MIB Postat Iulie 22, 2003 Share Postat Iulie 22, 2003 XXXXXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sunshine Postat Iulie 22, 2003 Share Postat Iulie 22, 2003 Salut! Am gasit doar acum citeva zile situl asta. E fantastic!!!!!! Doar acum am aflat cind este intrunirea in Sibiu. Am fost acuma 2 saptamini cu motorul in Romania.... daca stiam de Sibiu veneam si eu (nascut si trait 20 de ani in Sibiu). Dar anul viitor voi veni....inschalla... daca Allah vrea...))). M-am uitat la pozele de la intrunirile din anul asta..... mi-a curs "benzina".... din motor... geil, geil, geil.... va salut pe toti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Iulie 22, 2003 Share Postat Iulie 22, 2003 Salut Shunshine, De unde esti? Pune o poza daca tot se poate pe noul forum. Bafta PS: vezi ca la intalniri se baga carne de porc in mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sunshine Postat Iulie 22, 2003 Share Postat Iulie 22, 2003 Salut Pavel! Stau linga Stuttgart.... mi-am completat si profilul. O sa bag si o poza. P.S. Daca imi spui de mici.... iar imi curge "benzina".... noroc, ca nu sunt musulman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Iulie 22, 2003 Share Postat Iulie 22, 2003 Salutare! Cum o fost intalnirea in anii trecuti? Cum sperati sa fie cea de anul asta? Cine merge la aceasta intrunire? Sper sa pot ajunge si eu! .. daca ma ia si pe mine cineva! Sper sa ne vedem cat mai multi acolo! Daca vreti sa mergeti la Sibiu eu plec Vineri de dimineata(8.00) Asa ca sa va luati liber sa nu patesc ca la Timisoara ca am fost singur.Pt. rezervari va rog sa nu va fie rusine sa sunati 0722269533 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIB Postat Iulie 22, 2003 Autor Share Postat Iulie 22, 2003 XXXXXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iulie 22, 2003 Admin Share Postat Iulie 22, 2003 Care sunt optiunile de cazare la Sibiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Iulie 22, 2003 Share Postat Iulie 22, 2003 Eu plec vineri pe la ora 16. De la Sibiu plec spre Caransebes, duminica dimineata (6am). Bocioaca, daca scapi mai devreme, te iau in masina. dar de la Sibiu te intorci cu Nitescu. Pavel o sa vina cu mine la Caransebes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat Iulie 22, 2003 Share Postat Iulie 22, 2003 Posibilitatile de cazare la Sibiu ma intereseaza si pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Iulie 22, 2003 Share Postat Iulie 22, 2003 salutare! faina forum .... mult succes pro-bikerilor cu noul forum! mey io vreau sa vin la sibiu ...la fel toata gaska din oradea.... speram sa ne vedem la sibiu ! bafta mare shi sa dea Domnu` s afie soare weekendu` asta ... nu de alta da m-am murat tot pana la timishoara ( am mers pe ploaie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Iulie 22, 2003 Share Postat Iulie 22, 2003 Ce sa fac ma la 7 poate mai tarziu sa apuci si tu sa te trezesti.Nu o sa fie 8 dar pe la 10.Ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinco Postat Iulie 22, 2003 Share Postat Iulie 22, 2003 Mai baieti, ma puneti pe jar rau de tot cu plecatu' asta la Sibiu !!! Eu n-am inca motor, nici carnet, nici la Sibiu nu cred ca ajung ! Dar am vazut ca e o intalnire in Bucuresti, in August si n-am de gand sa o ratez ! Nu cred ca-mi iau motor pana in August da' nu cred ca se supara cineva daca vin cu masina sau pe jos ! Ce se practica pe la intalnirile astea ? P.S. Daca aveti intrebari pe tema VAMA ROMANA, trimiteti-mi mesaje pe mail ! (lucrez in domeniu) Sunt on-line cam tot timpul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIB Postat Iulie 22, 2003 Autor Share Postat Iulie 22, 2003 XXXXXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Iulie 22, 2003 Share Postat Iulie 22, 2003 Pai nene, nu pot sa te iau, ca nu mai am locuri in masina, avand in vedere ca trebuia ca la intoarcere sa iau doua persoane din Timisoara, si cum Pavel a fost primul care a zis ca vrea sa mearga.... asta e, mergi cu trenul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Iulie 22, 2003 Share Postat Iulie 22, 2003 Ramane sa vorbim cu toti la Arc azi si vedem cum ne impartim Cert e ca trebuie sa fim si la Sibiu dar si la curse la Caransebes :wub: Mada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karelia Postat Iulie 22, 2003 Share Postat Iulie 22, 2003 Salut! Mariane, mai e un loc la tine? Mergi si la Caransebes, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TraianS Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Imi spuneti si mie, rogu-va, daca intilnirea de la Sibiu se tine in accelasi camping in care s-a tinut si anii trecutii (Dumbrava cred) ?..... Sau unde? Multzam...... si FELICITARI !!!!!!! pt. noua prezentare a site-ului ..... super!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Mai baieti din Bucuresti.....De unde si la ce ora plecam la Sibiu?(Sunt cu o Jawa 350) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Pai nene, nu pot sa te iau, ca nu mai am locuri in masina, avand in vedere ca trebuia ca la intoarcere sa iau doua persoane din Timisoara, si cum Pavel a fost primul care a zis ca vrea sa mearga.... asta e, mergi cu trenul.... Zi mai bine ca ti-e rusine cu el,nu te mai ascunde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Apropo MIB-ule, de ce e asa intunecata poza aia din avatar. Pune una mai luminoasa sa vada lumea ce ti-ai facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Crazy Bike I.C. Miercuri, 23 Iulie 2003 Sibiu. Aproximativ 2000 de motociclisti din Romania si din strainatate sint asteptati la sfirsitul acestei saptamini la Sibiu, intilnirea lor fiind un bun prilej pentru organizarea de concerte rock, concursuri si acrobatii pe motocicleta, informeaza organizatorii. Festivalul International „Sibiu Crazy Bike - Rock & Motors Party“ se va desfasura in acest an intre 25 si 27 iulie in campingul din Padurea Dumbrava Sibiului. Ca in fiecare an, la sfirsitul lunii iulie, clubul sibian „Crazy Bike“ pune la cale o intilnire a detinatorilor de motociclete din tara. Manifestarea a capatat insa, in timp, caracter international, avind participanti din toate colturile lumii. „Pentru acest an avem semnale de la bikeri din Franta, SUA, Austria, Germania si bineinteles Romania. In total peste 2000. Totul este ca timpul sa tina cu noi si sa nu mai ploua ca anul trecut“, a declarat Andy Fazekas, presedintele Crazy Bike Sibiu. Organizatorii au pregatit surprize constind in acrobatii pe motociclete, concursuri trasnite si bineinteles muzica rock. Printre trupele ce vor cinta in Dumbrava Sibiului se numara Antract, Still Crazy, Aquila, C.A.S.H, Evergreed, Ataria, Quo Vadis, The Capone Rock&Roll Syndicate (Germania). Copyright Š 1996-2003 Evenimentul Zilei Online. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Oameni buni, faceti pe draku-n 4 si miscarea la Sibiu pe vineri. Va fii beton cu conditia sa nu mai ploua. Din pacate cam de 2-3 ani nu stiu cum se face ca tot cu ploaie ne nimerim la Sibiu. Oricum, se anunta a fii beton, deci eu unu` va astept. Bafta si drum bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iriadi Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Sper sa ajung si eu pe vineri; daca mai sunt calatori dinspre Brasov sau prin Brasov dupa 17.00, sa mergem impreuna. Axa cu Scame, sper ca ti-ai rezolvat releul ala de la Timisoara si ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george Postat Iulie 24, 2003 Share Postat Iulie 24, 2003 CLUBUL MOTO UNION BUCHAREST(DAYTONA) VA PLECA SPRE SIBIU VINERI 25 IULIE ORA 10 DE LA MC DONALD MILITARI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate