Baiazid Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 da tu descarcai baiazide... Sunt mai pervers de felu' meu Ca sa i-o tragi lu' aia trebuie sa fii barbat de esenta tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otar Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Mersi Skywalker si Robi...prietenii stiu de ce.... Poze mai tarziu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 26, 2006 Autor Share Postat Iunie 26, 2006 Pacasac m-a batut la cap de vineri pana duminca cum ca rvea sa te cunoasca...i-am zis sa te sune dar a preferat sa ne vedem prin camping, asa ca a ramas cu buza umflata... See u soon ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Poza cu "ala de respira greu" are un prieten de-al meu,eu ma pusesem in calea lui,sa-l opresc k sa-si pregateasca asta aparatu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Imre Szilagyi Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 cum il gasesc si eu pe motocicilstul de pe asta cu atas? daca il stie cineva, un pm va rog. thanks! eu il stiu, Brasovean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 pun si cateva poze, nu prea am timp sa pun mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 cum il gasesc si eu pe motocicilstul de pe asta cu atas? daca il stie cineva, un pm va rog. thanks! Tocmai i-ai gasit! Motoretro Brasov, Universitatea Transilvania. N-au reusit sa stea compacti la defilare si au pierdut din efectul total. HB Salutari Motoretro Brasov si in mod special mentorului lor PS: Motorul ala e de razboi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 acu bag si eu poze plecat din suceava cu tata (ca sa am spate la bere ) restul : max, max's sister, simi din piatra neamt, maimuta din galati, ciprian din brasov (fostul proprietar al motorului meu), vestitul costache, etc........daca am uitat pe cineva imi pare rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Motorul ala e de razboi? se poate spune si asa, pentru asta a fost facut. eu il stiu, Brasovean multam' Tocmai i-ai gasit! Motoretro Brasov, Universitatea Transilvania. N-au reusit sa stea compacti la defilare si au pierdut din efectul total. HB da, ar fi trebuit sa ma taie capu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Road Riders MC Pitesti,cativa din ei: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otar Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Pacasac m-a batut la cap de vineri pana duminca cum ca rvea sa te cunoasca...i-am zis sa te sune dar a preferat sa ne vedem prin camping, asa ca a ramas cu buza umflata... See u soon ! Si eu m-am uitat de voi la intrare dar cum nu v-am mai vazut...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hobbix Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Salutari Motoretro Brasov si in mod special mentorului lor PS: Motorul ala e de razboi? Motorul e doar de parada, l-a restaurat un fost student Marian T. ( as $ilver), care l-a si plimbat la parada, in grupul celor din Ploiesti, acum cativa ani. Oare ce-o mai fi facand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisu2006 Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Va salut. Am vazut ca ati si filmat. Care vrea sa-mi trimita si mie pe e-mail la sisubikers@yahoo.com. Daca trimite-ti si poze nu ma supar. Ceao. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 (editat) Sudura scrie pe voi Editat Iunie 27, 2006 de Nazi | SchutzStaffel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Motorul e doar de parada, l-a restaurat un fost student Marian T. ( as $ilver), care l-a si plimbat la parada, in grupul celor din Ploiesti, acum cativa ani. Oare ce-o mai fi facand? Hmm .. Marian Tanasica ($ilver)... instructoru meu cand am facut scoala moto anu' trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 alteleeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 inca cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Anul asta am ajuns din nou cu piticul la Brasov. Doar ca de data asta a vazut festivalul cu ochii lui, fata de anul trecut cand a ascultat din burtica ce se petrecea pe afara. Cred ca e cel mai mic participant la festival. 4 luni. Sunt curioasa daca ne intrece careva la categoria parinti dezaxati. Si cum deja avem preferinte, am incercat o hayabusa.....parca e diferita de caprele lui tata... cei trei muschetari.. si tati care si-a facut de cap si a plimbat fetele altora... nu putea lipsi capra familiei din poze si tati a promis ca mai ia o capra dar pe asta noua o va chema ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prietena lu' comisaru Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 tati din nou...oare nu i-o fi cald imbracat asa? cam soare la festival asa ca la plecare mi-am pus ochelari cum noi am fugit spre casa tati a mai dat o tura si a gasit ceva ce ii place mult...noroi!!!! pe drumul spre susai... frumos la munte oricum, cred ca de asta ne place atat de mult la brasov de fiecare data. lasa ca ma fac eu mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 28, 2006 Autor Share Postat Iunie 28, 2006 betsial.....prietena lu' comisaru are un nick care o descrie pe deplin.... foarte tare frate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prietena lu' comisaru Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 (editat) pai nu...? doar tu mi-ai dat ideea apropo mi-ai facut sticker cu prietena lu' comisaru? si ai vazut mai sus poze adevarate cu tipe....nu ce ma puneai tu sa pozez... Editat Iunie 28, 2006 de prietena lu' comisaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Sunt la mine stickerele cu prietena lu Comisaru, Roberto, Trashu, etc. Va costa cate 10 beri da caciula bucata. Apropos... vezi ca sambata dau o fuga pana la Breaza, daca vrei sa vii pune banu deoparte pentru benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 comentarii ? nu max vesel de nu se poate manolo cu zambetul pe buze dupa o noapte cam trista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MisterG_2006 Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 la parada nu a plouat, cred ca tu ai fost in alt oras. A inceput sa picure exact cand parada era la 2 min de camping....imediat vin si pozele de la parada si veti vedea.... salutare. da, ce sa zic, aici chiar iti dau dreptate, nu a plouat, decat picurat dar pacat nu e ca a picurat ci ca am cazut eu in drum spre Brasov noroc ca nu am cazut cu motorul meu . a fost prima intrunire la care am participat si a fost chiar marfa. la parada nu a plouat, cred ca tu ai fost in alt oras. A inceput sa picure exact cand parada era la 2 min de camping....imediat vin si pozele de la parada si veti vedea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate