U R S U Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 http://www.seabrothers.net/smforum/index.php?topic=771.0 Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 http://www.seabrothers.net/smforum/index.php?topic=771.0 Enjoy! sigur, foarte buna ideea poti sa " exporti" datele te rog? din pacate spre deosebire de tine nu vorbesc limba:) respecte Hristos a Inviat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 translate.google.com Mu e perfect, dar suficient ca sa intelegi despre ce e vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Форумът на МК "Морски Братя" Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай. Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията Вече работи календарът! 4818 Публикации в 563 Теми от 225 Членове Последен член: melanievsmed * Заглавна Страница Помощ Вход Регистрирай Грешка! Съжелявам, Гост, достъпът до този форум ти е забранен! Обратно Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Black22 design by Bloc Valid XHTML 1.0! Valid CSS! este ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Aprilie 12, 2010 Autor Share Postat Aprilie 12, 2010 Valabile pentru luna MAI 2010 si mai revin ca sunt presat de timp: 30 - 02 - Veliko Tarnovo, Manastirea Kilifarev - Night Wolves MG Bulgaria 07 - 09 - Yambol, Bakagik - Red Riders MC 08 - 09 - defilare organizata de forumul motoBG 14 - 16 - Sofia - Big Bulls 14 - 16 - Sofia - Barbarians MC 21 - 23 - Ruse, Retro Bike Party - Free Spirit 21 - 23 - Montana - Montana 1988 28 - 30 - Letnitsa, Krushuna - Black Hawks 29 - 30 - Gabrovo, CHROME EVENT 2010 - Catch Twenty Two MCC Revin pe parcurs si cu celalalte date! Respect, Silviu "URSU" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Valabile pentru luna MAI 2010 si mai revin ca sunt presat de timp: 30 - 02 - Veliko Tarnovo, Manastirea Kilifarev - Night Wolves MG Bulgaria 07 - 09 - Yambol, Bakagik - Red Riders MC 08 - 09 - defilare organizata de forumul motoBG 14 - 16 - Sofia - Big Bulls 14 - 16 - Sofia - Barbarians MC 21 - 23 - Ruse, Retro Bike Party - Free Spirit 21 - 23 - Montana - Montana 1988 28 - 30 - Letnitsa, Krushuna - Black Hawks 29 - 30 - Gabrovo, CHROME EVENT 2010 - Catch Twenty Two MCC Revin pe parcurs si cu celalalte date! Respect, Silviu "URSU" foarte tare, multumesc deci ..stiu unde plec curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Aprilie 13, 2010 Autor Share Postat Aprilie 13, 2010 - program luna IUNIE - 04 - 06 - Haskovo, Yamacha - Hienele MC & МC South Brothers 04 - 06 - Koznodui, Yadrenite - NuclearS MC 11 - 13 - Kazanlak - The Black Roses 18 - 20 - Parvomai - Nautilus MC 18 - 20 - Vidin 25 - 27 - Ruse - The Thunders MC 25 - 27 - Troyan, sat Goliama Jelezna, lac Sopot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sue Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Continui eu daca nu va este cu suparare: IULIE 01 - 04 iulie - Dobrich - Eagles MK 02 - 04 iulie - Lom Yagula - Lom 02 - 04 iulie - Plovdiv - Vagabonzii MC 09 - 11 iulie - Pleven - Foc si umbre MC - Pleven &Crusaders - Belene 16 - 18 iulie - Berkovitsa - Fratia Muntelui 16 - 18 iulie- Dobrich - MCC Knight 23 - 25 iulie - Predela - Fratii din iad & Lupii Pirinski Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Continui eu daca nu va este cu suparare: IULIE 01 - 04 iulie - Dobrich - Eagles MK 02 - 04 iulie - Lom Yagula - Lom 02 - 04 iulie - Plovdiv - Vagabonzii MC 09 - 11 iulie - Pleven - Foc si umbre MC - Pleven &Crusaders - Belene 16 - 18 iulie - Berkovitsa - Fratia Muntelui 16 - 18 iulie- Dobrich - MCC Knight 23 - 25 iulie - Predela - Fratii din iad & Lupii Pirinski nu e cu suparare, dar pastreaza te rog numele " real" nu gaseste nimeni dupa " fratia muntelui " multumim ursu,sue deja ma uit pa harta si caut spray de lant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sue Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Rectificare: IULIE 01 - 04 iulie - Dobrich - Eagles MK (MK Orlite) 02 - 04 iulie - Lom Yagula - Lom 02 - 04 iulie - Plovdiv - Vagabonds MC 09 - 11 iulie - Pleven - Foc si umbre MC (Fire Shadows (Ognenite senki) - Pleven &Crusaders - Belene 16 - 18 iulie - Berkovitsa - Fratia Muntelui (Planinski bratia/Mountain Brothers) 16 - 18 iulie- Dobrich - MCC Knight 23 - 25 iulie - Predela - Brothers from Hell & Lupii Pirinski (Pirinski vltzi) AUGUST 30 - 01 August - Stara Zagora Mineral Baths - a charitable riders 04 - 08 August - BMA - total 06 - 08 August - Kyustendil - Osogovski riders 06 - 08 August - Razgrad, Pchelina - MK Ludogorski riders 12 - 18 august - Primorsko - Lionheart &The Riders 19 - 22 August - Veliko Tarnovo - Boliari & Bad Company 23 - 29 August - Varna - Wild Children 27 - 29 August - Pavel banya; sacrifice theme - dragons 27 - 29 August - Pirdol - MCC Srednogorie, MCC Iron Brothers. SEPTEMBRIE 03 - 05 September - Sofia, MotoRock Fest - Children of bad grandpa & Swallow & Night Riders & Easy Riders 17 to 19 September- Pleven - Road brothers 24 to 26 - Sopot - Traki MCC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 (editat) La - Primorsko - am fost anu' trecut. a fost superrrtata. abia astept sa merg si anul asta. Locatia este foarte foarte misto si muzica live tot timpu...rock bineinteles Ce ma bucur Ce ma bucur Editat Aprilie 13, 2010 de spectra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectru Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Eu sunt ultra-nationalist, fundamentalist, extremist bulgar. Traisca Bulgaria Mare! Let's meet The Gorka! Cred ca voi bifa cel putin 3: Velicu, Ruse - Crazy si Primorsco - pe care il recomand din toate pct de vedere: locatie - padure pana in mare si plaja salbatica super; organizare impecabila; concerte super; standuri prin padure cam cat incap la Romexpo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 o da, si langa Primosko e Sinemorets sa vina varaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 deci poate posta un Priceput care sunt principalele si marile intruniri din tot "calendarul" acela ca sunt extraordinar de multe ...la noi le numeri pe degete si alea sunt unele cum sunt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Recomand "19 - 22 August - Veliko Tarnovo - Boliari & Bad Company", traditional e cea mai mare intalnire moto din Bulgaria. Am fost anul trecut, au fost peste 1000 de motoare, a fost dus si apa de la armata (dusul pentru cei la cort, ca eu am stat la hotel), au fost 3 zile de rock cu cele mai tari trupe din Bulgaria plus in ultima zi Glenn Hughes - fost basist si vocalist in Deep Purple si Black Sabbath, a fost si o tombola unde s-a castigat un Harley-Davidsson mai ieftinut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T.C.P. Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Valabile pentru luna MAI 2010 si mai revin ca sunt presat de timp: 30 - 02 - Veliko Tarnovo, Manastirea Kilifarev - Night Wolves MG Bulgaria 07 - 09 - Yambol, Bakagik - Red Riders MC 08 - 09 - defilare organizata de forumul motoBG 14 - 16 - Sofia - Big Bulls 14 - 16 - Sofia - Barbarians MC 21 - 23 - Ruse, Retro Bike Party - Free Spirit 21 - 23 - Montana - Montana 1988 28 - 30 - Letnitsa, Krushuna - Black Hawks 29 - 30 - Gabrovo, CHROME EVENT 2010 - Catch Twenty Two MCC Revin pe parcurs si cu celalalte date! Respect, Silviu "URSU" Hristos a inviat! Respect URSACHE Giani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Aprilie 15, 2010 Autor Share Postat Aprilie 15, 2010 Hristos a inviat! Respect URSACHE Giani OOOOOOOOOO! Adevarat a Inviat! ... Imi sta pe limba! De 1 Mai, ceva?! P.S.M-am uitat de curand, cu drag, la pozele de asta vara! Un an frumos! Scuze pentru oftopic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T.C.P. Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 OOOOOOOOOO! Adevarat a Inviat! ... Imi sta pe limba!De 1 Mai, ceva?! P.S.M-am uitat de curand, cu drag, la pozele de asta vara! Un an frumos! Scuze pentru oftopic! SIGUR URSULE Cei din Constanta de la Seawolves MC fac un party pe 1 mai cu ocazia implirii a 7 ani de la infiintare. Sunt prezent te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 utile informatii o sa ne vedem pe drumuri laturalnice in drum spre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T.C.P. Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 OOOOOOOOOO! Adevarat a Inviat! ... Imi sta pe limba!De 1 Mai, ceva?! P.S.M-am uitat de curand, cu drag, la pozele de asta vara! Un an frumos! Scuze pentru oftopic! Aici sunt toate informatiile /index.php?showtopic=507724 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 acu de 1 mai merge careva la Veliko? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Aprilie 22, 2010 Autor Share Postat Aprilie 22, 2010 Se pare ca majoriatatea vor ajunge la mare, la Romania! Eu merg la Pyce, la Retro Party. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 pai, e w-endu cu 1 mai? nu e pe 21? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Se pare ca majoriatatea vor ajunge la mare, la Romania! Eu merg la Pyce, la Retro Party. Ce-i aia? Unde-i aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Se pare ca majoriatatea vor ajunge la mare, la Romania! Eu merg la Pyce, la Retro Party. Asta u apare in calendarul publicat de tine aici pe forum (si ma refer la ala in bulgareste). Unde se intampla evenimentul, in padurea Prista sau in alt loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate