brick23 Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 (editat) Guugaaal unde esti maaa http://www.flyingcougar.net/scutere50cc.php Edit: Apropo,care din cele 2 il ai ? Editat Ianuarie 29, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Guugaaal unde esti maaa http://www.flyingcougar.net/scutere50cc.php Edit: Apropo,care din cele 2 il ai ? a da, am uitat de ala ...a draq tehnologie ... LE: cat costa?? ca nu vad unde scrie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madutza Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Guugaaal unde esti maaa http://www.flyingcougar.net/scutere50cc.php Edit: Apropo,care din cele 2 il ai ? Sunny. pe gri. As pune poze dar mi s-a stricat aparatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 aaaaa , scuteru stim cum e...da` pe tine nu...asa ca poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Am citit tot topicul.... ideea.... o gasca de penisuri discuta toti despre fete vazute pe scutere..... dati ma un foto:lol: sau un user care intra la categoria "fata scuterista", .... sau daca dispuneti... dati un nr de telefon, un id de mess... o adresa.... Pawl.... tu le stii pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Am citit tot topicul.... ideea.... o gasca de penisuri discuta toti despre fete vazute pe scutere..... dati ma un foto:lol: sau un user care intra la categoria "fata scuterista", .... sau daca dispuneti... dati un nr de telefon, un id de mess... o adresa.... Pawl.... tu le stii pe toate fratioare,nu mi-a scapat niciuna...da` madutza e prospatura buna pisi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 fratioare,nu mi-a scapat niciuna...da` madutza e prospatura buna pisi buna pisi deja te vrea , mai ai si poza aia la avatar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 buna pisi deja te vrea , mai ai si poza aia la avatar e poza bambucha aia de agatat ... madutza , beibi ..si eu sunt in sesiune , daca vrei invatam impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 e poza bambucha aia de agatat ... madutza , beibi ..si eu sunt in sesiune , daca vrei invatam impreuna deja o dau in mess ...dar nu ma pot abtine ....frate de unde le scoti ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 ahahahahaha .... vedeti ma ca scrie mai sus pe bg maro " Matrimoniale" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 ahahahahaha .... vedeti ma ca scrie mai sus pe bg maro " Matrimoniale" vezi,daia esti tu in carantina ca strici petrecerea,tii saorma invers... --- Mesaj completat în 29 Jan 2008 22:45 ------------- frate de unde le scoti ??? e simplu ma , i like women,women like me ..everything flows naturally Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 vezi,daia esti tu in carantina ca strici petrecerea,tii saorma invers... <small>--- Mesaj completat în 29 Jan 2008 22:45 -------------</small><br/> e simplu ma , i like women,women like me ..everything flows naturally daca iti vine flow-ul e deja grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 vezi,daia esti tu in carantina ca strici petrecerea,tii saorma invers... <small>--- Mesaj completat în 29 Jan 2008 22:45 -------------</small><br/> e simplu ma , i like women,women like me ..everything flows naturally iti dai seama cum tine kebabu` ??? LE: natural de natural .. ca sucu` din pahar ( pe moment asa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 ahahhaa .. .parca erai anti-distractie reverse.. ai intors kebabu ...aaaa pardoon "saorma" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 ahahhaa .. .parca erai anti-distractie reverse.. ai intors kebabu ...aaaa pardoon "saorma" ? hai ca deja joaca mingea fotbal cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 hai ca deja joaca mingea fotbal cu tine ahahahaha ... radetii !!!!!!!!!!!!!! __________________________________ discutie pe mess: mario haste: bilute cum a postat "o fata" cum toti pularaii repede cu caterink si sa raspunda mario haste: inclusiv si yo mario haste: nu fac aluzie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 ahahahaha ... radetii !!!!!!!!!!!!!! __________________________________ discutie pe mess: mario haste: bilute cum a postat "o fata" cum toti pularaii repede cu caterink si sa raspunda mario haste: inclusiv si yo mario haste: nu fac aluzie nu e nimic de ras , e chiar trist ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 (editat) gata reverse ai speriat-o cred ca deja si-a sters contu de pe forum Editat Ianuarie 29, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 hai ca deja joaca mingea fotbal cu tine ))) si daca ochiu roshu nu stie fotbal a pus`o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 nu e nimic de ras , e chiar trist ... Stai ma linistit ....lasa`i in pace ca iar dau shaorma pe jos ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Stai ma linistit ....lasa`i in pace ca iar dau shaorma pe jos ). costy tu mai bine lasa-te de shaorme...bea un ceai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 costy tu mai bine lasa-te de shaorme...bea un ceai Tu mai bine ai cauta anturaj cu altcineva ' Vezi ca nu tii shaorma cum trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Tu mai bine ai cauta anturaj cu altcineva incerci sa-l copiezi pe Reverse da nu-ti iese.. si PS am multe anturajuri...nu mai am nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 incerci sa-l copiezi pe Reverse da nu-ti iese.. si PS am multe anturajuri...nu mai am nevoie NU stiai ca scriu un roman despre el...cu glumele lui cu tot sa mai inveti si tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 incerci sa-l copiezi pe Reverse da nu-ti iese.. si PS am multe anturajuri...nu mai am nevoie nu incearca,e chiar original de multe ori ...sunt mandru de nepotelu meu de tine sunt dezamagit insa , nu ti-ai facut temele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate