Shobolanu' Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 (editat) Betonificator 2!!!! Unge pe suflet cum arata. Nu ma asteptam sa dea afara asa bine... chiar pot spune ca arata mai bine decat cu springerul! Poate din cauza ca are unghiul mai mare. Multzam de clatirea ochiului si tine-le venind (pozele). Poate ar trebui sa o vopsesti alta culoare decat negru ca sa iasa in evidenta. Vezi ca parca se lauda cineva ca vopseste 1 la 1 cu cromul ... sau cupru... vezi tu... Acuma ca sa imping la maxim lucrurile, merita sa pui un rezervor de Sportster... cere ochiul nu alta! Editat Iulie 15, 2010 de Shobolanu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 16, 2010 Autor Share Postat Iulie 16, 2010 aici face-am referire! trail pozitiv la brate egale, asa trebuie sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Arata super. Da' am si eu o mini-opinie , ghidonul ala , pare rupt din context , pare mult in spate , fata de linia furcii , parca e de la alta mobra. Dar , oricum , per total , arata marfa. Tine-o asa , Sensei , ca le zici bine. Apropo , ai ceva legaturi cu pregatirea fizica practicata de Oyama ? :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 16, 2010 Autor Share Postat Iulie 16, 2010 Arata super. Da' am si eu o mini-opinie , ghidonul ala , pare rupt din context , pare mult in spate , fata de linia furcii , parca e de la alta mobra. Dar , oricum , per total , arata marfa. Tine-o asa , Sensei , ca le zici bine.Apropo , ai ceva legaturi cu pregatirea fizica practicata de Oyama ? :D spirituala si fizica! cindva.... acu multi ani, din pacate a ramas doar o parte din spirit, putin de tot din fizic in schimb remember complet a ceea ce a fost si va fi penru mine(in minte-in fiinta mea), suprauman-ul Masutsatsu Oyama. pai ghidonul e de pe o alta mobra, a mea ! furca e doar asezata in profil pentru fotografiere..... penultima mobra filmata are furca girder de toata splendoarea. Mesaj completat http://www.rods-customs.com/forum/viewtopi...=a&start=60 a unui frantuz Mesaj completat http://renegademagazine.com/boardtracker-from-hell.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 Nu Sensei , uite ce vreau sa zic. Sint trei linii , furca , inaltatoare , ghidon. Eu ziceam daca nu le pui pe aceasi linie ? Succes maxim. Mesaj completat Iar uitam poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 (editat) * bre, n-ai inteles, e doar o furca simpla cu roata bagata pe ea, atat. ghidonul e de la mobra din spate, adica bobberul lui Mas Oyama, ala de anul trecut. sunt suprapuse imaginile ...clar, iti trebuie ochelari! maestre, eu nu ma pricep la furcile astea, da' un lucru iti zic: keep walking! faci tu ce faci si mai strambi niste fiare. e, daca iti place "lucrul manual" eu nu pot decat sa te felicit! Editat Iulie 17, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 17, 2010 Autor Share Postat Iulie 17, 2010 * bre, n-ai inteles, e doar o furca simpla cu roata bagata pe ea, atat. ghidonul e de la mobra din spate, adica bobberul lui Mas Oyama, ala de anul trecut. sunt suprapuse imaginile ...clar, iti trebuie ochelari! un lucru iti zic: keep walking! Jony Wallker ori palinca de Bihor?.....ca sa pot continua fatzata noastra de bihor evident, cind lucrez manual e nevoie de un anestezic". multumesc! Mesaj completat la cum arata aceasta furca leafer, nu pot si nu-mi da pace gindul pina nu voi face si una de felul acesta , asa pot spune apoi ca sunt satul" ca am primit cele 3 feluri" de mincare". inconvenientul la aceste furci ar fi,foile de arc, odata ca sunt greu de procurat,greu de dimensionat, insa ca estetica e mai frumoasa ca oricare alt tip tip de furca... dupa mine! sincer afirm ca initial de un astfel de proiect vroiam sa ma apuc, insa procurarea de arcuri lamelare ma facut sa abandonez. Mesaj completat uite chiar o sa-l intreb pe Luci cum s-a comportat motorul cu furca aia...si sa-l intreb pe unde o fi acum furca ... lai intrebat pe Luci" de fruca cum s-a comportat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Foarte tare... Pe mine ma batea gandul la un leafspring pentru Volusie, daca o chopperesc mai radical candva... Ce fain ca mai sunt oameni care chiar fac ceva interesant nu trancanesc toata ziua pe forum tampenii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Foarte tare... Pe mine ma batea gandul la un leafspring pentru Volusie, daca o chopperesc mai radical candva... Ce fain ca mai sunt oameni care chiar fac ceva interesant nu trancanesc toata ziua pe forum tampenii... subscriu. bravo oyama barbate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 22, 2010 Autor Share Postat Iulie 22, 2010 ma apropiu de final reintarita - gusee la partea de sus, la mijloc(undeva mai sus de mijloc) o contravantuire, intre ele o bara de 22 sa nu se cracaneze, va avea si rolul de suport aripa, mai jos pe bratul din drepata prinderea pentru frina..... urmeaza smotruita ...peria de sirma offf! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mm83vlp Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 asa asa baga mare si apoi poate iti faci putin timp sa ma ajuti si pe mine sa vad cum fac cu spatele la mobra mea...ca a ramas in coada de peste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 23, 2010 Autor Share Postat Iulie 23, 2010 (editat) asa asa baga mare si apoi poate iti faci putin timp sa ma ajuti si pe mine sa vad cum fac cu spatele la mobra mea...ca a ramas in coada de peste am dat friu liber la lucru s-o termin, de luni pare-se ca sunt trimis iar in delegatie, nu mai sunt de vazut pe acasa decat la sfirsit de saptamana....off viata asta, scirbiciul asta! Mesaj completat am dat friu liber la lucru s-o termin, de luni pare-se ca sunt trimis iar in delegatie, nu mai sunt de vazut pe acasa decat la sfirsit de saptamana....off viata asta, scirbiciul asta! nu ma incanta de loc inclinatia , se poate modifica prin mutarea prinderi in a doua gaura la bratul oscilant de sus, si nu da inclinata asa tare.... chiar si asa imi displace. Editat Iulie 23, 2010 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 woaaaaaaa ce beton arata, oare e greu de manevrat cu unghiul asta, stiu ca tie nu-ti place asa da eu is mort dupa furci lungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mm83vlp Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 of of iar pleci no munca e munca!! si mie imi place cu inclinatia mare...arata f bine cu toate ca sunt convins ca e f greu de condus..dar estetic mie unu imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 29, 2010 Autor Share Postat Iulie 29, 2010 am dat friu liber la lucru s-o termin, de luni pare-se ca sunt trimis iar in delegatie, nu mai sunt de vazut pe acasa decat la sfirsit de saptamana....off viata asta, scirbiciul asta! Mesaj completat nu ma incanta de loc inclinatia , se poate modifica prin mutarea prinderi in a doua gaura la bratul oscilant de sus, si nu da inclinata asa tare.... chiar si asa imi displace. se vinde o vrea cineva? sa-mi iasa bani de pe materiale si curentul care l-am consumat la sudura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 21, 2010 Autor Share Postat Decembrie 21, 2010 "trail-ul" iasa de 4-5 cm pozitiv(mai mult decat acceptabil) voi reveni cu detalii din constructia bratelor furci, (recunoaste careva ce materiale am folosit?). extrem de simpla,rezistenta cu o linie" fromoasa........parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 (editat) "trail-ul" iasa de 4-5 cm pozitiv(mai mult decat acceptabil)voi reveni cu detalii din constructia bratelor furci, (recunoaste careva ce materiale am folosit?). extrem de simpla,rezistenta cu o linie" fromoasa........parerea mea! fiuuuuu, la tine a ajuns uralul asta? ti-a dat si grupul+telescoapele? nu pot sa cred k ai asa ceva... sport la bobberit!!! o chestie, cine ti-a facut placile de juguri, primele mi-au fost confectionate gresit si iarasi stau cu materialul pe stoc Editat Ianuarie 11, 2011 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 11, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2011 fiuuuuu, la tine a ajuns uralul asta? ti-a dat si grupul+telescoapele? nu pot sa cred k ai asa ceva... sport la bobberit!!! o chestie, cine ti-a facut placile de juguri, primele mi-au fost confectionate gresit si iarasi stau cu materialul pe stoc tescoapele is, grupul ba! a venit si capacul angrenajului , aprinderii, aprinderea in sine mai tirziu recuperata de prin Bucuresti. de grup am nevoie si eu plus dinam care-l voi converti in alternator de Tico probabil, carburatorare ... sti dracu ca ma bate gindul sa-l vind, stau prost cu bain si imi mai trebuie o caruta sa-l fac sa fie macar motorul functional...nu stiu! adica cum gresit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 la dimensiuni aiurea(i-am dat desen in autocad) pe o gramada de bani si m-am certat cu "meseriasul" nu mai am cine sa-mi faca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 la dimensiuni aiurea(i-am dat desen in autocad) pe o gramada de bani si m-am certat cu "meseriasul" nu mai am cine sa-mi faca... Eu lucrez in cad. Daca iti trebe ajutor ma gasesti aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 12, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2011 la dimensiuni aiurea(i-am dat desen in autocad) pe o gramada de bani si m-am certat cu "meseriasul" nu mai am cine sa-mi faca... dahhh! au fost taiate cu acetilena si apoi frezate. m-am pacalit cu arbori de la furca pe arcuri lamelare cind i-am dat sai taie cu plasma, in speranta ca nu ar mai fi nevoie sa treaca si la frezat....o banana si doua oua! tot trebuie frezate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 (editat) dahhh! au fost taiate cu acetilena si apoi frezate.m-am pacalit cu arbori de la furca pe arcuri lamelare cind i-am dat sai taie cu plasma, in speranta ca nu ar mai fi nevoie sa treaca si la frezat....o banana si doua oua! tot trebuie frezate... am acum 2 placi din otel de 4 cm taiate la dimensiuni cu plasma pe o parte si restul cu acetilena, s-a lasat cam 5 mm in plus de jur imprejur. sunt foarte grele iti dai seama dar le voi freza dupa confectionare si pe sub ele sa le usurez putin. cine crezi k imi poate executa lucrarea asta? sa le retuseze de jur imprejur sa-mi faca cele 5 gauri(jambe,risere si jug) si sa exectute taieatura pentru strangere la jambe. imi poti recomanda pe cineva? @pheonix27: multumesc pentru ajutor, momentan nu cu desenul este problema, dar voi apela imediat ce voi avea nevoie! un desen in solid: Editat Ianuarie 14, 2011 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 15, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2011 lucrarea se poate face in mod normal la orice atelier care are o freza o masina de rabotat, rectificat. daca nu gasesti , le trimiti cu posta sau gasim sa le aducem prin cineva si te rezolv. schita pe hartie pe cat posibil la scara si se rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 (editat) nu mai stiu ce k k t am vrut sa zic.... wow ! :D Editat Ianuarie 21, 2011 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 17, 2011 Autor Share Postat Iunie 17, 2011 noutati, nu mule da poate prinde forma.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate