matyi_h Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Vreu sa-mi cumpar un scooter si rog pe cineva car are sau recent si-a inmatriculat scooterul sa-mi spuna de ce are nevoie sa fie 100% legal asigurare, itp, talon, numar...de ce am nevoie, sau e la fel ca si la motociclete??? Iar eu am nevoie de atestat??? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 vrei scuter nou sau sh? la cel nou e simplu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 ca,acte ai nevoie de talon/certificat de inmatriculare la primarie si bineinteles un numar de inregistrare la primarie ITP valabil asigurare RCA Iar tu sa ai drept de a circula pe drumurile publice....curs de legislatie(macar) si varsta 16 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 ca,acte ai nevoie detalon/certificat de inmatriculare la primarie si bineinteles un numar de inregistrare la primarie ITP valabil asigurare RCA Iar tu sa ai drept de a circula pe drumurile publice....curs de legislatie(macar) si varsta 16 ani Nu prea inteleg ce vrei sa spui, dar oricum degeaba vorbesti. Ce treaba are el sa ii dea ala talonul si nr? Alea se pastreaza de fostul propietar. Vai de.... nu mai zic ca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matyi_h Postat Aprilie 9, 2010 Autor Share Postat Aprilie 9, 2010 La ITP despre ce e vb? La ce se uita... Ce se intamla acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 La ITP despre ce e vb? La ce se uita... Ce se intamla acolo? ITP Inspectie Tehnica Periodica(se face la 2ani) Iar tu nu poti sa circului cu scuterul daca nu este inregistrat la primarie(trei sute si ceva de roni amenda) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matyi_h Postat Aprilie 9, 2010 Autor Share Postat Aprilie 9, 2010 ITP Inspectie Tehnica Periodica(se face la 2ani)Iar tu nu poti sa circului cu scuterul daca nu este inregistrat la primarie(trei sute si ceva de roni amenda) Inteleg ce e ITP-ul is motociclist am fost am facut si pe masina...dar pe scooter???? Am inteles ca multi nu au nici un ITP si nici nu is sonstienti ca trebuie. De aceea am intrebat cum se procedeaza acolo ce verifica se trece usor sau ii ca la masini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 (editat) Da omule ai nevoie si la scuter atat timp cat circuli cu el pe drumurile publice.Am fost oprit de pulitie de doua ori si l-am aratat impreuna cu talonul/certificat de inregistrare si RCA...intodeauna oameni s-au uitat cu interes la data expirari Vad ca esti din cluj/tarnaveni.....nu stiu cum se inmatriculeaza scuterele acolo dar in bucuresti trebuie sa ai Toate actele in regula carte identitate,itp valabil si asigurare...altfel nu iti primesc dosarul pentru inmatriculare la primarie.Daca acolo il inmatriculezi cu 50roni si o ciunga banuiesc ca nici politisti nu sunt exigenti(daca ai noroc) Editat Aprilie 9, 2010 de sandu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Stiu ca la masina daca nu ai ITP ti se face dosar penal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caniggia Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Stiu ca la masina daca nu ai ITP ti se face dosar penal. Ce-ti face, ma? Dosar penal? Te baga la puscarie patru ani si iti retrage cetatenia, nu? Asa o fi la BotÂşăni, dar in restul tarii nu iti face nimic de genu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serj_20 Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Inteleg ce e ITP-ul is motociclist am fost am facut si pe masina...dar pe scooter???? Am inteles ca multi nu au nici un ITP si nici nu is sonstienti ca trebuie. De aceea am intrebat cum se procedeaza acolo ce verifica se trece usor sau ii ca la masini. Eu l-am imatriculat pe o comuna din apropierea orasului si nu mi-a cerut ITP, deci incearca sa gasesti si tu o primarie unde nu cere RAR BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik4 Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Merg cu scuterul de 2 ani. Cand sunt pe scuter ma opreste politia mai des decat atunci cand sunt cu masina. Doar anul asta am fost oprit de 4 ori....pentru verificari de rutina. Mereu s-au uitat daca am talonul, numarul si asigurarea rca. Desi nu mi-a cerut nimeni....mi-am facut de 1 saptamana si itp-ul. Din moment ce circul pe drumurile publice mi se pare normal sa fiu verificat si la ipt. . Verifica seriile la scuter, luminile, claxonul, semnalizarile si sa nu ai defecte la carene. Ca pret am dat 67lei direct la RAR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazvan Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Si unde ti-a trecut itp-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik4 Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 Se da un cartonas galben in care scrie data expirarii itp-ului si se pune folie securizata rar peste acea data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geoopsy Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Gata... Ai speriat toti scuteristii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 INTREBARE.... SE POATE FACE I.T.P. FARA A AVEA CARTEA DE IDENTITATE A SCUTERULUI???? EU AM UN SCUTER INMATRICULAT AL PRIMARIE UNDE NU MI-A CERUT CARTE DE IDENTITATE...SI DIN CE STIU EU CA SA FACI UN ITP E NEVOIE DE CARTE DE IDENTITATE.... LAMURITI-MA SI PE MINE CUM STA TREABA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Merg cu scuterul de 2 ani. Cand sunt pe scuter ma opreste politia mai des decat atunci cand sunt cu masina. Doar anul asta am fost oprit de 4 ori....pentru verificari de rutina. Mereu s-au uitat daca am talonul, numarul si asigurarea rca. Desi nu mi-a cerut nimeni....mi-am facut de 1 saptamana si itp-ul. Din moment ce circul pe drumurile publice mi se pare normal sa fiu verificat si la ipt. . Verifica seriile la scuter, luminile, claxonul, semnalizarile si sa nu ai defecte la carene. Ca pret am dat 67lei direct la RAR. usor off topic de cand merg cu scuterul ( bine, e de 125..) nu m a intrebat nimeni de sanatate..ma rog-0 eu merg cu casca full si cu o prostie de aia de " politist " pe mine asa ca poate se gandesc si ei ca nu s " cocalar" de ferentari nici nu stiu unde i talonul sa fiu sincer..si sper sa n am nevoie la ITP am dat pentru VARADERO ( deci ..de 3 ori mai mare ) cam 70 de ron sub pod spre fundeni.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedemanus Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Am intrebat doi politisti ,daca am cat b mai am nevoie de cursul de legislatie . Unul da ,altul ba. Pe cine naiba sa mai cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Dacă ai permis B nu mai ai nevoie de curs de legislație. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 dacă ai ieÂşirea din Âşcoală pt categoria A, mai e nevoie de cursul de legislație? thx de răspunsuri asnticipat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 INTREBARE....SE POATE FACE I.T.P. FARA A AVEA CARTEA DE IDENTITATE A SCUTERULUI???? EU AM UN SCUTER INMATRICULAT AL PRIMARIE UNDE NU MI-A CERUT CARTE DE IDENTITATE...SI DIN CE STIU EU CA SA FACI UN ITP E NEVOIE DE CARTE DE IDENTITATE.... LAMURITI-MA SI PE MINE CUM STA TREABA... Nu poti sa faci ITP daca nu ai carte de identitate,se da itp o data cu cartea atunci cand faci omologarea individuala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate