rider am ajuns la Miaunel si Balanel ....deci toate posturile care se mai baga se pun de plictiseala ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 ba de cate ori sa`ti zic ca e o diferentra intre Prost Rider si Ghost Rider ??? ce misto topic pentru descretit fruntea..deci concluzia dupa 20 de pagini era ca? 1. nu a murit ci s-a integrat in absolut 2. i-a murit dublura 3. daca a facut ultimu film it's alive sau s-a intors sub forma de Ghost...rider.... de fapt aberand aici mi-a venit ideea geniala Ghost rider era deja mort(si reincarnat pe motocicleta) deci n-are cum sa mai moara. Eu zic ca am rezolvat dilema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 multumesc dar iete ca n-am murit...nu trebea sa deschide-ti atata topicu pt unu ca mine ...multumesc mult.. oricum apreciez gestul ..... on topic: GR-ul nu o sa moara niciodata......este si va fi in continuare idolul nostru.....(a unora dintre noi) ...am specificat ca sa fie si dmw-ul fericit sa nu mai faca un post aiurea ai drepate biker boy ... cu partea a 2`a ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euinsumi Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 O musca a inghitit un cal...de acum 2-3 ani se posteaza la rubrica Ghost Rider si de la Ghost Rider am ajuns la Miaunel si Balanel ....deci toate posturile care se mai baga se pun de plictiseala ... Jun 21 2006, 10:56 PM insemana 2-3 ani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxu' Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 cine e ghost rider? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicretu Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Jun 21 2006, 10:56 PM insemana 2-3 ani? of...citisem inceputurile si stiam ca e din 2005, 2006 undeva pe acolo...vrei sa scriu exact? 1 an, 10 luni , 3 zile, 22 ore si 15 sec poftim --- Mesaj completat în 03 Apr 2008 07:48 ------------- cine e ghost rider? asta e gost raider: http://www.scarytoyclown.com/thumbs/VaderBike.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikazemc Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Nu ma poti sa cazi cu motorul vere de raul lu`Calaretu Fantoma ... Se infundase cricul in asfalt, motoru jos, imi scuturam calul ... si deodata apare unul ... frate esti bine ? ... eu: Da, m`am impiedicat .... si el: Da de Ghostrider stii ceva ? a murit ? ......... IN MOMENTUL ALA AM CREZUT CA IL JOC IN PICOARE ... norocul lui a fost ca imi intra iarasi cricul in safalt si nu am putut lasa motoru`. Ba frate O GRAMADA De idioti nu alta ... asa ca JET domnule GhostRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxu' Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 eu cand intrebam cine este ma refeream la - Nume , Prenumere, Adresa, Locul nasterii,grupa sanguina, nimicuri deastea ...etc eventual si cat poarta la picior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 eu cand intrebam cine este ma refeream la - Nume , Prenumere, Adresa, Locul nasterii,grupa sanguina, nimicuri deastea ...etc eventual si cat poarta la picior ai gasit cumva vreun pantof si vrei sa il returnezi cenusaresei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 eu cand intrebam cine este ma refeream la - Nume , Prenumere, Adresa, Locul nasterii,grupa sanguina, nimicuri deastea ...etc eventual si cat poarta la picior ma scuzati daca intervin si va rog nu aruncati cu pietre ..nea'Ghost asta nu mi se pare real...e un fel de wrestling..adica filmulete trucate...nu ma indoi ca cineva poate sa mearga cu 300+pe strada dar in anumite filmate unde el era "prins"si bla bla bla mi se par SIMPLA ACTORIE! totusi traim in 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 ma scuzati daca intervin si va rog nu aruncati cu pietre ..nea'Ghost asta nu mi se pare real...e un fel de wrestling..adica filmulete trucate...nu ma indoi ca cineva poate sa mearga cu 300+pe strada dar in anumite filmate unde el era "prins"si bla bla bla mi se par SIMPLA ACTORIE! totusi traim in 2008 Iata, a sosit inca un superdestept !! Se plimba cu scuterul, dar le stie pe toate. Hai sa te lamuresc, nici Mos Craciun nu exista, dar multi cred in el !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 Iata, a sosit inca un superdestept !! Se plimba cu scuterul, dar le stie pe toate. Hai sa te lamuresc, nici Mos Craciun nu exista, dar multi cred in el !! mai bine taceai..e parerea mea...si app GoDule eu nu ma plimb cu scuterul..si chiar daca as face o ai avea cv impotriba?esti cel mai destept?te ai nascut pe o honda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxu' Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 (editat) Iata, a sosit inca un superdestept !! Se plimba cu scuterul, dar le stie pe toate. ..nici scuter macar nu are dar se lauda ca traieste in italia si ne trateaza cu o anumita superioritate... Editat Aprilie 6, 2008 de maxu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 ..nici scuter macar nu are dar se lauda ca traieste in italia si ne trateaza cu o anumita superioritate... ti se pare ca vb de sus cumva?si nu e problema ta daca am scuter masina avion sau nava spatiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yogi Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 (editat) au fost mai multi, cu certitudine...intra pe youtube si da cautare...mai multe motoare, mai multe siluete...stilul e cam acelasi...in rest... In urma cu cateva zile am auzit de la un prieten din Ungaria ca renumitul motorist din seria Ghost Rider a avut un accident si a murit. Stiti voi mai multe detalii??? Eu doar atat am auzit. Am cautat si pe net dar nu am gasit nimic. SI A PROPOS...NU VA MAI CERTATI, BRE, UAMINI BUNI!!! CE AVETI??? DE LA CE V'ATI LUAT??? LA URMA URMEI, TOTI AVEM PASIUNEA ASTA..INDIFERENT DACA MERGEM PE SCUTER SAU PE HAYABUSSA... V'ATI DILIT?? SAU CE'I CU VOI?? Editat Aprilie 7, 2008 de yogi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi4u Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Hai sa va dau un zvon ca sa fie in ton cu topicul cica si-a luat (garcea) de la vacanta mare motor ca s-a saturat de masina si cica ar fi scapat cam de toate (lambo ala galben si inca vreo 2 periculoase ) si acum se reprofileaza pe motoare cica ar avea mai multe . Astept cu nerabdare sa isi ia si guta vreun enduro sau macar un scuter sa il plimbe si pe adrian macar in atas ca saracu cred ca nici cu scuteru nu se descurca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Mugur Mihaiescu motor? sper sa treaca si pe aici:P daca l vad pe guta intru in el cred ca o sa si ea un chooper sa stea comod ca pe un tron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 E topic din 2006 si s-a ajuns de la Ghost Rider la gutza si scutere,wtf ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Hai sa va dau un zvon ca sa fie in ton cu topicul cica si-a luat (garcea) de la vacanta mare motor ca s-a saturat de masina si cica ar fi scapat cam de toate (lambo ala galben si inca vreo 2 periculoase ) si acum se reprofileaza pe motoare cica ar avea mai multe . Astept cu nerabdare sa isi ia si guta vreun enduro sau macar un scuter sa il plimbe si pe adrian macar in atas ca saracu cred ca nici cu scuteru nu se descurca Azi l-am vazut si pe el si pe Radu Pietreanu (cred ca asa-l cheama). Sunt amandoi motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate