ziuaveche Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Doua zile, 24 de noi modele 2010 Harley la dispozitia oricui vrea sa le incerce http://www.ziuaveche.ro/auto/2415-calarest...harley-davidson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 am fost astazi la ATS - HARLEY DAVIDSON, o zi care sincer nu am sa o regret. initial n am vrut sa ma inscriu din motive de ... conservatorism. nu vroiam sa-mi tradez CBR-ul. ce sa zic, m-am inscris pe net, am primit mail si vineri m-au sunat sa confirm prezenta la test-ride. m-am plimbat cu un Harley-Davidson 2010 V- ROD SPECIAL. concluzia... satisfactie totala. traseul a fost oarecum cam simplu. plecare de la ATS, linie dreapta pana la aeroportul Otopeni, intoarcere sub pod si inapoi linie dreapta. nu tu curbe, nu viraje, dar ce sa-i faci, nimic nu-i perfect. in urma experientei de astazi am sa postez (iar) un anunt cu schimbarea CBR-lui cu un chopper sau touring. inainte de ziua ziua de astazi nici nu vroiam sa aud de mersul pe chopper, cu toate ca prieteni de-ai mei au incercat sa ma convinga. Am sa postez si poze, mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumi_k Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 ai idee cat mai tine test drive-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 http://www.harley-davidson-bucuresti.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 linie dreapta pana la aeroportul Otopeni, intoarcere sub pod si inapoi linie dreapta. nu tu curbe, nu viraje, dar ce sa-i faci, nimic nu-i perfect.in urma experientei de astazi am sa postez (iar) un anunt cu schimbarea CBR-lui cu un chopper sau touring. i io te-as sfatui sa faci cheia cu-n cruiser mai mare de 600, cu ciclistica stock si sa-mi spui dup-aia daca mai vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ziuaveche Postat Aprilie 10, 2010 Autor Share Postat Aprilie 10, 2010 ai idee cat mai tine test drive-ul? e si azi, duminica, 11 aprilie. nu mai situ daca se mai fac inscrieri, dar poti sa incerci, succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 m-am inscris eu azi online pt ora 10-11, ma duc sa incerc un ultraclassic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 m-am inscris eu azi online pt ora 10-11, ma duc sa incerc un ultraclassic. sunt si eu inscris 10-11 pt sport-street 1200xr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 sunt si eu inscris 10-11 pt sport-street 1200xr Am vrut si eu sa iau unul la o tura dar nu e disponibil nici XR1200 nici XR1200X pentru test. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 sunt si eu inscris 10-11 pt sport-street 1200xr * o sa te ploua! mai bine te inscriai dupamiaza, ca mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Duck Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Eu am verificat inca de vineri un custom de 1200. Cel mai mic pe care-l aveau, ca sunt scurt in picioare. A fost exceptional pentru ca am ramas singurul(pentru ora 5-la inchidere) si am mers doar eu cu inca un insotitor. M-a plouat si m-am cam udat, noaptea mi s-a pus un carcel din cauza ca am stat intr-o pozitie incomoda-intins cu picioarele dupa comenzi),dar a meritat. Astept cu nerabdare noi zile de drive-test nu numai la harley. O initiativa exceptionala. Felicitari din partea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 (editat) M-am dat astazi cu un Fat Boy si cu un V-Road. Ce sa mai spun... stiam eu de ce visez la un chopper de cand ma stiu. Acum sunt perfect constient ce va fi urmatoarea mea mobra, iar contul meu din banca nu va fi prea fericit Fat Boy e superb ca si confort si manevrabilitate, e masiv si foarte potrivit pt cineva ca mine (1.85m/100kg) dar la performante V-Road-ul e incredibil. Nu credeam ca un chopper de 1200cmc poate sa traga in halul ala... Singura chestie "nasoala", e ca toate mobrele aveau tobele stock, super silentioase, de nu te puteai bucura de duduitul motorului. Cand mi-oi lua un HD, primul lucru pe care il fac cand ajung acasa e sa ii dau tobele jos. O sa pun si un filmulet mai tarziu. PS In prima poza cautam ca prostu unde draq se baga cheia. M-au lamurit ca e d'aia desteapta de stai cu cheia in buzunar Editat Aprilie 11, 2010 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumi_k Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 am avut noroc, m-am inscris aseara (pe site) pt intervalul 13-14 si azi la 13 fix mergeam cu un fat boy. Foarte confortabil, suspensii moi, pasagerul nu-l simti... Ma asteptam sa fie puturos, dar... trage chiar bine tinand cont ca are 313kg (cu mine si pasager aproape 460). Cum zicea cineva mai devreme e o alegere bune peste 10-15 ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Am fost si eu programata sambata la un test cu Nightrod special, dar in ultimul moment l-am schimbat pe un IRON 883 pentru ca modelul asta mi s-a parut mai potrivit pentru mine..si in plus, mi-a luat ochii, e incredibil de frumos. Trage de n-are aer imediat ce pisti putin acceleratia, se aseaza pe curbe fantastic ( m-am aplecat la ronduri mai ceva ca pe Cheia.. ) , duduie sub tine ca un tractor, dar imediat ce treci in treapta a -3-a si mergi intins ( un 80km/h ) incepe sa toarca! Pozitia e extrem de comoda,si ma vad facand sute de km pe un asa model fara sa simt nevoia sa ma dau jos din sa sa ma odihnesc! Multumim harley pentru o experienta extraordinara! Eu am facut un pact cu prietenii mei, si anume ca dupa 45 de ani o sa ne luam fiecare cate un harley si ne apucam sa cutreieram tara/lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 sunt surprins ce review-uri bune aveti, parca am avut impresia ca in general membrii acestui forum nu agreaza harley si harley-istii. mie imi plac f mult sa le privesc. n-as putea merge la drum lung cu una dar multi o fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 sunt surprins ce review-uri bune aveti, parca am avut impresia ca in general membrii acestui forum nu agreaza harley si harley-istii. mie imi plac f mult sa le privesc. n-as putea merge la drum lung cu una dar multi o fac. Ar fi greu sa nu agreez harley-urile acum, dupa ce am testat unul din modele! ) Iar harley-istii.. nu vreau sa generalizez, dar cel putin membrii staff-ului au fost extraordinar de amabil, si saritori , si binevoitori. Evenimentul a fost foarte bine organizat, din partea mea : nota 10! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate