Baiazid Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Topic in continuarea lui: /index.php?showtopic=216376 Tocmai m-am intalnit cu Stefan, initiatorul topicului mai sus mentionat Toate pozilii aici http://picasaweb.google.com.au/baiazid/Sydney2GoldCoast# Am facut impreuna o excursie de cateva zile cu cortul. Vremea a tinut cu noi Motivul pentru care am facut topic nou a fost ca de fiecare data cand postez la cel vechi, se face unificare de posturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Salutare Mircea ! A trecut ceva vreme de cind nu ti-am mai citit posturile si am ramas surprins de alegerea pe care ai facut-o privind moto...sa il stapinesti sanatos si sa va poarte fericiti pe drumurile voastre. Am privit si pozele...superbe locuri...plaja aia de linga oras m-a lasat masca..parca-i undeva in viitorul sumbru al acesei planete..uscatul invadat de mare si nisip. Pe aici ne miscam incet precum banuiesti..printre cratere si noroaie...din cind in cind unii mai pleaca dintre noi...insa viata merge inainte. Ma bucur ptr voi, sa fiti iubiti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 foarte frumos aia tara de umblat frate! dati-i inainte! daca sparg vreo banca vin sa dau si eu o tura pe acolo ca pana acum nu am fost. auzi sunt multi negri si asiatici pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jogoftp Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Super poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 bucurosi tare sa va revedem câta-mai monstru de bzd ti-ai tras hai ca mi-ai facut seara tare placuta sa auzim de bine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 13, 2010 Autor Share Postat Aprilie 13, 2010 Salutare Mircea ! A trecut ceva vreme de cind nu ti-am mai citit posturile si am ramas surprins de alegerea pe care ai facut-o privind moto...sa il stapinesti sanatos si sa va poarte fericiti pe drumurile voastre. Am privit si pozele...superbe locuri...plaja aia de linga oras m-a lasat masca..parca-i undeva in viitorul sumbru al acesei planete..uscatul invadat de mare si nisip. Pe aici ne miscam incet precum banuiesti..printre cratere si noroaie...din cind in cind unii mai pleaca dintre noi...insa viata merge inainte. Ma bucur ptr voi, sa fiti iubiti ! Salutare man. Intr-adevar: long time no see. Cred ca ultima oara ne-am vazut la Metrou Sincer si pe mine m-a lasat masca plaja aia. Syndey nu e asa fain cum e GoldCoast. Mesaj completat foarte frumos aia tara de umblat frate! dati-i inainte! daca sparg vreo banca vin sa dau si eu o tura pe acolo ca pana acum nu am fost. auzi sunt multi negri si asiatici pe acolo? Negri nu prea. Asiatici cu garla. Arabi multi de altfel. Mesaj completat bucurosi tare sa va revedem câta-mai monstru de bzd ti-ai tras hai ca mi-ai facut seara tare placuta sa auzim de bine!! Hehe, Doru zicea bine pe alt forum, nu este tourer deloc. Dar imi vine sa sar cate o bordura si nu imi vine sa il dau. Mesaj completat Super pozeMesaj completat Super poze Merci Cum am mai zis, daca doriti detalii pentru emigrare: www.immi.gov.au si www.emigrare.ro sectiunea forum. Sau suplimentar: PM si daca pot ajuta, ajut cu placere. BTW, Doru daca spargi banca aia, facem juma juma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Fain de voi, brava voua! Pozele vorbesc de la sine despre locuri faine si oameni si mai si. La mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Super plimbarea si fotografiile ! Multumesc pentru calatoria virtuala oferita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Cum am mai zis, daca doriti detalii pentru emigrare: www.immi.gov.au si www.emigrare.ro sectiunea forum. Sau suplimentar: PM si daca pot ajuta, ajut cu placere. Cre'ca mi-a luat-o 'puteru' razna, ca www.emigrare.ro ma duce la Pagini Albe (Aurii, Albe, Argintii, ma'sa).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Si pe mine ma redirectioneaza la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 20, 2010 Autor Share Postat Aprilie 20, 2010 Cre'ca mi-a luat-o 'puteru' razna, ca www.emigrare.ro ma duce la Pagini Albe (Aurii, Albe, Argintii, ma'sa).. scuze, emigrare.info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Stati asaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Nu emigrati toti. Superbe poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate