tudorel92 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 in primul rand daca topicul nu este deschis in sectiunea care trebuie rog moderatorii sa mute.dupa titlu probabil o sa radeti..ce dracu..nu stii sa montezi un bec? Treaba sta in felul urmator: am 2 faruri cu bec S2 (din acela fara filet).Vreau sa trec la becuri H7 (oricum..ceva superior celor pe care le am acum).Este posibil?si daca da cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 bec S2 (din acela fara filet) bec de far cu filet?!? oricum in principiu merge si nu merge nu o sa focalizeze bine in far si atunci risti sa ai o lumina mai proasta ca inainte becurile tale cati wati au<cred ca 35 nu?>si atunci daca ii pui h7 de 55 o sa fortezi instalatia si risti dar daca tii neaparat le pui<plus la plus, minus la minus si aia e <daca cautai un pic in urma au mai fost discutii pe chestia asta> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 bec de far cu filet?!?oricum in principiu merge si nu merge nu o sa focalizeze bine in far si atunci risti sa ai o lumina mai proasta ca inainte becurile tale cati wati au<cred ca 35 nu?>si atunci daca ii pui h7 de 55 o sa fortezi instalatia si risti dar daca tii neaparat le pui<plus la plus, minus la minus si aia e <daca cautai un pic in urma au mai fost discutii pe chestia asta> Si cam in ce discutie scria ca becul se leaga plus la plus si minus la minus? Becurile sunt rezistente si nu au polaritate, motiv pentru care functioneaza la fel de bine si in curent alternativ, cum ai in casa. Nu te agita sa iti schimbi becul, mai bine strange niste bani si ia un xenon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Nu te chinui sa le schimbi aiurea. Daca ai scuter, posibil sa nu poata duce doua becuri de 55w. Incearca un xenon. Daca ai motocicleta ieftina, iar nu le schimba ca risti sa arzi instalatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Gresesti amarnic, dmnu' Switch... poa sa pui orice pe el, cu conditia sa lege plus la minus si minus la plus, astfel terminalele vor fi in antifaza, sau daca becul e mai puternic, curentu defazat fata de tensiune cu pi/2. Asta in c.c. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 (editat) Editat Aprilie 16, 2010 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudorel92 Postat Aprilie 16, 2010 Autor Share Postat Aprilie 16, 2010 deci mai bine abandonez ideea...poate o inlocuire de becuri de acelasi tip cu putere mai mare.multumesc de raspunsurile prompte.o seara buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 17, 2010 Admin Share Postat Aprilie 17, 2010 Din pacate nu ai nicio solutie. Becurile de tip S1 sunt doar 35/35W. Nu ai sa gasesti cu putere mai mare. Chiar daca ai gasi ceva asemanator nu duce instalatia scuterului, ai sa ramai fara baterie in citeva zile. Din pacate nici nu poti adapta un kit xenon, din vina aceleiasi instalatii electrice, care are curentul pulsatoriu. Nu-ti ramane decit sa te chinuiesti asa cu lumanarile alea sau sa-l vinzi si sa upgradezi. O zi buna. luigi vicol luigimotori.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 un proiector mic nu merge pus la roata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudorel92 Postat Aprilie 18, 2010 Autor Share Postat Aprilie 18, 2010 m-am gandit si mi s-a recomandat sa nu pun proiector+far(in acelasi timp) ca nu duce instalatia si etc.ma gandesc la un singur proiector de 55W pe faza lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate