Skywalker Postat Iunie 28, 2006 Autor Share Postat Iunie 28, 2006 pai nu...? doar tu mi-ai dat ideea apropo mi-ai facut sticker cu prietena lu' comisaru? si ai vazut mai sus poze adevarate cu tipe....nu ce ma puneai tu sa pozez... Ma bucur sa vad ca am influentat nickul.... stickerele sunt gata si sunt la Pacasel. Sunt la mine stickerele cu prietena lu Comisaru, Roberto, Trashu, etc. Va costa cate 10 beri da caciula bucata. Apropos... vezi ca sambata dau o fuga pana la Breaza, daca vrei sa vii pune banu deoparte pentru benzina. 10 beri tie mah? pt ce? mai bine 2 cola la mine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 poate inoportunez, dar eu nu m-am prins care e Pacasac din toata lumea aia. (banuiesc ca nu e tanti aia grasa) si cum omul e o legenda deja, as vrea sa il vad si eu. ma ajuta careva? Kuxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 28, 2006 Autor Share Postat Iunie 28, 2006 iote-l pe Pacasel de pe net.... cel mai frumos baiat din Brasov, cum se autointituleaza el.... PS: poza are 3.7 MB, e la calitate full, poate vreunul din aplaudacii lui vrea un poster cu idolu' Pacasac de pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 da, mi s-a umplut monitorul de pacasaci. (una mai mica de 3 mega nu aveai )? marturisesc sincer ca pentru sintagma " cel mai frumos baiat din Brasov" aveam alta imagine. da e bine si asa Kuxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_20 Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 fratilor , a fost super , intalnirea !!!!!!!!!!! sa o tineti tot asa si o poza cu mine cand ma chinuiam cu CALU , sa montam un cauciuc nou , nea luat cam o ora si ceva , deoarece eram prea mortali ) si aici inca cateva , si ii rog pe cei care au facut pozele sa nu se supere pe mine , ca leam postat !!!! Si acum cateva date despre acest Suzuki : cmc = 1000 cp=98 de fabrica , (150 dupa ce a fost preparat de MAINEA , de la bucuresti , de unde este si luat ) la ora actual sa mai facut un tuning optic , modificata carena spate , cu una de la HONDA CBR 600 F model 2002 SALUTARI DE LA COMANESTI !!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 28, 2006 Autor Share Postat Iunie 28, 2006 @kuxi : inc-o poza , sa iti fie cu noroc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raptor_4_u Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Sudura scrie pe voi multumim de apreciere dar vezi ca tu lipsesti din formatie! in formatia asta sunt numai motciclisti adevarati si rupti in gura de oboseala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iahim Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 multam ca mi-ai facut si mie poze esti ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iriadi Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 alte poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiss_robby Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 and more pictures... ma rog nu am fost cu motoru meu..am fost cu al lui varu...da ma rog...el.....s-a bulit...numa la firu de la platina nu m-am uitat yo..in fine...makr ne-am distrat sh am mai sh cantat o leaca... [attachmentid=91223] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 (editat) poze Editat Iunie 29, 2006 de Toni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radeon Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Unde-i ala care respira greu???????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talgod Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 a fost super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raptor_4_u Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 (editat) Imagini din arhiva clubului "ZIMBRII" PIATRA-NEAMT de pe traseul PIATRA-NEAMT=BRASOV RAPTOR Editat August 24, 2006 de raptor_4_u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smoog Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Liviule ce faci tata ? hai ka te las sa descoperi singur cine is ... te las in suspans ... mijto poze ... mai ai in arhiva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberistu Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 ceva poze.am si eu.fratilor dak mai aveti poze bagati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myte Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_electromotor Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 poze de la baietii din campina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 poze de la baietii din campina OOOOOOO tare rau pasarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 poze de la baeti din FAGARAS alte pozne!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 De la mine....pentru voi..... VIOMADDOG din Sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 (editat) Nu stiu voi ce parere aveti, dar pe mine ma trece un dor de iesit cu motoarele la o intalnire moto de .... Of, Of, Of ... !!! Editat Ianuarie 3, 2007 de laurentiug Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Nu stiu voi ce parere aveti, dar pe mine ma trece un dor de iesit cu motoarele la o intalnire moto de .... Of, Of, Of ... !!! .....Subscriu !!! Mai e mult pana la primavara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 La ce 13-14 grade au fost zilele astea... ce sa mai zici, numai iarna n-a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
universalu Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 (editat) Frate cum dau si eu de Dan din Sf.Gheorghe ???? Am nevoie de niste ajutor aici !! sorry ca nu stiu sa atasez poza deja postata aici, mai devreme : poza lu' dan Editat Februarie 14, 2007 de universalu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate