Horia_SZK Postat Septembrie 2, 2020 Share Postat Septembrie 2, 2020 Salut ! Are cineva idee, de ce la banditul de 650 S/2006, au scos cutii de viteze diferite? Modele cu 5 si 6 trepte? Stie cineva ce diferente sunt si de ce ? Pe unde m am uitat am gasit ca model numai banditul in 6 trepte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Septembrie 2, 2020 Share Postat Septembrie 2, 2020 Din ce inteleg, cel de 1200 a avut 5 viteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horia_SZK Postat Septembrie 3, 2020 Share Postat Septembrie 3, 2020 16 hours ago, JCDenton said: Din ce inteleg, cel de 1200 a avut 5 viteze. Si de 650 sunt cu 5, dar nu gasesc pe nicaieri niste rapoarte la cutie. Si al meu are 5, desi pe capac, langa schimbator sunt marcate 6.)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Septembrie 3, 2020 Share Postat Septembrie 3, 2020 (editat) Eu m-as mira mai tare sa scrie 6 si sa fie cu 5 trepte in realitate, doar daca mai nou, Dorel repara si motociclete. Editat Septembrie 3, 2020 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horia_SZK Postat Septembrie 3, 2020 Share Postat Septembrie 3, 2020 3 hours ago, JCDenton said: Eu m-as mira mai tare sa scrie 6 si sa fie cu 5 trepte in realitate, doar daca mai nou, Dorel repara si motociclete. Din cauza asta am si intrebat?! Si totusi a mea asa este! Nu ca ma deranjeaza, pare etajata ok cutia, dar imi pare ciudat! Un 650 asa, n am mai intalnit, doar un 1200 /2001. Motorul meu, initial a fost adus din Germania, iar eu n am avut nici curiozitatea si nici de ce sa l deschid. Si nici tester n am pus pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Octombrie 28, 2020 Share Postat Octombrie 28, 2020 Mai stie cineva ce-i cu motocicleta asta? https://www.olx.ro/oferta/vand-schimb-suzuki-sv1000s-2004-impecabil-IDdPH2r.html De fiecare data cand ma loveste nostalgia si caut un SV1000 dau de el la vanzare, inainte de a ajunge in Vaslui era in Mures cu probleme la motor, acum e impecabila, unicata chiar dar cu probleme la ambreiaj. Da, stiu despre ce motocicleta e vorba dar ma intereseaza concret daca stie cineva in ce stare e, nu ce spune un samsar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Noiembrie 8, 2020 Share Postat Noiembrie 8, 2020 Ceva poze cu proiectul meu.. Sv 650, 07! Mici modificări.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Noiembrie 20, 2020 Share Postat Noiembrie 20, 2020 Vand furca fata sau suspensie fata Suzuki SV generatia a II-a Am zis sa pun si aici pentru cine e interesat. Link: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iliemihai Postat Martie 14, 2021 Share Postat Martie 14, 2021 La 11.06.2020 la 6:23, slg-motorcycles a spus: Salutare colegi! Dacă este cineva interesat de un sv650 proiect fighter! Toate detaliile la rubrica vânzări! VID_20200606_124453.mp4 Si eu am un SV prima generatie si as vrea sa-i schmb bordul . Am tot cauta si nu am gasit nimic "atractiv" ca sa zic asa .Al tau mi se pare aftermarket poti sa-mi dai ceva detalii.Merci , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Martie 14, 2021 Share Postat Martie 14, 2021 Acum 22 minute, iliemihai a spus: Si eu am un SV prima generatie si as vrea sa-i schmb bordul . Am tot cauta si nu am gasit nimic "atractiv" ca sa zic asa .Al tau mi se pare aftermarket poti sa-mi dai ceva detalii.Merci , Salutare! Nu este aftermarket, este de gladius 2010, ansamblu complet.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F0RCE Postat Aprilie 27, 2021 Share Postat Aprilie 27, 2021 Ahoy! A gasit cineva vrun magazin care sa vanda pedala de frana (pentru un SV650NA din 09)? Original este ~400RON si parca ma enerveaza sa dau banutii aia pentru o bucata de metal. Momentan am pedala de frana in care am bagat un surub+piulita, caci se rupsese doar bucatica transversala dar in mod sigur nu as trece ITP-ul cu ala Sh vanez de ceva timp insa nu am avut noroc. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F0RCE Postat Aprilie 27, 2021 Share Postat Aprilie 27, 2021 Acum 6 minute, Christian 1 a spus: Oare nu iti sunt bune careva dintre ele?: https://www.okazii.ro/pedala-frana-spate-suzuki-sv650-2016-2020-sfv650-gladius-2009-2015-a204943513 https://www.okazii.ro/pedala-frana-spate-suzuki-sv650-av-99-02-gsx-r600-750-srad-96-99-a214682554 Sau noua: https://motodiscount.ro/Pedala-Frana-Vicma-12837 merci, am trimis deja mesaj la cele doua anunturi pentru poze suplimentare, sa ma asigur ca se potrivesc. link-ul tau ma duce catre pedala de schimbator, probabil au gresit ei. era perfect daca il gaseam nou la pretul asta. merci de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iliemihai Postat Mai 1, 2021 Share Postat Mai 1, 2021 Salut .Pedala frana gasesti aici cu 175 de lei http://dillypoint.ro/zen/index.php?main_page=index&cPath=3248_366_2956_373 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
45Bogdan Postat Mai 23, 2022 Share Postat Mai 23, 2022 Salut! Am avut accident si caut sa cumpar carene fata si far, problema e ca nu gasesc nicaieri in romania si cu livrare din alta tara ies si scump si vine si tarziu. Imi poate spune cineva unde as mai putea sa caut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 3, 2023 Share Postat Mai 3, 2023 Are cineva nevoie de un far pt sv650s, gen 1? Are prinderi rupte, deci e buna doar pt piese. Gratis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Mai 11, 2023 Share Postat Mai 11, 2023 Salut! are cineva o toba stock "de inchiriat" pentru RAR? Trebuie sa merg peste 2 sapt si mi-au zis ca nu ma trec fara "fisa de omologare" pt Leovince-ul meu(nici nu stiu exact ce model e) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark1tdr Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 Salutari! Mi-am pus SV-ul la vanzare, e foarte bine intretinut, mecanic si estetic de nota 9/10 as zice :). Daca intereseaza pe cineva, mai jos e link-ul de olx. Asfalt uscat! https://www.olx.ro/d/oferta/suzuki-sv650-limitabil-a2-IDigutN.html?bs=olx_pro_listing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate